Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2015 θα είναι μια σημαντική χρονιά, που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονο, όσο αφορά τις σχέσεις σας στις κοινωνικές επαφές αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να συναντήσετε ανθρώπους που να σας κάνουν να αισθάνεστε ότι έχετε μία καρμική σχέση. Ωστόσο, κάποιοι θα νιώσετε την ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Αυτή τη χρονιά ορισμένοι από εσάς ίσως να δείτε τα πράγματα από τη σκληρή τους οπτική γωνία και να συνειδητοποιήσετε επιτέλους την πραγματικότητα, κάνοντας έναν σοβαρό απολογισμό, αφού αποδεχτείτε τις λεπτομέρειες που αγνοήσατε ή προτιμούσατε να μην βλέπετε μέχρι τώρα. Πολλοί από εσάς στον τομέα των οικονομικών θα αισθανθείτε ότι όλα σας πάνε κόντρα και όλα κινδυνεύουν να αναιρεθούν. Το 2015 θα επιφέρει αλλαγές στην τύχη και στον οικονομικό τομέα προς το τέλος του έτους. Ενεργές φάσεις εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης. Η επιρροή του Πλούτωνα σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα επιβραδύνει λίγο τα πράγματα, ξυπνώντας σε μερικούς από εσάς νοσταλγικές διαθέσεις από το παρελθόν, και σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να χαθείτε στη φαντασία.

Το 2015 κάποια πράγματα,  τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στην επαγγελματική ζωή ίσως να χρειαστεί να αναιρεθούν, να πρέπει να ξανακάνετε μια εργασία ή και να χάσετε τις λεπτομέρειες από μια δουλειά που σας ανέθεσαν. Ωστόσο αποφύγετε παρανοήσεις και εξετάστε καλά τα θέματα της ζωής σας. Οι πλανητικές θέσεις το 2015 ευνοούν και δίνουν προτεραιότητα σε θέματα προσωπικά και πολλοί από εσάς ενδέχεται να καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας προτεραιότητα σε νέα σχέδια ζωής.

Επαγγελματικά

Οι πλανητικές θέσεις το 2015 εύνουν την εξέλιξη μακροχρόνιων σχεδίων που εδώ και χρόνια έχετε στα σκαριά, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ως αναφορά τα νέα ξεκινήματα και τις συνεργασίες. Η διέλευση του Κρόνου θα σας αναγκάσει να κόψετε κακίες συνήθειες και να ασχοληθείτε σοβαρά με τον τομέα της εργασίας σας. Ο Ποσειδώνας στον τομέα της καριέρας σας θα σας πιέζει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους, η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό θα σας επιτρέψει να εξετάσετε όλα τα θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να τα αξιολογήσει σωστά, προκειμένου να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας με μια νέα ορμή.

Κατά τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για τον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή η χρονιά ενδέχεται να βγάλει στο προσκήνιο τα ταλέντα σας, αν χειριστείτε τα πράγματα με σύνεση και αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες θα σας προσφέρουν κίνητρα που θα σας αποδώσουν μελλοντικά. Προς το τέλος του έτους η δημιουργικότητα σας θα έρθει στο προσκήνιο και θα ετοιμαστείτε για μια μεγάλη καριέρα που τα πρώτα της βήματα θα γίνουν από την επόμενη χρονιά.

Οικονομικά

Θέματα με χρηματοδοτήσεις ή επείγουσες υποθέσεις σε νομικά και φορολογικά θέματα από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους και ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αναδιοργάνωση και να επικεντρωθείτε σε μακροπρόθεσμες προοπτικές που θα σας επιφέρουν αλλαγές στο άμεσο μέλλον. Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή θα έχουν αντίκτυπο στον τομέα των οικονομικών σας. Απρόοπτα έξοδα και δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Από τα μέσα του πρώτου εξάμηνου μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση φόβου. Θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να ξεπεράσετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Τότε θα πρέπει να εστιάσετε στα πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων και να αποφασίσετε πώς θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Μην ρισκάρετε με συμβόλαια και δεσμευτικές υποχρεώσεις, αν δεν εξετάσετε όλα τα νόμιμα έγγραφα προσεκτικά.

Τυπογραφικά σφάλματα και λάθη δεν αποκλείονται! Ενημερωθείτε διεξοδικά για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες των συμφωνιών που υπογράφετε, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη, που θα τα πληρώσετε ακριβά. Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή όμως ενδέχεται να σας φέρουν πίσω και μια δουλειά από το παρελθόν που αν αδράξετε την ευκαιρία θα είναι προς όφελος σας. Χρήματα θα δαπανηθούν στον τομέα της τεχνολογίας. Το 2015 είναι μια χρονιά που μόνο με σκληρή δουλειά και οργάνωση θα είστε σε θέση να πληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Οι διελεύσεις των πλανητών ωστόσο πολλές φορές θα σας κάνουν να νιώθετε απελπισμένοι στον τομέα της αγάπης και του έρωτα.

Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικά ερωτήματα, για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν από το παρελθόν τη σχέση σας. Θα είναι δύσκολο να βρείτε τις απαντήσεις που θα είναι προς όφελος σας, αν δεν κάνετε υποχωρήσεις. Έχετε συνηθίσει να λύνετε τα διάφορα προβλήματα σας, επιβάλλοντας τα θέλω σας στο σύντροφο σας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο, έτσι θα πρέπει να κινητοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες, για να μην χάσετε τον έλεγχο και καταλήξετε σε οριστικό χωρισμό. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματα σας, αλλιώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει την πρώτη μάχη. Ο σύντροφος σας έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά σας και είναι αποφασισμένος για οριστικές και αμετάκλητες λύσεις.

Κατά τον μήνα Νοέμβριο οι εντάσεις θα είναι ιδιαίτερα οξυμένες και η συμβίωση θα είναι δύσκολη, εκτός και εάν κάνετε θυσίες από την πλευρά σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να λύσετε τα βασικά προβλήματα που σας ανησυχούν και να καταλήξετε ίσως και στα σκαλιά της εκκλησίας προς το τέλος του έτους.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί στο αντίθετο φύλο και πολλοί ενδιαφερόμενοι θα θέλουν να απολαύσουν την συντροφιά σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας, και να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση με τον σύντροφο της ζωή σας, από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Προς τα μέσα του καλοκαιριού ευνοείται ο τομέας των ταξιδιών και μια καρμική σχέση ή ένας έρωτας από τα παλιά ενδέχεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε τολμηροί στον τομέα της αγάπης παίρνοντας αποφάσεις σε θέματα αγάπης και έρωτα χωρίς τύψεις και ενοχές.

Υγεία

Η σωματική και ψυχική σας υγεία προβλέπεται να είναι άριστη κατά την διάρκεια του έτους του 2015. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Απολαύστε, χαλαρώστε και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Ελάτε σε επαφή με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές-πνευματικές σας ανάγκες και δώσετε στον εαυτό σας μια ώθηση  μέσα από τον διαλογισμό ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πνευματική πρακτική που θα μπορούσε να βελτιώσει την ψυχική σας κατάσταση. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα βιώσετε καλή υγεία και ευθυμία, χάρη στις καλές όψεις των πλανητών απέναντι στο ζώδιο σας. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και να μην εμπλέκεστε σε οποιοδήποτε είδος σύγκρουσης που ενδέχεται να εμποδίσει την ευτυχία σας. Αποφύγετε εντάσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας.

Ταξίδια

Τα ταξίδια, η  διασκέδαση και η ευχαρίστηση το 2015 θα σχετίζονται με τον τομέα καριέρας σας και θα αποδειχθούν προσοδοφόρα για το μέλλον, αναπτερώνοντας το ηθικό σας.

Συμβουλή

Το 2015, προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τους περισσότερους του ζωδίου. Το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας λειτουργεί αισθητά προς όφελος σας, χαρίζοντας σας περισσότερη ελευθερία στον τομέα της εργασίας, που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν επάγγελμα, η χρονιά προβλέπεται να είναι εξαιρετική. Ανάπτυξη και υλοποίηση πολυπόθητων στόχων υπόσχεται το 2015!

Σκεφτείτε καλά όλες τις πτυχές της ζωής σας! Το προαίσθημα και η διαίσθηση σας θα σας φωτίσουν κρυφές πλευρές. Φέτος θα αποδώσει μια επένδυση σας σημαντικά κέρδη, γι αυτό μην κάνετε πίσω στις προθέσεις και στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε και δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας αλλάξουν τη διάθεση στον αισθηματικό τομέα. Οι ρομαντικές ευκαιρίες προβλέπεται να είναι αρκετές για να απαλύνουν κάθε πικρή γεύση στον αισθηματικό τομέα. Αναζητήστε απλά δημιουργικές λύσεις.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV