H Πανσέληνος στον Αιγόκερω (2.7.2015) και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (16.7.2015) πυροδοτούν τα όνειρα και τα ιδεώδη.

Η πρώτη Πανσέληνος του Ιουλίου σχηματίζεται στις 9 μοίρες του Αιγόκερου ή όπως φαίνεται στον έναστρο ουρανό, στην ουρά του ζωδίου. Σύμφωνα με  την παραδοσιακή αστρολογία πρόκειται για ένα φεγγάρι που επηρεάζει τον οικονομικό τομέα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το νόμισμα και τα μετρητά, καθώς και την ασφάλεια και την καθημερινότητα των συναλλαγών.

Η Πανσέληνος αυτή τονίζει τις φιλοδοξίες μας σε ατομικό επίπεδο, φέρνει στο προσκήνιο τα προγονικά ιδεώδη και αρετές, αλλά και γενικότερα θέματα πατρίδας. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο με μια λαμπερή ασημένια Πανσέληνο να μας φωτίζει από την κορυφή του ουράνιου θόλου και να κάνει το κλίμα άκρως ερωτικό. Αυτή η Πανσέληνος έχει μια περίεργη σύνδεση δε με πολλές μυστικιστικές ιδιότητες του Ποσειδώνα.

Λόγω των όψεων του Ποσειδώνα, που από  12.6.2015 βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο των Ιχθύων, το μυαλό μας γεννά περίεργες εικόνες, που προσκολλώνται σχεδόν εμμονικά στην πραγματικότητα της καθημερινότητας μας και ανακατεύουν το γεγονός με τις ψευδαισθήσεις, δημιουργώντας ουτοπικές καταστάσεις με δραματική ένταση συναισθημάτων.

Είναι η περίοδος που μπορεί να θυσιαστεί κανείς χωρίς δεύτερη σκέψη για το άτομο που αγαπάει, μια πράξη αυτοθυσίας όμως που θα φέρει πόνο και όχι λύτρωση, μια και ο Ποσειδώνας εξιδανικεύει πράγματα και καταστάσεις και παραπλανά.

Οι σχέσεις που θα γεννηθούν αυτή την περίοδο θα έχουν έντονο το μεταφυσικό στοιχείο και την επικοινωνία των συντρόφων σε άλλα επίπεδα, μέσα από μεταφυσικά μονοπάτια! Μπορεί όμως να είναι και ένας έρωτας ουτοπικός, ένας έρωτας αταίριαστος, που θα ξεφουσκώσει σε λίγους μήνες αργότερα που θα αποκαλύψει σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την παραπλάνηση μας. Ο έρωτας και οι πάσης φύσεις επαφές θα κρύβονται στις σκιές, σκιές όμως που θα γεννήσουν στο μέλλον σκάνδαλα και θα φέρουν στην επιφάνεια απάτες. Είναι οι μέρες που η ουτοπία και τα άστοχα ιδεώδη θα περισσέψουν, βγαλμένα θαρρείς από ταινίες επιστημονικής φαντασίας…

Ωστόσο, με μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο της γης, θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, τις φιλοδοξίες μας και τα οικονομικά μας πλάνα. Με ένα δημιουργικό συνδυασμό πρακτικότητας (Αιγόκερως) και διαίσθησης (Ποσειδώνας) σε σωστές δόσεις θα μπορούσε κανείς να επαναχαράξει τους δρόμους της ζωής του. Επιπλέων, καθώς η Πανσέληνος συμβολίζει το τέλος και την ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής, θα ήταν μια πρόκληση για σας να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο ότι θετικό και δημιουργικό και να αποκόψετε οτιδήποτε αρνητικό και καταστροφικό σας επηρεάζει και ορθώνει εμπόδια στη πορεία σας. Ο Αιγόκερως μπορεί να εγγυηθεί θετικές εξελίξεις σε ένα σταθερό περιβάλλον, αφού όμως θα έχει επέλθει η απαραίτητα κάθαρση.

Η νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνο, στις 16 Ιουλίου 2015, σηματοδοτώντας μια χρονική στιγμή για νέα ξεκινήματα. Έτσι, οι επόμενες δύο εβδομάδες αποτελούν ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για να προετοιμάσουμε οποιαδήποτε νέα αρχή, ειδικά αν αυτή έχει σχέση με σπίτια ή γενικά ακίνητα ή μια δουλειά που θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή μας.

Αλίντα Κανάκη

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017 - Ετήσιες προβλέψεις

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
28 Σεπτεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά
Καρνί πατάτες με κιμά
Καρνί πατάτες με κιμά
05 Σεπτεμβρίου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Ατζέμ πιλάφι με αρνί στο φούρνο
Ατζέμ πιλάφι με αρνί στο φούρνο
05 Σεπτεμβρίου 2017 Κρέατα
Παστίτσιο
Παστίτσιο
05 Σεπτεμβρίου 2017 Ζυμαρικά
Χουνκιάρ μπεγιεντί
Χουνκιάρ μπεγιεντί
05 Σεπτεμβρίου 2017 Πολίτικη κουζίνα

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV