Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 κάποια πράγματα, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή ίσως να χρειαστεί να αναιρεθούν, να πρέπει να ξανακάνετε μια εργασία ή και να χάσετε τις λεπτομέρειες από μια δουλειά που σας ανέθεσαν. Η επιρροή του Πλούτωνα στα μέσα του 2016 περνάει στο Ζυγό, στον τομέα της εργασίας. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας, στον τομέα της καριέρας σας, θα επιβραδύνει λίγο τους ρυθμούς. Ευνοείται ωστόσο η εξέλιξη μακροχρόνιων σχεδίων, που εδώ και χρόνια έχετε στα σκαριά και που προβλέπεται να αποδώσουν θεαματικά μέσα στα επόμενα χρόνια. Η σύνοδος του Δία στον 8ο οίκο σας κατά τον μήνα Μαϊο ευνοεί χρήματα από τρίτους. Αυτή η χρονιά ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο απρόσμενες κληρονομιές ή χρήματα από το πουθενά! Κάντε ωστόσο καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να είστε σε θέση να πληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα! Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Έχετε συνηθίσει να λύνετε τα διάφορα προβλήματα σας, επιβάλλοντας τα θέλω σας στο σύντροφο σας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο! Ενώ ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, θα υπάρξουν πολλοί κεραυνοβόλοι έρωτες με την πρώτη ματιά. Η ένταση του έρωτα θα σας παρασύρει και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το λάθος άτομο, όσοι είστε αδέσμευτοι. Προς τα μέσα του καλοκαιριού ευνοείται ο τομέας των ταξιδιών, ενώ νέοι έρωτες υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν θετική πορεία μελλοντικά. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε τολμηροί στον τομέα της αγάπης, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τύψεις και ενοχές.


Υγεία

Η σωματική και ψυχική σας υγεία προβλέπεται να είναι άριστη κατά την διάρκεια του έτους του 2016 και μόνο ορισμένοι από εσάς προβλέπεται να αντιμετωπίσουν μικρής σημασίας ανησυχίες στον τομέα της υγείας τους. Αποφύγετε εντάσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Ανανεωθείτε και αναδιοργανώστε τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική σας υγεία.


Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 12, 18.

Ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη και Κυριακή.

Δυσμενής ημέρες: Πέμπτη.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV