ΖΥΓΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Αποφύγετε αγορές, διαχειριστείτε με προσοχή το εισόδημα σας και σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς ή δάνεια.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν είστε άτομο με ακεραιότητα και ειλικρινές, θα προσελκύσετε άτομα γύρω σας με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δοκιμάστε μια νέα απασχόληση στον ελεύθερο σας χρόνο, ίσως κάποιο νέο άθλημα που σας πάει.

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις αλλαγές έχετε μια έμφυτη απέχθεια ή φοβία, σήμερα όμως δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε. Χαλαρώστε και απολαύστε το. Φροντίστε να βρεθείτε το βράδυ με φίλους για να ξεχαστείτε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σχέσεις σας με μέλη της οικογένειας φαίνεται να είναι τεταμένες και χρειάζεται να ασχοληθείτε σοβαρά για να βρείτε λύσεις. Αφιερώστε όμως χρόνο και για ξεκούραση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Επεξεργαστείτε ένα σχέδιο αποτελεσματικής διαχείρισης της δουλειάς σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες σας υποχρεώσεις. Οι συνεργάτες σας θα βρεθούν στο πλάι σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φαίνεται να μπλοκάρετε από την πολύ την σκέψη και τα σημαντικά και πιεστικά προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Χρειάζεστε ηρεμία και καθαρή σκέψη. Ίσως η γιόγκα ή ο διαλογισμός να σας την προσφέρει.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε μια έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας χαλαρώσει από τις καθημερινές σκοτούρες. Προσοχή στην οδήγηση, γιατί είναι πιθανά οδικά ατυχήματα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε λίγο και θα ξαναβρείτε την χαρά της ζωή μέσα στα μικρά και ασήμαντα πράγματα που σας συμβαίνουν καθημερινά. Σωματικά είστε σε καλή φόρμα, χρειάζεται να βελτιώσετε και την πνευματική σας κατάσταση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στις κακές εκπλήξεις που μπορεί να σας επιφυλάσσει η μέρα στο χώρο της δουλειάς. Φανείτε επιεικείς απέναντι σε φίλους που μπορεί σήμερα να παρεκτραπούν και να σας πληγώσουν.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, τακτοποιώντας ή καθαρίζοντας. Μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά αγχολυτικά. Αφιερώστε επίσης χρόνο στα δικά σας πρόσωπα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια σύγχυση θα υπάρχει στο μυαλό σας σήμερα. Θα σας βασανίζουν ερωτήματα, σχεδόν για κάθε πλευρά της ζωής σας και δεν θα μπορείτε να βρείτε πειστικές απαντήσεις. Ίσως κάποιο δικό σας άτομο μπορεί να σας βοηθήσει.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να μην πάει χαμένη η σημερινή μέρα! Αποφύγετε κουτσομπολιά που μόνο μπελάδες μπορούν να σας δημιουργήσουν και φροντίστε την φυσική σας κατάσταση, βελτιώνοντας τις διατροφικές σας συνήθειες.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απόδραση στην φύση θα μπορούσε να σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας, που την έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την περίοδο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την διάθεση να αντιπαρατεθείτε και να αγωνιστείτε μέχρι τελικής πτώσης, στην παρούσα φάση όμως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σοφό. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Σας συμφέρει!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έριδες και προστριβές προοιωνίζονται σήμερα, είτε στον χώρο δουλειάς, είτε στον φιλικό σας κύκλο. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εμπλοκή σας, γιατί άδικα θα χαλάσετε την διάθεση σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, γι αυτό προστατέψτε το πορτοφόλι σας από άσκοπες δαπάνες! Εξαιρετική η μέρα για την σχέση σας, μια και θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και να βρείτε την αρμονία που σας έλειπε.

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα πιεστικό πρόβλημα ζητά την άμεση επέμβαση σας. Είστε το μόνο πρόσωπο που μπορεί να δώσει άμεση λύση. Μην το αφήνετε για αύριο, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι αντίπαλοι και ανταγωνιστές σας μπορούν κάλλιστα να μεταβληθούν σε φίλους και συμμάχους, αρκεί να το βάλετε σκοπό και να το πιστέψετε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Η οικογένεια θα χρειαστεί την προσοχή σας σήμερα, καθώς θα κλιθείτε να βρείτε νέες ισορροπίες μεταξύ του τι χρειάζονται τα μέλη της και των προσωπικών σας επιθυμιών.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ισορροπήστε τις δαπάνες σας, γιατί έχετε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σας! Εξισορροπήστε επίσης την διατροφή σας, μια και η έλλειψη βιταμινών θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα λάβετε την ανταμοιβή των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, θα δεχτείτε ένα δώρο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας πλήγωσε τελευταία, σαν ένδειξη συγγνώμης. Αποδεχτείτε το…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι τον τελευταίο καιρό, είναι καιρός να φροντίσετε για την ξεκούραση σας αλλά και για μια καλύτερη διαστροφή!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει το ενδεχόμενο, ο σύντροφός σας να παίζει μαζί σας και χρειάζεται να βάλετε ένα τέλος στην κατάσταση αυτή. Εάν δεν το κάνετε εγκαίρως θα υποφέρετε και θα πληγωθείτε.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχουν εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, με λίγη καλή θέληση όμως από όλες τις πλευρές, μπορείτε εύκολα να βρείτε λύσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για γόνιμες επενδύσεις που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για σας και την οικογένεια σας. Αποφύγετε όμως τα μεγάλα ρίσκα!

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η έλλειψη ρευστού μπορεί να σας φέρει στα πρόθυρα κατάθλιψης. Δεν ήρθε όμως και το τέλος του κόσμου. Και χωρίς χρήματα μπορείτε να περάσετε καλά!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με φίλους ή συνεργάτες θα φέρει η μέρα! Ίσως χωρίσουν οι δρόμοι σας με άτομα που συνηθίσατε να έχετε γύρω σας, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να βρείτε και πάλι επαφή με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας! Δώστε περισσότερη προσοχή στα αντικείμενα που σας είναι απαραίτητα, δώστε αγάπη στους ανθρώπους που σας αγαπούν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε στα όσα θετικά έχετε μέχρι στιγμής κατακτήσει στην ζωή σας και αντιμετωπίστε την ζωή με αισιοδοξία και χαρά. Κανείς δεν ποντάρει άλλωστε σε ένα ηττοπαθή και καταθλιπτικό…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην χρησιμοποιείτε μυστικά που σας εμπιστεύτηκαν απλά και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Το κουτσομπολιό θα αποβεί σε βάρος σας σήμερα…

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας γι αυτό που είναι, για να μπορέσουν και οι άλλοι στην συνέχεια να σας αγαπήσουν πραγματικά. Θα προσπαθήσετε να γεμίσετε το κενό που αισθάνεστε με μια εφήμερη ερωτική επαφή, αλλά αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε χειρότερα…

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV