Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 θα είναι μια απαιτητική χρονιά, με γρήγορους ρυθμούς και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής και με έντονη την ανάγκη να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας. Ο ενθουσιασμός σας, σε συνδυασμό με το πρακτικό και αναλυτικό σας μυαλό, θα είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης, δίνοντας δημιουργικές ιδέες, ανάλογα με τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίζετε. Η αναγκαιότητα των αλλαγών θα σας φέρει στο σημείο να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα και από τα μέσα του 2016 να οδηγηθείτε σε μια άλλη κατεύθυνση αναφορικά με την εργασία σας. Αυτό θα φέρει νέες σημαντικές οικονομικές μεταβολές, αλλά με μελλοντικές θετικές προοπτικές. Οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και η υγεία σας, με τον Δία και τον Κρόνο αλλά και μια σειρά άλλους πλανήτες στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν αρκετά. Οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο γύρω στον Ιούλιο, όταν η Σεληνιακή έκλειψη  θα είναι στον δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος και αυτό θα  προκαλέσει σοβαρά θέματα που θα αφορούν την περιουσία ή το μισθό σας.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 στον αισθηματικό τομέα θα συνεχίσετε να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις στενές σχέσεις που έχετε και να φέρετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, αν και η χρονιά προβλέπεται αρκετά περίπλοκη στον αισθηματικό τομέα. Κάποιοι από εσάς θα αισθανθείτε συναισθηματικά κορεσμένοι και θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε οριστικά με σχέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και κινδυνεύετε, αν δεν λάβετε τα μέτρα σας, να πληγωθείτε βαθιά. Ο Κρόνος επανακινείται στο ζώδιο σας στις 20 Απριλίου και ταρακουνάει τα νερά. Έρχεται σκληρός, έτοιμος να δοκιμάσει την αγάπη και τη φιλία. Τείνει να επιμείνει σε σαφείς διακρίσεις και αυστηρά καθορισμένους ρόλους ανάμεσα στη φιλίας και την αγάπη. Αν είστε μόνοι, αυτό το έτος θα αποδειχθεί καθοριστικό για σας! Μετά τις 20 Απριλίου προβλέπεται μια πολύ καλή συναισθηματική γνωριμία για πολλούς από εσάς. Το πάθος θα έρθει στη ζωή σας, και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να βυθιστείτε στον κόσμο του έρωτα, των συναισθημάτων, του πάθους και του ρομαντισμού.


Υγεία

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 καλό είναι να δώσετε προσοχή στο μυϊκό και νευρικό σύστημα, αποφεύγοντας εντάσεις! Να πίνετε πολλά υγρά και να προσέχετε τι τρώτε, να ακολουθείτε απαραίτητα κάποιο πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας ή γυμναστικής. Ορισμένοι υπάρχει μια πιθανότητα να νοσήσετε εξαιτίας των πλανητικών επιρροών, ιδιαίτερα από πονοκεφάλους. Ωστόσο θα ανακτάτε σύντομα τις δυνάμεις σας και θα επανέρχεστε δριμύτεροι.


Τυχεροί αριθμοί: 3, 4, 9.

Ευνοϊκές ημέρες: Πέμπτη.

Δυσμενής ημέρες: Τετάρτη.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV