Ιχθείς - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Ιχθείς - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Mε το ξεκίνημα του 2015 θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις από τους περισσότερους από εσάς. Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά προβλήματα που φέρνετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα.

Από τους πρώτους μήνες του έτους, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν έκτακτα θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Η αναβλητικότητα μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε ένα μεγάλο τίμημα, που θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων. Το 2015, αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές όψεις του Κρόνου και προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, θα αποδειχθεί ότι είναι ένα οικονομικά επιτυχημένο και σταθερό έτος, που αφήνει πίσω οριστικά τις περσινές δυσκολίες και υπόσχεται πολλά για την μελλοντική σας εξέλιξη.

Οι περισσότεροι από εσάς θα περάστε έναν σκληρό χρόνο, με επιθέσεις από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, όμως η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, έτσι ώστε να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο και να ξεπεράσετε την ευαισθησία σας. Το τρέχον έτος βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε τα πάντα με εποικοδομητικό τρόπο. Τόλμη και δράση είναι τα απαραίτητα όπλα της επιτυχίας σας.

Επαγγελματικά

Η πορεία της σταδιοδρομίας σας θα αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας που θα σας απασχολεί. Αλλά η επαγγελματική σας ζωή θα σημειώσει θετική μεταστροφή, χωρίς πολλή προσπάθεια και κόπο. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές όψεις των πλανητών και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα που θα έχουν οικονομικό όφελος στον τομέα της εργασίας σας.

Η ομαδική εργασία θα έχει θετική επίδραση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και μέσα από την επιτυχία του συνόλου θα βελτιωθεί και η δική σας θέση. Όσοι έχουν έμμισθη επαγγελματική σχέση,  θα δούνε ότι η υπομονή τους ανταμείβεται. Αν και θα υπάρχει πολύ άγχος, όλα θα πάνε όπως τα έχει προγραμματίσει. Οι πλανήτες είναι πιθανό να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Το 2015  οι πλανητικές όψεις θα φέρνουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για την έναρξη νέων συνεργασιών και βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τα έργα σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας το ομαδικό πνεύμα και τη δύναμη του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους από το παρελθόν, αποφέροντας νέα κέρδη σαν συνέπεια σωστών κινήσεων.

Στο επάγγελμα σας θα αποκτήσετε νέους υποστηρικτές, οι οποίοι θα σας κάνουν να εκπλαγείτε με την σταθερότητα και ανθεκτικότητα της σχέσης σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε νέες επαφές και να πάρετε μια προαγωγή με σπουδαία μελλοντική εξέλιξη. Η θέση του Δία ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα και τα νέα ξεκινήματα.

Οικονομικά

Με το ξεκίνημα του 2015 θα επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασής. Με την νέα θέση των πλανητών η επιτυχία σας θα είναι στο ζενίθ της. Τα έσοδα θα είναι τακτικά και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Το οικονομικό σας μέλλον, με τις σωστές κινήσεις, φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο. Μέχρι τα μέσα του 2015 αποφύγετε ανεπιθύμητες δαπάνες. Η συμπόρευση με νέους συνεργάτες θα είναι πολύ ευεργετική για πολλούς από εσάς.  Εστιάστε από τα μέσα Οκτωβρίου  σε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αφεθείτε στην σκληρή δουλειά. Αν κινηθείτε με σύνεση οι πλανητικές θέσεις ευνοούν την μελλοντική χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέες ρομαντικές γνωριμίες, αλλά ταυτόχρονα και παθιασμένες σχέσεις που θα σας συναρπάσουν! Κάποια ένστικτα έντονης κτητικότητας και ζήλιας ενδέχεται να εμφανιστούν, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου.

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό και γενναιότητα θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση οριστικά, για βρείτε επιτέλους την ισορροπία και την ψυχική σας ηρεμία. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, και μερικοί από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα με την πρώτη ματιά. Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, με φόντο ένα εξωτικό περιβάλλον που θα ενισχύει την ένταση και το πάθος μιας νέας ερωτικής σχέσης που θα σας συναρπάσει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις επισημοποίησης της σχέσης σας αμέσως, για να αποφύγετε απρόβλεπτες συνέπειες που ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά. Κάντε τη σχέση σας ισχυρότερη και βαθύτερη με το χρόνο, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

Από τον Αύγουστο του 2015 και μετά θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες και ίσως η νέα σας αγάπη να αναμειγνύεται με φιλία, να υπάρξουν μπερδεμένα συναισθήματα και έντονος ερωτισμός. Προσοχή όμως στη παράφορη ζήλια σας! Η παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να περιπλέξει την σχέση με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη. Πολλοί από εσάς θα πάρετε προς τα τέλη του έτους μια σοβαρή απόφαση, που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σας.

Υγεία

Το 2015 η θέση των πλανητών που κυριαρχούν στον έναστρο ουρανό θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια, δράση και εποικοδομητικά έργα. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα μικροπροβλημάτων στον τομέα της υγείας σας. Λόγω της θέσης των πλανητών η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί. Άσκηση και καλή διατροφή είναι το μυστικό για να διατηρήσετε την ευεξία και τη φόρμα σας. Ψυχική κόπωση και ένταση  θα σας ταλαιπωρήσει προς τα τέλη του έτους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην δημιουργείτε εντάσεις, που θα σας χαλάσουν το κέφι και θα σας φέρουν κατάθλιψη και μελαγχολία. Χαλαρώστε και απολαύστε λίγες στιγμές διασκέδασης  με κοινωνικές επαφές, που θα αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας.

Ταξίδια

Το 2015 προβλέπεται να είναι μια χρονιά έντασης και πίεσης! Ένα διάλλειμα με ταξιδάκια είναι απαραίτητο για να  φέρετε εις πέρας  τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνει το τρέχον έτος. Το 2015 είναι μια καλή χρονιά για να  ταξιδέψετε,  έστω και αν αυτό είναι μια σύντομη απόδραση. Χρειάζεστε χρόνο  για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Συμβουλή

Το 2015 θα πρέπει να καταβάλετε οργανωμένη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η εσωτερική σας αρμονία θα σας ωθήσει στο να κλείσετε συμφωνίες προς όφελος σας χωρίς κανένα δισταγμό, με την προϋπόθεση να φερθείτε δυναμικά, ακόμη και εκείνες τις στιγμές που βασανίζεστε από απαισιόδοξες σκέψεις. Μην φοβάστε την απώλεια. Θυμηθείτε πως αυτός που δίνει, λαμβάνει και τα περισσότερα.

Σκληρή δουλειά και άγχος θα σας πιέσουν αρκετά. Κρατήστε ισορροπία μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών. Ο ρομαντισμός θα αποτελέσει πηγή ζωής και χαράς στους περισσότερους από εσάς. Η θέση του Ποσειδώνα θα σας πιέσει! Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας κατευθύνουν. Για να πετύχετε θα πρέπει να γίνετε αρκετά σκληροί.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV