Γενική επισκόπηση Οκτωβρίου 2017

 

 

 

 

Ο Οκτώβριος είναι ένας δυναμικός μήνας, γεμάτος ευκαιρίες! Κύριο αστρολογικό συμβάν της περιόδου αυτής είναι το πέρασμα του Δία στον αστερισμό του Σκορπιού στις 11/10, όπου και θα παραμείνει για σχεδόν 13 μήνες, έως τις 9/11/2018!

 

Ήδη από το φθινόπωρο του 2016, που ο Δίας πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, ήρθαν στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων. Από την μια ξεκαθάρισαν παλιές και προβληματικές σχέσεις και από την άλλη υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου αλλά και την διεύρυνση και εμβάθυνση των ίδιων των σχέσεων. Και το ζώδιο του Σκορπιού είναι ζώδιο που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με τις σχέσεις, οπότε η τάση αυτή θα συνεχιστεί, σε άλλο όμως επίπεδο.

 

Είναι μια περίοδος για ξεκαθαρίσματα! Ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, ξεκαθαρίσματα κυρίως στις απόψεις και τις πεποιθήσεις, ξεκαθαρίσματα στους στόχους και τα οράματα! Οι διεργασίες είναι τώρα πιο εσωτερικές, και γι αυτό ίσως λίγο πιο δύσκολες, αλλά στο τέλος λυτρωτικές. Εγκαινιάζεται μια περίοδος, κατά την οποία η λέξη «συνεργασία» θα ανταποκρίνεται απόλυτα στην έννοια του όρου, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

 

Ο Σκορπιός όμως είναι το κυρίως μυστικιστικό ζώδιο του ζωδιακού, οπότε το πέρασμα του Δία θα ευεργετήσει και θα δώσει ώθηση κατά το διάστημα της διέλευσης του στους τομείς της ψυχολογίας και παραψυχολογίας, της αστρολογίας και της μεταφυσικής, του μυστικισμού και των εσωτερικών πρακτικών.

 

Ο Σκορπιός έχει όμως σχέση και το χρήμα, οπότε τομείς που αναμένεται να παρουσιάσουν εκτεταμένη πρόοδο είναι η εξεύρεση νέων πλουτοπαραγωγικών πηγών (υπόγεια κοιτάσματα και πετρώματα), η χρηματοοικονομική συνεργασία μεταξύ ομάδων ή εθνών, χρέη και δάνεια, επενδύσεις και χρηματοδοτικά κεφάλαια, κέρδη και οικονομική στήριξη.

 

Και ο τομέα του σεξ και της οικειότητας μεταξύ των ατόμων όμως θα επηρεαστεί, μέσα από ζητήματα όμως το φύλο, η εξουσία, η γέννηση, ο θάνατος και η αναγέννηση, καθώς και η ενδυνάμωση του εαυτού μας και των άλλων.

 

Πέρα όμως από το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, σημαντική αστρολογική όψη είναι η σύζευξη Δία και Ήλιου που θα συμβεί στις 26 Οκτωβρίου. Η αστρολογική αυτή όψη δίνει πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε όλους μας, η όψη όμως αυτή δημιουργεί και πολύ μεγάλη πίεση με την εκδήλωση άγχους, που θα γίνει αισθητή λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά το φαινόμενο. Εάν καταφέρετε να τιθασεύσετε το άγχος σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξει πολύ σημαντική, θετική αλλαγή στην ζωή σας.

 

Βρισκόμαστε σε ένα διάστημα που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στα μέσα Νοεμβρίου, που οι πάσης φύσης ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές! Μπορεί να φέρουν καινούργιες καταστάσεις ή δεσμεύσεις στην ζωή μας, προκλήσεις που μπορεί να κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε και σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Συνιστάται να ακούσουμε την διαίσθηση μας όταν πρόκειται για κομβικής σημασίας αποφάσεις, ώστε να κάνουμε την σωστή επιλογή. Όσο δύσκολη και ψυχοφθόρα και να είναι η διαδικασία, σκοπό έχει να μας οδηγήσει στο σημείο εκείνο που θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξελικτική μας πορεία προς το καλύτερο!

 

Καλό μας μήνα, εν όψει των μεγάλων και σπουδαίων!

 

Μήτρας Δημήτριος  

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV