Ζυγός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Ζυγός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2015 θα είναι μια μεγάλη και ιδιαίτερη χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και στην οικονομική σας ζωή. Και όπου αλλαγές και αρκετές… δυσκολίες, με αποτέλεσμα  πολλοί από εσάς να βιώσουν ένα σκληρό έτος, ιδιαίτερα όσοι γεννήθηκαν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα ενεργοποιηθείτε, με έντονη αποφασιστικότητα και θα πετύχετε σε πολλά επίπεδα της ζωή σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση με μελλοντικά οικονομικά ικανοποιητικά οφέλη.

Στον αισθηματικό τομέα όσοι είστε ελεύθεροι μπορεί να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε, ενώ οι δεσμευμένοι να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει τι να κάνετε και είστε σε δίλημμα την τελευταία διετία, το 2014 είναι η καταλληλότερη χρονιά για να πάρετε αποφάσεις και να ισορροπήσετε. Νέες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα παρουσιαστούν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στους ανθρώπων γύρω σας, που θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, η καθημερινότητα σας θα είναι επιτέλους πιο εύκολη.

Οι επαφές σας με καταρτισμένους ανθρώπους θα αποφέρουν σημαντικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ξεχάσετε τους παλιούς φίλους, καλλιεργήστε κοινωνικές επαφές και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας και πάρτε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να οικοδομήσετε ένα μέλλον απαλλαγμένο από πολλά από τα σημερινά σας προβλήματα. Οι πλανητικές όψεις  ευνοούν τους περισσότερους από εσάς  αναφορικά με την πνευματική ανάπτυξη! Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί ένα ήσυχο περιβάλλον, κάτι που θα αναπτερώσει ταυτόχρονα το ηθικό και την διάθεση σας.

Επαγγελματικά

Το 2015 θα βρίσκονται στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σας θέματα. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί με νέες ευκαιρίες. Έτσι, η καριέρα πρόκειται να ανθίσει αυτό το έτος, στον καθένα ανάλογα με το στάδιο στη ζωή του. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, στην κορυφή του ωροσκοπίου σας κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους, φέρνει την ευεργετική επιρροή του στην εκπλήρωση των στόχων σας ως προς την δουλειά και τα υλικά σας αποκτήματα. Θα οργανωθείτε σε μια νέα προσπάθεια για να προωθήσετε το έργο σας, με νέες ιδέες που θα αποσκοπούν στην επαγγελματική σας πρόοδο.

Νέοι επαγγελματικοί στόχοι θα δρομολογηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015. Προσέξτε τους λογαριασμούς σας και πληρώσετε τα χρέη σας, ιδιαίτερα στο διάστημα από τον μήνα Αύγουστο έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτό θα σας επιτρέψει να βάλετε σε μια σειρά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν και να βρείτε την ισορροπία, η οποία σας είναι απαραίτητη για να εστιάσετε στα νέα σας σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τον Οκτώβριο του 2015  θα πρέπει να οργανωθείτε πάρα πολύ καλά και να εστιάσετε στις λεπτομέρεια για να αποφύγετε λανθασμένες αποφάσεις. Με έξυπνες κινήσεις από το τέλος Αυγούστου και μετά θα εξοικονομήσετε χρήματα, αν αποφύγετε επικίνδυνα θέλγητρα και δεν δαπανήσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα απαιτήσουν αυτό το έτος περισσότερη προσοχή. Να είστε προσεκτικοί κατά την αναζήτηση και αξιολόγηση πληροφοριών και να παίρνετε στα σοβαρά κάθε οικονομική σας επένδυση για να κερδίσετε μελλοντικά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τα μέσα του έτους από έναν παλιό εργοδότη ή οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η επαγγελματική ανάπτυξη αυτή την χρονιά θα βρίσκεται σε καλή τροχιά, αν αδράξετε τις ευκαιρίες και δείτε τα πράγματα μέσα από μια θετική ματιά.

Οικονομικά

Η ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα θα αυξηθεί σημαντικά, έτσι ώστε να βάλετε προτεραιότητες, με νέους τρόπους που θα αποσκοπούν στην ενίσχυσης της οικονομικής σας θέσης. Ξεκινώντας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα καταφέρετε με δυναμικές πρωτοβουλίες μια εποικοδομητική προσέγγιση που θα σας αποδώσει μελλοντικά κέρδη. Μην σπαταλάτε χρήματα σε άσκοπες αγορές! Αναδιοργανώστε με σωστό προγραμματισμό τις δαπάνες σας, θέτοντας προτεραιότητες με αυστηρό και απαρέγκλιτο τρόπο. Αρκετά μεγάλη κινητικότητα με επαγγελματικά ταξίδια και σοβαρές συμφωνίες θα αυξήσουν την οικονομική σας επιφάνεια. Από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο ευνοούνται οικονομικά θέματα, με μεγάλη πιθανότητα να αποδώσουν οι επενδύσεις που έχετε πραγματοποιήσει και σας φέρουν καλές αποδόσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Τo 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για πολλούς από εσάς στον τομέα του έρωτα! Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις σας ευνοούν και ο Ουρανός θα  φέρει απροσδόκητες και ασυνήθιστες σχέσεις.  Θα είναι η χρονιά που θα καταληφθείτε από την λαίλαπα του έρωτα και του πάθους. Μερικοί από εσάς είναι πιθανό να παντρευτείτε ή να αποφασίσετε μια μόνιμη συγκατοίκηση με τον έρωτα της ζωής σας.

Λόγω της επιρροής του Ουρανού στο ζώδιο σας θα αισθάνεστε μια τεράστια ανάγκη για περιπέτεια και συγκίνηση. Να βασίζεται ωστόσο στη διαίσθηση σας, που θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Με σωστούς χειρισμούς και διάλογο θα κερδίσετε την εκτίμηση και την ισορροπία με τον σύντροφο της ζωής σας. Θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, θα θέλετε ένα γίνετε ένα με το άτομο αυτό, να αφομοιωθείτε από αυτό και να το αφομοιώσετε. Η περίοδος αυτή μπορεί να σας οδηγήσει και στην επισημοποίηση μια ήδη υφιστάμενης σχέσης. Ανακαλύψτε νέες πηγές χαράς και ηρεμίας που θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις και να δημιουργήσει αρμονία, χωρίς να προκαλείτε στον εαυτό σας συναισθηματικό κορεσμό, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από τα συναισθήματά σας, επειδή αυτή τη περίοδο θα έχετε μια σειρά νέων επαφών που θα σας συγκλονίσουν. Τους τελευταίους δύο μήνες του έτους θα νιώσετε αρκετά αντιφατικά, εξαιτίας της επιρροής το Άρη στο ζώδιο σας. Θα ξαναβρείτε όμως την αισιοδοξία και την κοινή σας λογική, η οποία θα σας επιτρέψει να επιλύσετε επιτυχώς τα οξυμένα προβλήματα που ενδεχομένως να προκληθούν στις σχέσεις σας. Σε γενικές γραμμές, η ειρήνη και η ισορροπία θα επικρατεί κατά το μεγαλύτερο διάστημα του έτους.

Ταξίδια

Το 2015 είναι μια καλή χρονιά για τα ταξίδια και την καριέρα! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για θαλασσινά ταξίδια, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση.

Υγεία

Αυτή τη χρονιά τα επίπεδα της ενέργειας σας θα είναι ανεβασμένα και θα αποτελέσουν το ισχυρότερο πλεονέκτημα σας. Θα βρείτε ενστικτωδώς το σημείο ισορροπίας που θα αυξήσει την ενέργειά σας για να σας παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη. Φέτος είναι η χρονιά που θα διαλογιστείτε και θα γίνετε πολύ σοφότεροι. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις και συγκρούσεις. Η εσωτερική ισορροπία σας είναι ακόμα αρκετά ευάλωτη. Εστιάσετε περισσότερο στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις σας.  Μην ξεχνάτε την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, καθώς και το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, προκειμένου να αποφύγετε την υπερφόρτιση του οργανισμού σας. Η θετική όψη του Κρόνου θα συνεισφέρει θετικά στην ισορροπία του νευρικού σας συστήματος. Αποφύγετε το άγχος και μην δείχνετε υπερβολική επιείκεια σε πράγματα και πρόσωπα που σας φορτίζουν αρνητικά, αν θέλετε να κρατήσετε σε καλά επίπεδα την υγεία και την διάθεση σας.

Συμβουλή

Οι πλανήτες επιτέλους ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σας και θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες για σας, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Τα άστρα θα ενεργοποιήσουν το 2015 μια ιδιαίτερα θετική όψη στον αστερισμό σας, στο τομέα του έρωτα. Θα σας δώσει ένα νέο ταμπεραμέντο που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους γύρω σας. Τα πάντα θα αλλάξουν. Θα νιώσετε γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αποβάλλοντας αμφιβολίες και άγχη και ενισχύοντας τη δύναμη σας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας. Μόνο από εσάς τους ίδιους θα εξαρτηθεί και από τον δρόμο που θα διαλέξετε, εάν θα τα καταφέρετε μελλοντικά. Προς το τέλος του έτους θα θέσετε σε εφαρμογή νέες ιδέες, πράγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό και θα επηρεάσει θετικά τα επόμενα έτη την οικονομική σας εξέλιξη. Η τύχη και τα άστρα, αγαπητοί μου Ζυγοί, υπόσχονται για το 2015 πολλά! Απολαύστε κάθε λεπτό του έτους και ζήστε στο έπακρο το κάθε λεπτό της φετινής χρονιάς.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV