Ενέργειες για κάθε ημέρα της εβδομάδας

Ενέργειες για κάθε ημέρα της εβδομάδας

H κάθε μέρα της εβδομάδας έχει μια διαφορετική συμπαντική ενέργεια. Τα χρώματα, οι πλανήτες, τα βότανα, τα λουλούδια, τα μέταλλα και οι κρύσταλλοι είναι συνδεδεμένα με κάθε ημέρα και μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσέλκυση των θετικών ενεργειών.


Δευτέρα

Είναι μέρα Γιν ή δεκτική, κυβερνάται από την Σελήνη και τα χρώματα που φέρνουν την ενέργεια είναι το ασημί, το λευκό, το ανοιχτό γκρι και το κρέμ του γάλακτος. Αυτά είναι τα μυστικά χρώματα για την προστασία, την ιατρική, τη διορατικότητα, την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη γονιμότητα, την επούλωση που γίνεται μέσω του υποσυνείδητου, των αδελφών, για τα μικρά ζώα και τα παιδιά (θηλυκό), συμπεριλαμβανομένης και της θηλυκής πλευράς του ανθρώπου.

Πλανήτης: Σελήνη.

Βότανο: Λουίζα.

Λουλούδι: Τριαντάφυλλο.

Μέταλλο: Ασημί.

Κρύσταλλος: Φεγγαρόπετρα.


Τρίτη

Είναι μέρα Γιανγκ, κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη και τα χρώματά της είναι όλα σε αποχρώσεις του κόκκινου και κάποιες πιο σκούρες αποχρώσεις του πορτοκαλί. Αυτά είναι τα χρώματα του θάρρους, της δύναμης, κατά των των εχθρών, της εκπαίδευσης, της υπομονής, της γρήγορης δράσης, της προστασίας για το αυτοκίνητο και τους οδηγούς, κατά της αρνητικής ενέργειας, συμβολίζει επίσης την ηγεσία.

Πλανήτης: Άρης.

Βότανο: Αλόη.

Λουλούδι: Αγιόκλημα.

Μέταλλο: Σίδηρος.

Κρύσταλλος: Ρουμπίνι.


Τετάρτη

Είναι μέρα Γιανγκ ή αρσενική ενέργεια που κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή. Τα χρώματα της είναι: το κίτρινο, το γκρι και μοβ. Αυτή η ημέρα είναι της ζωτικής ενέργειας της διόρασης, της  αυτο-βελτίωσης, της επούλωσης. Είναι επίσης μια καλή ημέρα για τις ομάδες και τα ταξίδια.

Πλανήτης: Ερμής.

Βότανο: Λεβάντα.

Λουλούδι: Μαντζουράνα.

Μέταλλο: Ερμής.

Κρύσταλλος: Σμαράγδι.


Πέμπτη

Είναι Γιανγκ, αρσενική ενέργεια, κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της τύχης. Τα χρώματα της είναι το μοβ και το μπλε ρουά. Αυτή η μέρα φέρνει δύναμη, τύχη, ανάπτυξη και επέκταση, βοηθά τη γονιμότητα, τα νομικά θέματα, την τιμή, τον πλούτο και την πνευματική ολοκλήρωση.

Πλανήτης: Δίας.

Βότανο: Mύρο.

Λουλούδι: Συκιά.

Μέταλλο: Κασύτερος.

Κρύσταλλος: μπλε χαλαζίας.


Παρασκευή

Είναι Γιν, θηλυκή ενέργεια που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Τα χρώματα που διέπουν αυτή την ημέρα είναι: το ροζ, το πράσινο και τα παστέλ χρώματα. Αυτή η μέρα έχει την ενέργεια της αγάπης, της ευχαρίστησης, της ειρήνης, ευνοεί τα ειδύλλια, το γάμο, τα φλέρτ, τα σεξουαλικά θέματα, τις συνεργασίες, τα αρώματα και την προστασία.

Πλανήτης: Αφροδίτη.

Βότανο: ζουμπούλι.

Λουλούδι: Κερασιά.

Μέταλλο: χαλκός.

Κρύσταλλος: Ρόζ χαλαζίας.


Σάββατο

Είναι Γιν, θηλυκή ενέργεια που κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι η ενέργεια της πειθαρχίας και της δομής. Τα χρώματα της είναι: το μαύρο, το σκούρο μοβ και το λουλακί. Η ενέργειας της, είναι για την πνευματική επικοινωνία, τον διαλογισμό, την ζωή, την ελευθερία, την αυτοπειθαρχία και την προστασία. Αλλά και τους περιορισμούς σε οποιαδήποτε εξουσία, είναι ευνοϊκή για να βρείτε χαμένα αντικείμενα ή αγνοούμενους, για το κλείσιμο μιας υπόθεσης, την εξάλειψη των ασθενειών και την φυσική άμυνα.

Πλανήτης: Κρόνος.

Βότανο: Βάλσαμο.

Λουλούδι: Κυπαρίσσι.

Μέταλλο: Μόλυβδος.

Κρύσταλλος: Όνυχας.


Κυριακή

Είναι Γιανγκ, αρσενική ενέργεια που κυβερνάται από τον Ήλιο και τα χρώματα της είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο το λευκό και το χρυσό. Η ενέργεια της ημέρας είναι για την υγεία, την ηγεσία, την θεραπεία, την ευημερία, την αυτό-βελτίωση, την ευτυχία, τη δύναμη, την ατομικότητα, την εξουσία, την πνευματικότητα και την περιουσία.

Πλανήτης: Ήλιος.

Βότανο: Δενδρολίβανο.

Λουλούδι: Αγγελική

Μέταλλο: χρυσό.

Κρύσταλλο: Κιτρίνης.


Αλίντα Κανάκη

www.alindakanaki-shop.gr

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017 - Ετήσιες προβλέψεις

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Πολίτικα σουτζουκάκια
Πολίτικα σουτζουκάκια
15 Μαΐου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Πέτουρα Μακεδονίας
Πέτουρα Μακεδονίας
26 Απριλίου 2017 Ζυμαρικά
Πολίτικο Κιουνεφέ
Πολίτικο Κιουνεφέ
05 Φεβρουαρίου 2017 Πολίτικα
Πολίτικο μπριάμ στο πήλινο
Πολίτικο μπριάμ στο πήλινο
04 Φεβρουαρίου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Σαγανάκι φέτα με σουσάμι
Σαγανάκι φέτα με σουσάμι
02 Φεβρουαρίου 2017 Ορεκτικά
Πεντανόστιμη πίτσα – καρμπονάρα σε λίγότερο απο 10 λεπτά
Πεντανόστιμη πίτσα – καρμπονάρα σε λίγότερο απο 10 λεπτά
21 Ιανουαρίου 2017 Πίτσες
Kολοκυθόπιτα γλυκιά
Kολοκυθόπιτα γλυκιά
21 Ιανουαρίου 2017 Ζύμες

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV