Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 είναι μια χρονιά με πολλές εξάρσεις και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση των πλανητών προκαλεί δράση, παράλληλα όμως θα φέρει και νέες και καινοτόμες ιδέες. Ο Μαϊος θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, επειδή ο Ουρανός θα σταθμεύει  με τετράγωνο Δία - Κρόνου στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Μην εκπλαγείτε αν σχέσεις τελειώνουν ξαφνικά οριστικά. Από τον Αύγουστο του 2016 ο Κρόνος αποχωρεί από τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, για να πάρετε μια μεγάλη αναπνοή και να μειωθεί η ένταση της προσπάθειας στον τομέα της εργασίας. Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος θα είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, που θα φέρει όμως καλή ανταμοιβή μέσα στα χρόνια που έρχονται. Οι καλές όψεις του Δία από την Παρθένο  θα συμβάλλουν θεαματικά στην δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για τους Λέοντες. Η θέση των πλανητών από τον 7ο και 11ο οίκο της εξουσίας θα φέρουν χαρμόσυνα γεγονότα. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να παραδεχθούν ανοιχτά πως δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους ή δεν έκαναν όσα όφειλαν να κάνουν όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στα μάτια του συντρόφου τους. Καρμικές σχέσεις ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά την χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια. Όσο για τους αδέσμευτους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.


Υγεία

Η έναρξη του έτους θα σας βρει με σχετικά κακή διάθεση. Η ενέργειά σας θα βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο Πλούτωνας θα πιέζει με τις όψεις στο ζώδιο σας. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθισμούς.


Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9.

Ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: το Σάββατο.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV