ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απροσδόκητη στήριξη σε επαγγελματικό τομέα θα βρείτε σήμερα, εάν έχετε καταφέρει να διατηρήσετε ομαλές σχέσεις με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς προκύπτουν.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση! Αφήστε για λίγο το κινητό, ξεχάστε προς το παρόν την δουλειά και τις ευθύνες ή υποχρεώσεις και χαλαρώστε με ένα μασάζ ή με οτιδήποτε σας κάνει να αισθανθείτε ωραία.

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια καθυστερημένα χρήματα θα φτάσουν σήμερα στα χέρια σας και θα χαλαρώσετε. Μια παθιασμένη συνάντηση μπορεί να βάλει την προσωπική σας ζωή σε νέα τροχιά…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κοινοποιείτε μελλοντικά σας σχέδια, παρά μόνο εάν είναι αναπόφευκτο. Ειδικά εάν σκέφτεστε να μεταναστεύσετε, προς το παρόν κρατήστε το για τον εαυτό σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Μια τολμηρή επιχειρηματική ιδέα θα σας βάλει σε πειρασμό σήμερα, θα πρέπει όμως να επιλέξετε την ασφάλεια σας. Διπρόσωπα άτομα μπορούν να σας παρασύρουν στον όλεθρο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα κλιθείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ασφάλεια και το ρίσκο, αναφορικά με επενδύσεις ή επαγγελματικές κινήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν θετικά. Επιλέξτε ανεπηρέαστοι την πιο ωφέλιμη για σας λύση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναζητάτε τρόπους για να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα που θα σας βοηθούσαν να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Με το χαρτί και το μολύβι στο χέρι όλο και κάποια μαύρη τρύπα θα ανακαλύψετε…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν δεν ασχοληθείτε σύντομα με θέματα υγείας που σας απασχολούν, ίσως βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση στο άμεσο μέλλον. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αξιολογήστε την πορεία σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, εστιάστε όμως και σε όσα θετικά σας συμβαίνουν στην ζωή σας. Ένα φιλικό πρόσωπο χρειάζεται την στήριξη σας.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αναλώνεστε σε σκέψεις. Καλέστε φίλους στο σπίτι και χαλαρώστε με την συντροφιά τους. Θα σας κάνει εξαιρετικά καλό.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν σας ενοχλούν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις, καλύτερα να πάρετε αποστάσεις, αντί να εμπλακείτε σε φιλονικίες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά και θα σας χαλάσουν την διάθεση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποδημώντας την ρουτίνα και προχωρώντας σε μονοπάτια που είναι άγνωστα για σας, θα μπορέσετε να βρείτε πολύ πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες σε διάρκεια αποδράσεις για να απομακρυνθείτε λίγο από την τρέχουσα πραγματικότητα και με ηρεμία να χαράξετε τα επόμενα βήματα σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιτυχία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλει κανείς. Γι αυτό μην περιμένετε πολλά πράγματα, εάν η δέσμευση σας απέναντι στην δουλειά σας δεν είναι η ανάλογη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον. Σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους ή που σας φορτίζουν αρνητικά, καλό είναι να τις βγάλετε από την ζωή σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά ή αξιοποίηση ενός ακινήτου, η μέρα χρειάζεται προσοχή.

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλήματα ζηλοφθονίας σε οικογενειακό επίπεδο θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να διαδραματίσετε τον ρόλο του ειρηνοποιού. Τα προβλήματα μπορούν με έξυπνο τρόπο να μετατραπούν σε γέφυρες επικοινωνίας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με χαρά και προθυμία προσφέρετε την στήριξη και την βοήθεια σας στους γύρω σας. Ημέρα ειδικών αποστολών και στον χώρο δουλειάς και θα πρέπει να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Έχετε κάποια πράγματα να ολοκληρώσετε, πριν μπορέσετε να απολαύσετε μια χαλαρή βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οργανώστε την δράση σας με αποτελεσματικό τρόπο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ευχάριστη και απρόσμενη τροπή θα έχετε στα οικονομικό τομέα. Ένα ποσό που δεν περιμένατε θα βρεθεί στα χέρια σας και θα πετάξετε στα σύννεφα…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε εξαιρετική διάθεση σήμερα και φροντίζετε να υπάρχει μια χαλαρή και παιγνιώδης ατμόσφαιρα στον χώρο δουλειάς σας. Διοχετεύστε και λίγη από αυτή την θετική ενέργεια στην οικογένεια σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτονώστε την περισσή ενέργεια που αισθάνεστε ότι έχετε μέσα από μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Διασκεδάστε με παρέες ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάπως τεταμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στην ερωτική σας σχέση! Φανείτε ευέλικτοι και επιστρατέψτε τις διπλωματικές σας ικανότητες, ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία, χωρίς να τραυματίσετε τη σχέση.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε περιορίσει τόσο πολύ τις δαπάνες σας, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αυτή την στιγμή, που δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας ούτε μια στιγμή χαλάρωσης ή απόλαυσης. Άλλο οικονομία , άλλο τσιγκουνιά!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για τους αδέσμευτους, μια καινούργια γνωριμία θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και έχει καλές προοπτικές να ξεκινήσει μια όμορφη σχέση. Ως προς τους δεσμευμένους, ο σύντροφός σας, σας επιφυλάσσει μια έκπληξη!

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επενδύστε δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο στα άτομα που αγαπάτε και θα εισπράξετε πολύ αγάπη και θετική ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ελέγξτε προσεκτικά τα μηνύματα σας, την αλληλογραφία σας, καθώς και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μια και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για λάθη και παρανοήσεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί να υπάρχουν προστριβές με αγαπημένα σας άτομα σήμερα, δεν θα πρέπει όμως να σας φοβίσει κάτι τέτοιο. Οφείλετε να είστε ειλικρινείς και να μην σκέφτεστε τις ενδεχόμενες συνέπειες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχουν πράγματα στην ζωή σας που δεν μπορείτε να τα αλλάξετε, αλλά ούτε και να τα διαγράψετε. Συμβιβαστείτε και σταματήστε να αντιμάχεστε τον ίδιο σας το εαυτό…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως υπάρξει εκ των πραγμάτων η ανάγκη να συζητήσετε ένα ευαίσθητο θέματα με ένα άτομο που δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να το γνωρίζει. Βάλτε όλες σας τις διπλωματικές ικανότητες σε δράση…

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε από το υστέρημα σας άτομα που αγαπάτε και έχουν ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη σας. Άλλωστε οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται…

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV