Γενική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2017

Γενική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2017

Ο Φεβρουάριος του 2017 χαρακτηρίζεται από αρκετές θετικές στιγμές για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου! Σε γενικές γραμμές θα απαιτήσει από όλους μας αφοσίωση, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε οποιαδήποτε πλανητικά δώρα.

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να δίνει την θετική της ενέργεια και ένα σημαντικό χέρι βοηθείας σε αρκετούς από μας, ενώ με θετικό τρόπο θα επιδράσουν επίσης ο Δίας και ο Κρόνος, βοηθώντας μας να πετύχουμε λίγο πιο εύκολα τις επιδιώξεις μας. Οι υπόλοιποι πλανήτες του πλανητικού συστήματος είτε θα είναι ουδέτεροι, είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντι μας με τις θέσεις και τις όψεις του μήνα.

Ο Φεβρουάριος εν πολλοίς θα αποτελέσει την συνέχεια του προηγούμενου μήνα, καθώς αναμένεται να ανταμείψει τους εργατικούς, αυτούς που αψήφησαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια και κυνήγησαν με όλη τους τη ψυχή  το όνειρο τους, ενώ για τους οκνηρούς επιφυλάσσει μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα η δεύτερος μήνας του έτους κάνει σαφή την ανάγκη για μια στροφή προς την καινοτομία! Για όσους από εσάς θέλουν να δώσουν μια ώθηση στην καριέρα τους, η καινοτομία και ο νεωτερισμός αποτελούν το διαβατήριο τους. Χρειάζεται όμως καλή σκέψη, προετοιμασία και συνετή εφαρμογή για να έχει θετικά αποτελέσματα. Οι σπασμωδικές κινήσεις ίσως να φέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που ελπίζατε.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα στους αδέσμευτους, μπορεί όμως να φέρει και την οριστική διακοπή κάποιων σχέσεων, ερωτικών ή φιλικών, που έχουν ήδη ξεπεραστεί και αποτελούν βαρίδιο στη ζωή σας. Όπως και να είναι, σκεφτείτε ότι οι χρονιές αυτές είναι μεταβατικές και ότι το σύμπαν μας ετοιμάζει αργά και σταδιακά για την μετάβαση μας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο. Για να πετύχει αυτό,θα πρέπει να απαλλαγούμε από όλα εκείνα τα στοιχεία της ζωής μας, που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε μπροστά, ενώ από την άλλη θα φέρει ανθρώπους στη ζωή μας που θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες!

Τα ζώδια της γης και του αέρα δεν θα έχουν την ευεργετική προστασία κανενός πλανήτη, χωρίς απαραίτητα αυτό να αποτελεί αρνητικό γεγονός. Απλά θα πρέπει ενδεχομένως να βασιστούν αποκλειστικά στις δυνάμεις τους και να μην ελπίζουν σε έξωθεν βοήθεια. Τα ζώδια του νερού θα προστατεύονται από την Σελήνη, ενώ αυτά της φωτιάς θα ευεργετηθούν από τον Ήλιο. Σε γενικές γραμμές όμως, με προστάτες – πλανήτες ή μη στο πλευρό μας, ο Φεβρουάριος είναι ένας θετικός μήνας, με αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για όλους! Εκείνο που θα κάνει τη διαφορά θα είναι η ομαδική εργασία και η στήριξη των συνεργατών μέσα στην ομάδα, ενώ οι «μοναχικοί λύκοι» έχουν αισθητά λιγότερες πιθανότητες να καταγράψουν αντίστοιχου μεγέθους επιτυχίες.

Καλό μας μήνα λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλους!


Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV