Ταύρος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Ταύρος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη δύναμη, εκπαίδευση και ταξίδια, που θα σχετίζονται με την καριέρα και το πεπρωμένο σας. Θα κλιθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας! Η σταθερότητα και η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία. Η τελευταία εβδομάδα του Μαϊου, με την σύνοδο Δία - Κρόνου στο ζώδιο σας προβλέπεται να είναι αρκετά δραστήρια και θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία! Ενδεχομένως να ξεκινήσετε κάτι νέο και να αποκομίσετε οφέλη μέσω μιας ομάδας εργασίας. Ωστόσο, το τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα κρύβει ψευδαισθήσεις και κάνει το κλίμα ουτοπικό προς τα μέσα του έτους, έως και τέλος Αυγούστου. Ο Κρόνος κινείται από τον πρώτο οίκο σας, το σπίτι της  αυτοεκτίμησης, σε συνδυασμό με τον δεύτερο οίκο σας το εισόδημα και κατά τον μήνα Αύγουστο θα σας πιέσει οικονομικά. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κλείσουν, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νέες, γι' αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Κατά την διάρκεια του 2016 οι σχέσεις θα εμβαθύνουν και θα εμπλουτιστούν περισσότερο. Ο Άρης θα κάνει μια μακρά διέλευση από το ζώδιο του Τοξότη για περίπου επτά μήνες, από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2016. Στο ωροσκόπιο σας η κυρίαρχη θέση των πλανητών θα αποδυναμώσει την έντονη διάθεση σας για εφήμερες σχέσεις και θα αλλάξει τις ισορροπίες της ερωτικής σας ζωής. Όσοι έχετε μια αρμονική σχέση, αυτή τη χρονιά τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια αρμονία που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση. Πολλοί αδέσμευτοι από εσάς να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή πνευματικά κέντρα! Το σύμπαν θα σας εκπαιδεύσει μέσα από την νέα αυτή αγάπη σε θέματα κοινωνικά. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και ερωτευτείτε!


Υγεία

Η χρονιά θα ξεκινήσει με υψηλά επίπεδα ενέργειας που θα διατηρηθούν μέχρι και το τέλος του έτους! Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής στο φαγητό, διαφορετικά θα επηρεαστεί ο μεταβολισμός σας και πιθανόν να παρουσιάσετε αύξηση βάρους, που θα είναι δύσκολο αργότερα να ελέγξετε.


Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16

Ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Παρασκευή.

Δυσμενής ημέρες: Τρίτη.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV