Παγκόσμια Αστρολογία - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2015

Παγκόσμια Αστρολογία - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2015

Οι πλανητικές όψεις του 2015 αναμένεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές, για μια ακόμη χρονιά, τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Ας μη ξεχνάμε ότι ζούμε σε μεταβατικές εποχές, όπου είναι αναγκαίες και απαραίτητες οι μεγάλης κλίμακας αλλαγές, προκειμένου να προσαρμοστούμε σταδιακά, τόσο εμείς σαν φυσικές μονάδες, όσο και τα κράτη, σαν πολιτικές και οικονομικές, στο καινούργιο περιβάλλον που πρέπει να διαμορφωθεί, για να έχουμε πιθανότητες επιβίωσης και περεταίρω εξέλιξης.

Το μεγάλο ουράνιο γεγονός που μας απασχολεί από το 2012, τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα Ουρανού – Πλούτωνα, οδεύει την άνοιξη του 2015 προς την ολοκλήρωση του! Είναι αυτή η πλανητική όψη που πυροδότησε κύμα επαναστάσεων σε πολλά μήκη και πλάτη της γης, ανατροπές κυβερνήσεων και καθεστώτων, έξαρση των θρησκευτικών φανατισμών, αλλά και οικονομική αστάθεια σχεδόν σε όλο το πλανήτη.

Το αστρολογικό αυτό γεγονός είχε παρουσιαστεί τελευταία φορά μεταξύ Απριλίου του 1932 και Ιανουαρίου του 1934, με κυρίαρχο γεγονός της εποχής εκείνης με την αναρρίχηση του Χίτλερ στη Καγκελαρία της Γερμανίας ως νέος, φέρελπις και χαρισματικός ηγέτης, και τη γέννηση του ονείρου της Μεγάλης Γερμανίας με την παγκόσμια επικράτηση της, που θα έφερνε λίγα χρόνια αργότερα την υφήλιο στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.

Και κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να αναδεικνύονται «χαρισματικοί» ηγέτες σε διάφορα σημεία της γης, που φανατίζουν τα πλήθη και οπλίζουν τις επαναστάσεις, πολιτικές ή θρησκευτικές, δεν έχει κάνει όμως ακόμη την εμφάνιση της εκείνη η προσωπικότητα που θα προσπαθήσει να επιβάλλει την απόλυτη θέληση της σε μεγάλα πλήθη.

Το Δεκέμβριο του 2014 ο Κρόνος ήταν στις 45 μοίρες από τον Πλούτωνα και στις 135 μοίρες από τον Ουρανό. Οι τρεις αυτοί αργοί πλανήτες εμπλέκονται μεταξύ τους μέχρι τον Ιούλιο αλλά και τον Οκτώβριο του 2015 που έχουμε την κορύφωση της όψης αυτής. Κατά το διάστημα αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε ανά την υφήλιο εξεγέρσεις αγροτών, καταδίκες επιφανών πολιτικών από ανώτατα δικαστήρια, πραξικοπήματα, μια μεγάλη στρατιωτική κρίση που θα φέρει στα πρόθυρα ενός πολέμου κάποιες χώρες, αλλά και την είσοδο της παγκόσμιας οικονομίας σε μια νέα φάση βαθύτερης ύφεσης.Το μίσος θα περισσέψει μεταξύ των ανθρώπων και η πίεση που θα αισθανθούν μεγάλες μάζες ανθρώπων θα είναι ασφυκτική.

Από άποψη φυσικών φαινομένων μεγάλοι σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων, καθώς και η πιθανότητα για τσουνάμι είναι μεγάλη, εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές θα αφανίσουν σημαντικό δασικό πλούτο του πλανήτη μας, ένα ναυτικό ατύχημα μπορεί να συγκλονίσει τη κοινή γνώμη, ενώ η πείνα θα γίνει ακόμη πιο έντονη σε κάποια σημεία του πλανήτη και η πιθανότητα εξάπλωσης μιας θανατηφόρας νόσου (ενδεχομένως του Έμπολα με την έκρηξη των θυμάτων σε αριθμούς) θα προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Κίνα

Η αχανής αυτή χώρα με την ακμάζουσα μέχρι στιγμής οικονομία πρόκειται να αισθανθεί μέσα στο 2015 τα πρώτα σημάδια μιας οικονομικής αστάθειας, με τα σοβαρά οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα που θα προκύψουν. Με την είσοδο του Πλούτωνα στον αστρολογικό χάρτη της Κίνας, προβλέπεται να εισέρθει η οικονομία της για τα επόμενα 6 έως 7 χρόνια σε μια παρατεταμένη οικονομική επιβράδυνση, αν όχι ύφεση, που θα επιτείνεται από τα βίαια και καταστροφικά φυσικά φαινόμενα που θα λάβουν χώρα στα εδάφη της.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν ή θα διευρυνθούν κινήματα που σε κάποιες περιοχές θα έχουν σαν έτοιμά τους περισσότερη δημοκρατία και ελευθερία, όπως είναι στο Χονγκ Κόνγκ και στη Μογγολία, ενώ σε άλλες θα απαιτούν την επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες, με την καταπολέμηση της διαφθοράς και την άκρατης πλουτοκρατίας των ολιγαρχών της χώρας. Οι ζυμώσεις αυτές σε πολιτικό επίπεδο, που μπορεί να κλιμακωθούν κατά διαστήματα σε αρκετά αιματηρές συγκρούσεις, θα πυροδοτήσουν μια εξελικτική πορεία στο πολιτικό σύστημα της χώρας, που σταδιακά θα αποκρυσταλλωθεί σε μιας νέας μορφής δημοκρατικού καπιταλισμού.

Όσο για το μέλλον του Θιβέτ, που τελεί υπό Κινεζική κατοχή, αναμένεται να απαγκιστρωθεί σταδιακά από τον ασφυκτικό έλεγχο της Κίνας και να ανακτήσει και πάλι τη θέση του σαν πνευματικός φάρος της ανθρωπότητας.


Η.Π.Α.

Η κίνηση του Πλούτωνα, του πλανήτη του θανάτου και της αναγέννησης, σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Ήλιο στο δεύτερο οίκο του χρήματος, και ο συνδυασμός Ουρανού – Πλούτωνα στις 180 μοίρες, μεταφράζονται για την σημαντική αυτή οικονομία του πλανήτη σε μια περίοδο ύφεσης, που θα παρουσιάσει δύο αισθητές αιχμές μέσα στο 2015, την πρώτη κατά την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου και την δεύτερη προς το τέλος του έτους.


Ιαπωνία

Ο Ποσειδώνας στο 2ο οίκο των χρημάτων, σε συνδυασμό με την κίνηση του Κρόνου και του Άρη (συνδυασμός θανάτου!), προβλέπει σοβαρά οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα για την Ιαπωνία, καθώς και την αύξηση της έντασης μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας, που με τις διάφορες μεταπτώσεις της αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το 2018.

Η αύξηση της οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Ρωσίας, σε συνδυασμό με την οικονομική ισχύ της Κίνας, αποτελεί για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σοβαρή απειλή για τα γεωπολιτικά της συμφέροντα στην Άπω Ανατολή. Κρίσιμες περίοδοι κατά το 2015 για «θερμά» επεισόδια μεταξύ των γειτόνων αναμένεται να είναι το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου, καθώς και ο Οκτώβριος, με την πιθανότητα ενός εθνικού πένθους να συγκλονίζει την Ιαπωνία κατά τη περίοδο αυτή.


Αυστραλία

Η Αυστραλία, μια χώρα με σταθερή οικονομία και εξαιρετικά ευημερούσα κοινωνία, που μέχρι στιγμής παρέμεινε ανέγγιχτη από την οικονομική κρίση, μέσα στο 2015 θα δει τα πρώτα σοβαρά σημάδια μιας οικονομικής απορρύθμισης. Αιτία θα αποτελεί η διέλευση του Κρόνου στον 8ο οίκο της, που θα πυροδοτήσειμέσα στο 2015 μια περίοδο οικονομικής αστάθειας. Η αστάθεια αυτή θα εκφραστεί με προβλήματα στο εξαγωγικό της εμπόριο με τη μείωση των εξαγωγών, περικοπές μισθών και ημερομισθίων που μπορεί να φτάσουν σταδιακά σε πολύ υψηλά ποσοστά, αύξηση των επιτοκίων και σημαντική πτώση των χρηματιστηριακών αξιών, που θα οδηγήσουν την οικονομία της σε μια οικονομική ύφεση, από την οποία θα αρχίσει να ανακάμπτει μετά το 2017.


Γερμανία – Το τέλος του 4ου Ράιχ

Γερμανία – Το τέλος του 4ου Ράϊχ

Καταλυτικά, τόσο για την οικονομική, όσο και για την πολιτική ζωή της Γερμανίας θα είναι τα σκάνδαλα κατά το 2015! Με τον Κρόνο τιμωρό και δικαστή στο 4ο οίκο του ωροσκοπίου της, η χώρα αυτή της Ευρώπης με την ηγεμονική οικονομία, που μαστίζεται διαχρονικά από το σύνδρομο του μικρομέγαλου, θα πρέπει για μια ακόμη φορά στην ιστορία της να υποστεί τις συνέπειες της υπερφίαλης πολιτικής της. 

Ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο με οικονομικές αποχρώσεις, στο οποίο θα εμπλέκονται υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και θα αγγίζει την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, θα συγκλονίσει την Γερμανία μέσα στο 2015. Η θέση του Ουρανού, σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, συνηγορούν στο ότι αυτό θα είναι και η αιτία να γραφούν οι τίτλοι τέλους στη πολιτική της καριέρα.

Σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο της Καγκελαρίου, ο Κρόνος έχει εισέρθει στο 12ο οίκο της το Δεκέμβριο του 2014 και θα παραμείνει εκεί μέχρι το Μάρτιο του 2016. Αυτό το διάστημα θα είναι το χειρότερο της ζωής της, μια και θα αισθανθεί ότι βαδίζει πάνω σε καμένη γη. Οι πιέσεις που θα ασκηθούν επάνω της θα είναι αφόρητες και οι προσωπικές της οικονομικές απώλειες πολύ μεγάλες. Κατά την περίοδο αυτή και λόγω της έντονης πίεσης,οι αποφάσεις της θα απορρέουν από κακή κρίση και λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να κάνει τεράστια λάθη, που θα έχουν άμεσο και ισχυρό αντίκτυπο στην εικόνα της χώρας της αλλά και στη οικονομία της και θα προκαλέσει πολύ μεγάλες απογοητεύσεις στους πολίτες της.Η υγεία της θα κλονιστεί, θα καταρρεύσει σωματικά και ψυχικά και θα κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, με συνέπεια να γίνει αντικείμενο διασυρμού. Κάτω από αυτό το δύσκολο πλανητικό σκηνικό είναι πολύ πιθανό να τερματίσει άδοξα την πολιτική της καριέρα, μια και ο Πλούτωνας από τον Φεβρουάριο του 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2016, που θα διέρχεται τον 10ο οίκο της, αυτό της καριέρας της, θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί από την πολιτική ζωή.

Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της Γερμανίας, αυτό των χρημάτων και των Τραπεζών, που βρίσκεται εκεί από το 2010 και θα παραμείνει μέχρι το 2020, φέρνει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στη γερμανική οικονομία, που ήδη εν μέρει βιώνει, προσπαθεί όμως εντέχνως να αποκρύψει. Μέσα στο 2015 οι δυσκολίες θα γίνουν πολύ πιο εμφανείς, και άρα θα είναι αδύνατο να το αποκρύψουν.

Η εξαγωγική της βιομηχανία αναμένεται να υποστεί σημαντικές ζημιές από τις ακυρώσεις παραγγελιών και τις αθετήσεις οικονομικών συμφωνιών, ενώ ξαφνικά προβλήματα ρευστότητας θα επιτείνουν το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας. Οι πιέσεις που θα υποστεί η Γερμανία για ανειλημμένες οικονομικές της υποχρεώσεις στο εξωτερικό, ιδίως προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα είναι πολύ μεγάλες, καθώς δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί με την άνεση που μέχρι στιγμής διαθέτει, και θα πρέπει να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές κινήσεις για να σώσει τον εαυτό της από τη οικονομική καταστροφή. Από τον Οκτώβριο του 2015 η Γερμανία εισέρχεται σε μια περίοδο οικονομικής αστάθειας και ανασφάλειας, με αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας, που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας.


Ιταλία

Η κίνηση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της Ιταλίας, στις 135 μοίρες προς την Αφροδίτη, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 και θα διαρκέσει μέχρι το Ιανουάριο του 2015, θα έχει σαν συνέπεια την επιδείνωση της κατάστασης των ιταλικών τραπεζών, καθώς και της οικονομικής κατάστασης πολύ ζωτικών οικονομικών  τομέων, όπως είναι αυτοί της γεωργίας και της μόδας. Ο συνδυασμός δε της κίνησης του Ποσειδώνα, που στο ιταλικό ωροσκόπιο κυβερνά την νεολαία της χώρας, με αυτή του Κρόνου, προϊδεάζει για την αύξηση του των ποσοστών αλκοολισμού και χρήσης ναρκωτικών.

Από τα μέσα του 2015 η ιταλική κυβέρνηση αναμένεται να αντιμετωπίσει τεράστιες δυσκολίεςστην άσκηση του κυβερνητικού της έργου λόγω της ασφυκτικής πίεσης της αντιπολίτευσης, με τα ισχυρά συνδικάτα να παραλύουν τον δημόσιο τομέα με απεργίες, ενώ ο λαός θα υποστεί και νέα πλήγματα που θα αφορούν τα εισοδήματα του και τις παροχές κοινωνικής πρόνοιας, σε ένα οικονομικά περιβάλλον ασταθές, με την οικονομική ύφεση να βαθαίνει μέχρι και το 2017!


Ινδία

Η οικονομία της Ινδίας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ικανοποιητικά, ταχύτερα μάλιστα από αυτή της Κίνας στα επόμενα χρόνια, παρά το ασταθές διεθνές οικονομικό περιβάλλον, και σε βάθος χρόνου θα εκτοπίσει την Κίνα από το βάθρο της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη. Η πολιτική αστάθεια που θα υπάρξει στο Πακιστάν θα της δώσει την ευκαιρία να επεκτείνει την σφαίρα επιρροής της στο Νεπάλ και το Κασμίρ, ενώ αναμένεται να κάνει κάποιες αρχικές κινήσεις για την επανένωση της με το Μπαγκλαντές.


Ρωσία

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ρωσική οικονομία λόγω των διεθνών οικονομικών κυρώσεων αλλά και της πολύ χαμηλής τιμής των ορυκτών καυσίμων αναμένεται να συνεχιστούν και κατά το 2015. Σημαντικές ωστόσο ανάσες αποτελούν γι αυτή οι οικονομικές συνεργασίες με Κίνα και Ινδία, που σε βάθος χρόνου θα διευρυνθούν. Οι στενές διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις Κίνας και Ρωσίας αναμένεται να ενισχυθούν, καθιστώντας τες συνδυασμένα ένα ισχυρό αντίπαλο δέος σε στρατιωτικό επίπεδο για τις Η.Π.Α.

Η εμπλοκή της Ρωσίας στο θέατρο των μαχών στη Μέση Ανατολή αναμένεται να είναι σταθερή, ενώ στο μέτωπο της Ουκρανίας ενδεχομένως να διεκδικήσει και να αποσπάσει τμηματικά και νέα Ουκρανικά εδάφη, εκμεταλλευόμενη την διχογνωμία της Ε.Ε. ως προς την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει, αλλά και την διστακτικότητα του ΝΑΤΟ για άμεση και κατά μέτωπο εμπλοκή του σε μια πολεμική σύρραξη με τη Ρωσία. Προβλήματα υγείας ωστόσο που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ίσως να τον αναγκάσουν να απομακρυνθεί από την εξουσία η να αποτραβηχτεί για λόγους σωματικής ανάκαμψης και ξεκούρασης  προς τα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016, με συνέπεια στη περίπτωση αυτή να πυροδοτηθούν πολιτικές εξελίξεις.


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το 2015 μας έκανε ποδαρικό με ένα διάχυτο κλίμα φοβίας για το αύριο και έντονη την ανασφάλεια για την οικονομική επιβίωση της χώρας και των κατοίκων της. Τίποτε καινούργιο δηλαδή… Ωστόσο, το 2015 θα είναι μια κομβική χρονιά για την Ελλάδα και την οικονομία της, καθώς αναμένονται εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν την μελλοντική πορεία της.

Το ωροσκόπιο της Ελλάδας δείχνει μια αρκετά δύσκολη από οικονομικής άποψης χρονιά κατά το πρώτο εξάμηνο, με αρκετούς κινδύνους ανατροπής της μέχρι στιγμής πορείας της. Με τον Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της να ξεθάβει τη βρωμιά και το παρασκήνιο δεκαετιών, καινούργια σκάνδαλα αλλά και παρασκηνιακά γεγονότα πιθανόν να δουν το φως της δημοσιότητας, κάνοντας σαφές σε όλους μας την επιτακτική ανάγκη για ριζική αλλαγή του πολιτικού και οικονομικού χάρτη της χώρας.

Η όποια ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, θα έχει να αντιμετωπίσει από το δεύτερο τρίμηνο του έτους και μετά έντονες πιέσεις από το εσωτερικό και εξωτερικό, ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον αλλά και μια κλιμακούμενη ένταση με την Τουρκία. Παρόλη την πολιτική και οικονομική αστάθεια που επικρατεί αυτή τη στιγμή, ο τουρισμός που αποτελεί σημαντικό οικονομικό στήριγμα για την κλονισμένη οικονομία θα αποδώσει σημαντικά, κινούμενος με θετικούς ρυθμούς. Στο θετικό για τον τουρισμό της χώρας κλίμα θα συμβάλουν με τη δική τους δυναμική και οι συγκλονιστικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που θα ακολουθήσουν από το λόφο του Καστά στην Αμφίπολη, ίσως και σε άλλα σημεία της χώρας.

Από το δεύτερο μισό του χρόνου και μετά θα παρατηρηθεί μια αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα, με καινούργιες επενδύσεις να υλοποιούνται και να δημιουργούν ένα κλίμα προσδοκίας για αύξηση των θέσεων απασχόλησης. Με την ανεργία να συνεχίζει να κινείται σε υψηλά ποσοστά, οι ευκαιρίες απασχόλησης ωστόσο θα εξακολουθήσουν, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του χρόνου, να είναι μικρές και σε περιστασιακές θέσεις εργασίας.

Το κλίμα οικονομικής αβεβαιότητας θα λάβει τέλος από το 2016 και μετά, με τις επενδύσεις να αυξάνονται σταδιακά και να δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης. Από το 2016 θα αρχίσουν να υποχωρούν με ταχύτερους ρυθμούς τα ποσοστά ανεργίας και να γίνεται αισθητή η μεταστροφή του οικονομικού κλίματος εντός και εκτός Ελλάδας. Οι εργασιακές συνθήκες θα βελτιωθούν, οι αμοιβές όμως θα αργήσουν να ανακάμψουν. Το υγειονομικό σύστημα της χώρας, που προς στιγμήν παραπαίει, θα σταθεροποιηθεί και θα ανακάμψει από το 2016 και μετά.Η έξοδος της οικονομίας της χώρας από το στάδιο αυτό του μετασχηματισμού της θα πραγματοποιηθεί το 2019, με την οικονομία να έχει ανακάμψει πλήρως, και θα στηριχθεί στη εφευρετικότητα των επιχειρηματιών της αλλά και στον επαναστατικό για τον μέχρι στιγμής δεδομένο τρόπο οικονομικής πρακτικής, συνδυασμένο με ευαισθησία για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον.


Οι πολιτικές εξελίξεις - εκλογές του 2015

Οι πολιτικές εξελίξεις - εκλογές του 2015

Με τις βουλευτικές εκλογές να έχουν οριστεί στις 25 Ιανουαρίου, περίοδος ανάδρομης κίνησης του Ερμή, δεν θα πρέπει να αναμένουμε σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης με τα αποτελέσματα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης! Εκλογικό προβάδισμα αναμένεται να έχει ο Αλέξης Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ, μια και ευνοούνται πλανητικά από τους αντιπάλους τους, θα παγιώσουν όμως τη θέση τους με τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, γεννημένος μόλις τέσσερις μέρες μετά την Μεταπολίτευση, έχει ένα γενέθλιο χάρτη άρρηκτα συνδεδεμένο με το ωροσκόπιο της Μεταπολιτευτικής Ελλάδος. Αυτό τον καθιστά μια πολιτική παρουσία που θα διαδραματίσει ένα καθοριστικό ιστορικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, με όπιο τρόπο μένει να διαπιστωθεί, καθώς το 2015 σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις, θα είναι μια χρονιά σταθμός!

Οι πλανητικές όψεις της περιόδου της Μεταπολίτευσης επαναλαμβάνονται και προμηνύουν ιστορικές στιγμές, με αιφνίδιες ανατροπές, παρόμοιες ή και σημαντικότερες αυτών του Ιουλίου του 1974, που έφεραν την άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και την ορκωμοσία του σαν πρωθυπουργού της χώρας.

Είναι η χρονιά που θα λάβει τέλος, ή τουλάχιστον μπορεί να λάβει τέλος, η άτυπη οικονομική κατοχή της χώρας από τη Γερμανία και θα επαναφέρει την ελπίδα στους Έλληνες. Ο αστρολογικός χάρτης της σύγχρονης Ελλάδος έχει μέσα στο 2015 τη δυναμική, να πετάξει από επάνω της τον μανδύα της υπόδουλης σε ξένα συμφέροντα χώρας, με τον οποίο δείχνει ότι γεννήθηκε, καθώς και να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τη συνδέει με την οικονομική και πολιτική ελίτ της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, που διαχρονικά καταλήστευαν το δημόσιο πλούτο της και εξυπηρετούσαν ξένα συμφέροντα.

Η όποια κυβέρνηση που θα κλιθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας, θα πρέπει, εάν θελήσει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία προς όφελος της χώρας και των πολιτών της, να κάνει τολμηρές, ανατρεπτικές κινήσεις, να αναλάβει ρίσκα και να αιφνιδιάσει, μια και η τόλμη και oαιφνιδιασμός έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, τόσο στην εσωτερική όσο και στη διεθνή σκηνή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα στη σύγχρονη ιστορία μας και από παρίας και καρπαζοεισπράκτορα του κάθε τυχάρπαστου να γίνουμε ισότιμο μέλος της διεθνούς κοινότητας, με λόγο, έργο και εντέλει κύρος.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

(Συντάχθηκε στις 7.1.2015)

RSSearch! module

 

 

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV