ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε σκέψεις εκδίκησης και ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας συμβουλέψει κάποιος μεγαλύτερος σας. Στην δουλειά, κάποια απροσεξία ή παράληψη θα σας στοιχίσει σήμερα, τουλάχιστον με μορφή παρατήρησης.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε κάτι παράτολμο σήμερα, ίσως ένα παράτολμο άθλημα, για να μπορέσετε να εκτονώσετε με θετικό τρόπο όλη την ένταση και την περίσσια ενέργεια που έχετε.

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συσσωρευμένη ένταση της μέρας μόνο με ένα καλό ποτό και καλή παρέα μπορεί να εκτονωθεί. Ίσως θα έπρεπε να καλέσετε την παρέα σας στο σπίτι και να ξεδώσετε…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα για σας και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποια επαγγελματικά πλάνα που έχετε επεξεργαστεί εδώ και καιρό.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Κόπωση και άγχος θα αισθάνεστε σήμερα. Λίγη άσκηση, πιο προσεκτική διατροφή και λίγη χαλάρωση με φιλικές παρέες ή τον άνθρωπο σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και πάλι.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεται να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα για να μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις πιο καθαρά. Αποφύγετε εξόδους και πολύβουα μέρη, γιατί μόνο την προσοχή σας μπορούν να αποσπάσουν.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει εύκολα παρεξηγήσεις, γι αυτό προσέξτε τι θα πείτε και πως θα το πείτε. Θα ήταν κρίμα μια παρεξήγηση να οδηγήσει σε απομάκρυνση κάποιων ατόμων από την ζωή σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανητικές συνθήκες είναι σήμερα ιδανικές για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα ή ένα ξεκίνημα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η εριστική σας διάθεση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει, γιατί θα χάσετε την μπάλα! Η μέρα μπορεί να σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες καριέρας και θα πρέπει να είστε νηφάλιοι για να τις αδράξετε.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναζητήστε την θετική πλευρά σε κάθε τι που βρίσκεται στον δρόμο σας και απωθήστε αρνητικές σκέψεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απογοήτευση θα γευτείτε σήμερα, γιατί θα διαπιστώσετε ότι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας το στηρίζατε σε ψευδαισθήσεις… Αφήστε τις πικρίες και κοιτάξτε με αισιοδοξία προς το μέλλον.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τις εμμονές, ειδικά εάν αυτές αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, παρουσιάζοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Ειδικά οι φιλίες, αλλά και τα οικονομικά σας, μπορούν να επηρεαστούν σημαντικά από την στενοκεφαλιά σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε εξάντληση μετά από μια απαιτητική περίοδο. Χρειάζεστε περισσότερο ύπνο και καλύτερη διατροφή για να μπορέσετε να συνέλθετε και να ανταποκριθείτε στο απαιτητικό σας πρόγραμμα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ευελιξία στις σχέσεις είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας και σταθερότητας. Αποβάλετε τις εμμονές και την τάση σας για κτητικότητα, εάν θέλετε να τα πάτε καλά με το ταίρι σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να γίνετε εξαιρετικά σαρκαστικοί και επιθετικοί, όταν το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας δεν σας εμπνέει ή απλά δεν σας κάνει τα χατίρια. Αποφύγετε το όμως σήμερα, γιατί θα αποβεί εις βάρος σας…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ερωτική πανδαισία μπορείτε να βιώσετε σήμερα! Είναι όμως ευκαιρία να επενδύσετε περισσότερο στο συναίσθημα στην σχέση σας και να φέρετε τρυφερότητα και αρμονία.

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ζυγίστε τα μελλοντικά σας σχέδια με βάση τα νέα δεδομένα και κάντε τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται. Προσοχή στα οικονομικά της οικογένειας σας!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα λιτότητας η σημερινή, μια και διαπιστώνετε ότι ξεφύγατε αρκετά στις δαπάνες σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά σύντομα, αρκεί να έχετε υπομονή…

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι τόσος ο όγκος της δουλειάς, που θα κλιθείτε να διεκπεραιώσετε, που θα τα βρείτε σκούρα. Κάποιες ιδέες όμως συναδέλφων ή συνεργατών μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την δράση σας αποτελεσματικότερα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε ασυνήθιστο ή ριψοκίνδυνο σήμερα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες, ξεκινώντας από σήμερα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποβάλετε την ένταση που έχετε συσσωρεύσει, να την εκτονώσετε επάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήσετε προβλήματα χωρίς λόγο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε καλές διαπραγματευτικές ικανότητες και σήμερα θα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε μια καινούργια επαγγελματική προοπτική.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε πάντοτε τον τελευταίο λόγο! Προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί και να σέβεστε περισσότερο τις απόψεις και τις επιθυμίες των γύρω σας.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα εμπόδια που εμφανίζονται στον επαγγελματικό σας χώρο θα μπορούσατε να τα δείτε και σαν ευκαιρίες να αλλάξετε προσανατολισμό ή τρόπο εργασίας, κάτι που θα σας ωφελούσε μακροχρόνια.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια άτομα στο χώρο της δουλειάς σας θα προσπαθήσουν να κάνουν την μέρα σας δύσκολη. Η διπλωματική προσέγγιση θα ήταν πιο αποτελεσματική από μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι γύρω σας μπορούν να σας προσφέρουν σωτήριες λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, ίσως και χωρίς να το καταλάβουν. Ακούστε τι έχουν να σας πουν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται δέσμευση και επιμονή για να κατακτήσετε την κορυφή που ονειρεύεστε στην καριέρα σας. Ο δρόμος είναι δύσβατος και οι προκλήσεις πολλές, στο τέλος της διαδρομής όμως σας περιμένει η καταξίωση!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκπέμπετε διφορούμενα μηνύματα στον άνθρωπο σας τον τελευταίο καιρό και τον έχετε απομακρύνει από κοντά σας. Εάν αισθάνεστε κάτι γι αυτό, είναι καιρός να αλλάξετε στάση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα σημαντικό τμήμα της μέρας σας θα χρειαστεί να το επενδύσετε στην οικογένεια σας, μια και έχουν απόλυτη ανάγκη την ευστροφία αλλά και την στήριξη σας, για κάτι που τους απασχολεί.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επενδύστε στο καλό και όχι στην κακία σήμερα. Προσπαθήστε να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά και ότι καλύτερο διαθέτουν οι γύρω σας. Θα έχετε πετύχει σημαντική πρόοδο.

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μεγάλη τύχη στα τυχερά παιχνίδια και μπορείτε να κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Αποφύγετε μεγαλοστομίες που δεν μπορείτε και δεν έχετε σκοπό να τηρήσετε…

 

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV