ΙΧΘΕΙΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε συγκρούσεις κατά την διάρκεια της μέρας! Και η διπλωματία έχει τα θετικά της. Στην σχέση σας ίσως θα πρέπει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και να λύσετε χρόνια προβλήματα. Προσοχή στην πληρωμή των υποχρεώσεων σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί σήμερα. Εάν ασφυκτιάτε στην σχέση σας, χαρίστε στον εαυτό σας μια βραδιά ελευθερίας για να βρείτε τον εαυτό σας και πάλι.

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ρομαντική σας ζωή, κυρίως δε με τα μυστικά ραντεβού σήμερα, γιατί μπορεί κάποια πράγματα να πάνε στραβά και να σας εκθέσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας δεν είναι σπουδαία, η διάθεση σας όμως μπορεί να γίνει καλύτερη μέσα από τα άτομα που σας αγαπούν και στέκονται στο πλευρό σας. Μια φιλική σύναξη μπορεί να σας χαλαρώσει.

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους σήμερα. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μην παραμελείτε επίσης τις οικογενειακές σας ευθύνες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας και δεν ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε. Κάντε κάτι που να σας ταιριάζει και να ενέχει δράση. Μια φιλική σχέση ίσως εξελιχθεί σταδιακά σε ερωτική και σήμερα θα δείτε τα πρώτα σημάδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας πλήγωσε, μην του γυρίζετε την πλάτη χωρίς πρώτα να εξηγηθείτε μαζί του. Δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε πολύτιμους φίλους από μια παρεξήγηση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρατήστε τα νεύρα σας υπό έλεγχο και προσπαθήστε με ηρεμία να διευθετήσετε τα θέματα που θα προκύψουν. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εργάσιμη σας μέρα είναι ήρεμη και αποδοτική σήμερα! Μια τέλεια μέρα οφείλει να κλείσει με μια έξοδο με φιλικά πρόσωπα ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια αποστολή που σας είχαν αναθέσει στο γραφείο ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία και γίνεστε αποδέκτης πολύ θετικών σχολίων και θαυμασμού! Απολαύστε την επιτυχία σας, μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα δουλειάς σας δημιουργούν ερωτηματικά και δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα τις απαντήσεις που έχετε ανάγκη για να χαράξετε την σωστή πορεία. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει.

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας φίλος θα μπει με δυναμικό τρόπο στην ζωή σας σήμερα. Ίσως να πρόκειται για μια νέα και τυχαία γνωριμία, μπορεί όμως να συναντήσετε κάποιο ξεχασμένο φιλικό πρόσωπο που επανέρχεται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρέπει να βρείτε τόπους να αποβάλετε την ρουτίνα από την ζωή σας, όσο τουλάχιστον αυτό είναι εφικτό, για να μπορέσετε με ανανεωμένη διάθεση να διεκπεραιώσετε τα καθημερινά καθήκοντα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας μιλήσουν και να εξωτερικεύσουν πράγματα, που σπανίως τους δίνετε την ευκαιρία να εκφράσουν. Αυτά που θα ακούσετε θα έχουν ενδιαφέρον…

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι συνεργάτες εκτιμούν την εντιμότητα και τον πιστό και συνετό σας χαρακτήρα και στηρίζουν πολλά σε σας. Κάντε το καλό και δεν θα το μετανιώσετε, καθώς η ανταμοιβή θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιστρατεύστε το διπλωματικό σας ταλέντο για να ρυθμίσετε με επιτυχία τις οικογενειακές διενέξεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα, ειδικά εάν αυτές αφορούν τους απογόνους σας.

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με την δύναμη της αποπλάνησης που θα έχετε σήμερα, μπορείτε να κερδίσετε την καρδιά κάποιου ατόμου. Μην αφήνετε την ντροπαλή πλευρά του χαρακτήρα σας να σας χαλάσει αυτή την ευκαιρία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετική μέρα για κοινωνικής φύσης προβληματισμούς. Πάρτε αποστάσεις και προσπαθήστε να δείτε την μεγάλη εικόνα, πριν αποφασίσετε για τις κινήσεις που θα κάνετε.

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Έχετε την τάση να το παίξετε πάνσοφοι και παντογνώστες σήμερα και ο τρόπος σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση ή τα αρνητικά σχόλια της ομήγυρης σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι εξαιρετικά τυχερή για οικονομικά θέματα. Φροντίστε τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας να τα διαχειριστείτε σοφά, μια και υπάρχει και το αβέβαιο αύριο…

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αμφιταλαντεύεστε σήμερα για κάτι σημαντικό στην ζωή σας, γιατί δεν είστε σίγουροι ότι σας εκφράζει. Πριν κάνετε κάποια κίνηση, σκεφτείτε την κατάσταση διεξοδικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να σας περιμένει μια μακριά βραδιά, εάν αφεθείτε και μπείτε σε συζητήσεις υπαρξιακού χαρακτήρα με τον σύντροφό σας… Κουράγιο!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιτυχία σας του τελευταίου καιρού μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους! Προσγειωθείτε και εργαστείτε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Προσέξτε τους γύρω σας, γιατί εξυφαίνουν συνομωσίες σε βάρος σας.

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φανείτε συγκρατημένοι στα καταναλωτικά έξοδα σας σήμερα, γιατί θα υπάρξουν έκτακτες δαπάνες που θα κλονίσουν τον προϋπολογισμό σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αγάπη και το χρήμα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Θέλετε να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο, δίχως όμως να ξοδέψετε μια περιουσία, που δεν διαθέτετε…

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια τυχερή μέρα και θα μπορούσατε να βάλετε τα θεμέλια για μια πολύ πιο πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθείτε και να διεκδικήσετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια πράγματα στον χώρο δουλειάς σας ή στην οικογένεια σας, δεν είναι όπως φαίνονται. Προσπαθήστε με ηρεμία να καταλάβετε τι δεν πάει καλά και να χαράξετε εκ νέου την πορεία σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να πατάτε στέρεα στο έδαφος και να είστε ο εαυτό σας και θα έχετε κάνει τον μισό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα σας διαβεβαιώσει ότι κινήστε στην σωστή κατεύθυνση και αυτό που κάνετε θα έχει επιτυχία. Συνεχίστε την προσπάθεια σας και ο δρόμος μπροστά σας θα ανοίγει σταδιακά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε ελεύθερο χρόνο για να φορτίσετε εκ νέου τις μπαταρίες σας! Έχετε απόλυτη ανάγκη από λίγη ξεκούραση και ηρεμία. Και μην ξεχνάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορούν να σας προσφέρουν αγάπη και στήριξη.

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε! Βεβαιωθείτε ότι τα οικονομικά σας είναι σε τάξη και ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την υγεία σας.

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV