Συμπτώματα κατάθλιψης στα ζώδια

Συμπτώματα κατάθλιψης στα ζώδια

Κριός: Ο Κριός, ενώ θέλει να βρίσκεται με τους δικούς του ανθρώπους, γίνεται επιθετικός και ξεσπά σ’ αυτούς για κάτι ασήμαντο και γι’ αυτό προσπαθούν να τον αποφύγουν. Βέβαια, επειδή είναι δυναμικό ζώδιο, θα ξεπεράσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή την κατάσταση.


Ταύρος: Ο Ταύρος βρίσκει στους δικούς του ανθρώπους τον αντίκτυπο της δικής του κατάθλιψης. Τρέχει να προσφέρει τη βοήθειά του και την φροντίδα του, σχεδόν καταπιεστικά πολλές φορές, γιατί μέσα από αυτούς αποβάλλει τη δική του αρνητική ενέργεια.


Δίδυμοι: Ο Δίδυμος πέφτει πολύ ψυχολογικά και το μυαλό του επιστρέφει συνεχώς σε αυτό που τον στενοχωρεί, χωρίς να τον αφήνει να το ξεχάσει. Γι’ αυτό το λόγο, το ζώδιο αυτό απασχολείται συνεχώς με κάτι άλλο, ώστε να καταφέρει να ξεφύγει.


Καρκίνος: Ο Καρκίνος καταπονείται από την κατάθλιψη, αλλά προσπαθεί να βρει στήριγμα στην οικογένειά του, στον κολλητό του, σε ένα νόστιμο φαγητό, ακόμα και σε ένα πολύ δυνατό κλάμα, το οποίο θα τον βοηθήσει να ξεσπάσει.


Λέων: Ο Λέων προσπαθεί να καλύψει την κατάθλιψή του, κάνοντας ένα πάρτι, καλώντας γνωστούς και φίλους και προσπαθώντας να φτιάξει τη διάθεσή του. Παρ’ όλα αυτά, δεν το καταφέρνει, γιατί διακρίνεται ότι έχει χάσει τον ενθουσιασμό του και την αυτοπεποίθησή του.


Παρθένος: Ο Παρθένος αρχικά στενοχωριέται πολύ, αλλά στην πορεία θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι δε σκέφτεται λογικά, ότι συμβαίνουν και άσχημα πράγματα και ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όταν, λοιπόν, λογικευτεί, διαγράφει από τη μνήμη του αυτή την κατάσταση, στην οποία είχε περιέλθει.


Ζυγός: Ο Ζυγός αντιδρά καλά στην κατάθλιψη βρίσκοντας ψυχοθεραπευτικές λύσεις.  Μία βόλτα με τους φίλους του, μια ωραία εκδρομή, ψώνια και πολλή συζήτηση με τους δικούς του ανθρώπους, τον κάνουν να νιώθει καλά.


Σκορπιός: Ο Σκορπιός βιώνει την κατάθλιψη σε όλο της το μεγαλείο. Αφήνεται στη μοναξιά του, παρασύρεται από τον αρνητισμό του, χάνεται από όλους και όλα και αφού φτάσει στο μηδέν, θα επιστρέψει πάλι δυνατός.


Τοξότης: Ο Τοξότης δε θα νιώσει εύκολα την κατάθλιψη, γιατί όταν κινδυνεύσει από αυτήν, αμέσως θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να τον κάνουν χαρούμενο, ώστε να την αποφύγει. Ωστόσο, αν τον καταβάλλει, θα είναι για πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει πολύ βαριά την κατάθλιψη. Είναι απαισιόδοξος και δεν έχει ελπίδα για τίποτα. Βιώνει αυτή την κατάσταση ολομόναχος, συνεχίζει την καθημερινότητά του και γι’ αυτό δε γίνεται αντιληπτό από τους άλλους αυτό που του συμβαίνει.


Υδροχόος: Ο Υδροχόος αντιδρά περίεργα. Μπορεί να τσακωθεί με κάποιον στα καλά καθούμενα, χωρίς λόγο και αιτία, απλά επειδή είναι πολύ ευάλωτος. Ευτυχώς, δεν κρατάει πολύ αυτό, γιατί βρίσκει τρόπους για να θεραπευτεί.


Ιχθύς: Ο Ιχθύς φτάνει στα άκρα. Μπορεί να κοιμάται για ώρες, μπορεί να πιεί πολύ αλκοόλ, ακόμα και να κάνει κατάχρηση φαρμάκων! Ουσιαστικά, δεν του αρέσει να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του ευθέως.


Αλίντα Κανάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017 - Ετήσιες προβλέψεις

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Πολίτικα σουτζουκάκια
Πολίτικα σουτζουκάκια
15 Μαΐου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Πέτουρα Μακεδονίας
Πέτουρα Μακεδονίας
26 Απριλίου 2017 Ζυμαρικά
Πολίτικο Κιουνεφέ
Πολίτικο Κιουνεφέ
05 Φεβρουαρίου 2017 Πολίτικα
Πολίτικο μπριάμ στο πήλινο
Πολίτικο μπριάμ στο πήλινο
04 Φεβρουαρίου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Σαγανάκι φέτα με σουσάμι
Σαγανάκι φέτα με σουσάμι
02 Φεβρουαρίου 2017 Ορεκτικά
Πεντανόστιμη πίτσα – καρμπονάρα σε λίγότερο απο 10 λεπτά
Πεντανόστιμη πίτσα – καρμπονάρα σε λίγότερο απο 10 λεπτά
21 Ιανουαρίου 2017 Πίτσες
Kολοκυθόπιτα γλυκιά
Kολοκυθόπιτα γλυκιά
21 Ιανουαρίου 2017 Ζύμες

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV