Gay ζώδια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2015

Gay ζώδια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2015

Gay Κριός

Ο Gay Κριός σηματοδοτεί την αρχή του ζωδιακού κύκλου! Έχει πολύ όρεξη για νέα ξεκινήματα και μεγάλη όρεξη για δημιουργία την νέα χρονιά που μας έρχεται! Σίγουρα το 2015  θα είναι ο αρχηγός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά! Θα έχει πολύ όρεξη για εργασία, και αν βάλει κάτι στο μυαλό του, τίποτα δεν θα τον σταματήσει!


Gay Ταύρος:

Ο Gay Ταύρος είναι ζώδιο δυνατό και ρεαλιστικό. Σε αυτό το ζώδιο το 2015 θα κυριαρχούν οι έννοιες της κτήσης και της χρησιμότητας! Σαν ο πιο λαίμαργος του gay ζωδιακού… σίγουρα τα Χριστούγεννα θα γίνει πιο παχουλός, θα είναι αυτός που θα έτρωγε όλα τα γλυκά, ιδιαίτερα τα μελομακάρονα χωρίς τύψεις και ενοχές.


Gay Δίδυμος:

Οι Gay Δίδυμοι, κατεξοχήν επικοινωνιακό ζώδιο, το 2015 θα είναι αυτοί που θα πιάσουν κουβέντα με τους πάντες για να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα και ενδεχομένως θα αντάλλασσαν απόψεις! Αυτό θα φέρει νέες ερωτικές επιτυχίες και γνωριμίες από το πουθενά.


Gay Καρκίνος :

Οι Gay Καρκίνοι με τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις τους θα είναι εκείνοι που από την μια στιγμή στην άλλη, από «ηλιόλουστοι» θα «συννεφιάζoυν» και πάλι από την αρχή! Στο ρεβεγιόν θα ήταν γκρινιάρηδες και όλο το 2015 φασαριόζοι αλλά και έτοιμοι να πούνε ψέματα στο σύντροφο τους για να καλύψουν τα λάθη και τις παραλείψεις τους.


Gay Λέων:

Τα Gay Λιοντάρια είναι δίκαια και υπομονετικά! Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα κάνουν συνέχεια αστεία και θα τραγουδήσουν ευχάριστα! Το 2015 θα κάνουν αισθητικής φύσης προσαρμογές στις ενδυμασίες τους για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να ξεχωρίζουν, αλλά κατά τα άλλα θα είναι αξιαγάπητοι με τους πάντες και τα πάντα.


Gay Παρθένος:

Οι Gay Παρθένοι χαρακτηρίζονται από υπομονή και διακριτικότητα! Στα σίγουρα θα ήταν αυτοί που θα έτρεχαν πίσω από τους υπόλοιπους του ρεβεγιόν και θα συμμαζεύουν συνέχεια και θα καθαρίζουν! Και βέβαια όλο το έτος του 2015 θα γκρινιάζουν στο σύντροφο τους για την ακαταστασία.


Gay Ζυγός:

Οι Gay Ζυγοί είναι άνθρωποι με ομαδικό μεν πνεύμα, αλλά έχουν και ένα ισχυρό «εγώ»! Tα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να γοητεύσουν και να ξεγελάσουν τα μικρά παιδιά για να τους αρπάξουν τα γλυκίσματα από τα χέρια! Το 2015 θα θέλουν να απομονώσουν τον σύντροφο τους και να τον έχουν αποκλειστικά.


Gay Σκορπιός:

Οι Gay Σκορπιοί δεν παραδίδονται εύκολα και δεν τα βάζουν κάτω! Στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς στα σίγουρα θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν τα πάντα και θα συντονίσουν όλες τις διαδικασίες! Και αν τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν καμιά κακιούλα, δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την πρώτη μέρα του έτους, το ίδιο θα κάνουν και στο σύντροφο τους  όλη τη διάρκεια του 2015…


Gay Τοξότης:

Ο Gay Τοξότης είναι αισιόδοξος και του αρέσει η περιπέτεια! Σαν ο πιο αγαπητός της παρέας στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς σίγουρα θα είναι  αυτός που θα έλεγε τα περισσότερα  ανέκδοτα, θα τραγουδήσει, λίγο κακόφωνα είναι αλήθεια και όλο το έτος του 2015  θα συμμετέχει σε πάρτι θα χορεύει  και όχι μόνο θα σχεδιάζει εκδρομές, αλλά θα συμμετάσχει και ενεργά σε όλα τα gay pride!


Gay Αιγόκερως:

Οι Gay Αιγόκεροι είναι σταθεροί στις απόψεις τους και έχουν μια φιλόδοξη φύση. Με την έναρξη του 2015 θα επιδιώξουν να βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχικής πυραμίδας και θα έχουν βλέψεις να αποκομίσουν την μερίδα του λέοντος από την λεία τους, που προβλέπεται να είναι το ταίρι τους.


Gay Υδροχόος:

Οι Gay Υδροχόοι θα είναι  σταθεροί στις απόψεις τους τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την πρωτοχρονιά, το 2015 θα δώσουν προτεραιότητα στην λογική παρά στο συναίσθημα και δεν θα διστάζουν να υπερασπιστούν τις απόψεις τους, ακόμη και αν αυτό προβλέπεται να έχει ακριβό τίμημα για τους ίδιους. Όλη την διάρκεια του έτους θα ήταν αεικίνητοι, θα περάσουν απαρατήρητοι στις κινήσεις τους ότι και αν κάνουν και θα προσπαθήσουν να καρπωθούν όσο γίνεται περισσότερα «λάφυρα» για τον εαυτό τους.


Gay Ιχθείς:

Οι Gay Ιχθύες το βράδυ της πρωτοχρονιάς προβλέπεται να πλάθουν φανταστικούς κόσμους μέσα στο μυαλό τους. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και όλο το έτος του 2015 πολύ συχνά θα χάνονται και θα νομίζουν ότι ζουν μέσα σε αυτούς! Το βράδυ του ρεβεγιόν σίγουρα θα κάνουν ένα σωρό φάρσες και θα καταναλώσουν όλα τα ποτά που θα βρουν στο ψυγείο ή στην κάβα!


Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV