Γενική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2017

Γενική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2017

Ο Φεβρουάριος του 2017 χαρακτηρίζεται από αρκετές θετικές στιγμές για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου! Σε γενικές γραμμές θα απαιτήσει από όλους μας αφοσίωση, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε οποιαδήποτε πλανητικά δώρα.

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να δίνει την θετική της ενέργεια και ένα σημαντικό χέρι βοηθείας σε αρκετούς από μας, ενώ με θετικό τρόπο θα επιδράσουν επίσης ο Δίας και ο Κρόνος, βοηθώντας μας να πετύχουμε λίγο πιο εύκολα τις επιδιώξεις μας. Οι υπόλοιποι πλανήτες του πλανητικού συστήματος είτε θα είναι ουδέτεροι, είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντι μας με τις θέσεις και τις όψεις του μήνα.

Ο Φεβρουάριος εν πολλοίς θα αποτελέσει την συνέχεια του προηγούμενου μήνα, καθώς αναμένεται να ανταμείψει τους εργατικούς, αυτούς που αψήφησαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια και κυνήγησαν με όλη τους τη ψυχή  το όνειρο τους, ενώ για τους οκνηρούς επιφυλάσσει μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα η δεύτερος μήνας του έτους κάνει σαφή την ανάγκη για μια στροφή προς την καινοτομία! Για όσους από εσάς θέλουν να δώσουν μια ώθηση στην καριέρα τους, η καινοτομία και ο νεωτερισμός αποτελούν το διαβατήριο τους. Χρειάζεται όμως καλή σκέψη, προετοιμασία και συνετή εφαρμογή για να έχει θετικά αποτελέσματα. Οι σπασμωδικές κινήσεις ίσως να φέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που ελπίζατε.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα στους αδέσμευτους, μπορεί όμως να φέρει και την οριστική διακοπή κάποιων σχέσεων, ερωτικών ή φιλικών, που έχουν ήδη ξεπεραστεί και αποτελούν βαρίδιο στη ζωή σας. Όπως και να είναι, σκεφτείτε ότι οι χρονιές αυτές είναι μεταβατικές και ότι το σύμπαν μας ετοιμάζει αργά και σταδιακά για την μετάβαση μας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο. Για να πετύχει αυτό,θα πρέπει να απαλλαγούμε από όλα εκείνα τα στοιχεία της ζωής μας, που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε μπροστά, ενώ από την άλλη θα φέρει ανθρώπους στη ζωή μας που θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες!

Τα ζώδια της γης και του αέρα δεν θα έχουν την ευεργετική προστασία κανενός πλανήτη, χωρίς απαραίτητα αυτό να αποτελεί αρνητικό γεγονός. Απλά θα πρέπει ενδεχομένως να βασιστούν αποκλειστικά στις δυνάμεις τους και να μην ελπίζουν σε έξωθεν βοήθεια. Τα ζώδια του νερού θα προστατεύονται από την Σελήνη, ενώ αυτά της φωτιάς θα ευεργετηθούν από τον Ήλιο. Σε γενικές γραμμές όμως, με προστάτες – πλανήτες ή μη στο πλευρό μας, ο Φεβρουάριος είναι ένας θετικός μήνας, με αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για όλους! Εκείνο που θα κάνει τη διαφορά θα είναι η ομαδική εργασία και η στήριξη των συνεργατών μέσα στην ομάδα, ενώ οι «μοναχικοί λύκοι» έχουν αισθητά λιγότερες πιθανότητες να καταγράψουν αντίστοιχου μεγέθους επιτυχίες.

Καλό μας μήνα λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλους!


Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV