ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για τους γονείς, θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση προς τα παιδιά τους κατά την διάρκεια της μέρας. Προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους, ίσως να έχουν να σας πουν κάτι σημαντικό.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακούστε τον οργανισμό σας σήμερα! Ίσως αισθάνεστε αδύναμοι ή να έχετε υπνηλία. Μην πιέζεστε για να αποδώσετε στην δουλειά σας περισσότερο από όσο μπορείτε και φροντίστε να ξεκουραστείτε το απόγευμα.

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλές προσκλήσεις για εξόδους θα έχετε σήμερα και εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τις αποδεχτείτε όλες. Κάντε την επιλογή που θα σας χαρίσει ηρεμία και καλή διάθεση. Έτσι και αλλιώς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε κάτι στο μυαλό σας, που αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο, ίσως θα έπρεπε να το συζητήσετε αντί να κάνετε σενάρια τρόμου. Στο χώρο της δουλειάς θα σας εμπιστευτούν κάποια νέα θέση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Ήρεμες μέρες στον χώρο δουλειάς σπάνια υπάρχουν πια, πάρτε το απόφαση και συμβιβαστείτε με την ιδέα. Φροντίστε να χαλαρώσετε με φιλική παρέα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσφέρετε την βοήθεια σας σε συναδέλφους σας που την χρειάζονται απεγνωσμένα. Μην έχετε στο νου σας την ανταπόδοση. Αφήστε το Σύμπαν να σας ανταμείψει για την αφιλοκερδή προσφορά σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρόσωπο του έχετε στην καρδιά σας ίσως να είναι σήμερα μακριά σας και να σας λείπει. Αντί να πέσετε σε κατάθλιψη, ανακατευθύνατε την προσοχή σε μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες πιεστικές οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η μέρα, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών σας, θα σας φέρουν στα όρια σας. Η ψυχραιμία είναι το πάν. Άλλωστε, δεν είστε οι μόνοι…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σχέσεις που δεν στηρίζονται στην αμοιβαιότητα και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι σημαντικό, ίσως θα ήταν καλύτερο για σας να φύγουν από την ζωή σας και να κάνουν χώρο για κάτι νέο.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο περίγυρος σας, οικογενειακός ή φιλικός, πιθανόν να θελήσει να ανακατευθεί στην ερωτική σας σχέση. Κόψτε τους τον βήχα όσο είναι νωρίς, γιατί θα βρείτε τον μπελά σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρείτε τον χρόνο να ξεκουραστείτε και τον τρόπο να αναζωογονηθείτε πνευματικά, γιατί το διάστημα μέχρι τα τέλη του χρόνου θα είναι απαιτητικό.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει αγάπη και μια σχετική ισορροπία. Την ισορροπία όμως θα πρέπει να την βρείτε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, κυρίως στα επαγγελματικά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκτονώστε το συσσωρευμένο άγχος με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι αναγκαίο και απαραίτητο να χαλαρώσετε, γιατί αλλιώς θα υποστείτε τις συνέπειες στην υγεία σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με αλλαγές στον χώρο σας. Κάντε το γιατί θα σας ανανεώσει αφενός, αλλά θα σας αποσπάσει και την προσοχή από όλα αυτά που σας απασχολούν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφιερώστε τη μέρα στην οργάνωση και τακτοποίηση. Οργανώστε τον χρόνο σας καλύτερα, οργανώστε τις δουλειές σας, τακτοποιήστε γραφείο και προσωπικό χώρο. Θα δείτε ότι θα είστε πολύ πιο αποδοτικοί!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να προστατευτείτε από ένα δικαστικό πρόβλημα που θα προκύψει και θα πρέπει να αναζητήσετε υπεύθυνη καθοδήγηση. Μια φιλική σχέση θα κλυδωνιστεί λόγω ζήλιας στο πρόσωπο σας.

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε έντονη διαίσθηση σήμερα, το πείσμα σας όμως δεν σας αφήνει να δείτε πέρα από την μύτη σας. Αποφύγετε εντάσεις με τους γύρω σας, γιατί θα βρεθείτε χαμένοι…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε πολύ κοινωνικοί και κάποιες νέες επαφές θα σας φέρουν νέους και πολύτιμους φίλους. Μπορείτε επίσης να βάλετε το πρώτο λιθαράκι για μια νέα συνεργασία που θα υπόσχεται καλή πορεία.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Οι βιορυθμοί σας είναι εξαιρετικοί σήμερα και μπορείτε να καταφέρετε εξαιρετικά πράγματα. Γι αυτό και θα σας αναθέσουν νέα καθήκοντα που μόνο εσείς με την επιμέλεια και σχολαστικότητα που σας διακρίνει θα φέρετε σε πέρας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα επαγγελματικά σας όνειρα, σύντομα όμως θα διαπιστώσετε ότι θέσατε τον εαυτό σας σε μια περιπέτεια που δεν είχατε υπολογίσει καλά…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κρατήστε ένα χαμηλών τόνων προφίλ στον επαγγελματικό χώρο και εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση ή το ένστικτο σας παρά την λογική σας…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως χρειαστεί να παρασταθείτε κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο για το πρόβλημα που βιώνει. Κατά τα άλλα, η μέρα σας είναι ως συνήθως γεμάτη με υποχρεώσεις.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα σχόλια και τα κουτσομπολιά των γύρω σας φαίνεται να σας έχουν κουράσει και θέλετε να πάρετε απόσταση. Φροντίστε να περάσετε τουλάχιστον το βράδυ σας ευχάριστα, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι προς το συμφέρον σας να τηρήστε μια αυστηρά ουδέτερη στάση κατά την διάρκεια των εντάσεων στον επαγγελματικό χώρο. Θα ζητήσουν την διαμεσολάβηση σας, αλλά αποφύγετε να εμπλακείτε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με τα παιδιά σας σήμερα μπορούν με ευκολία να βρουν λύση, είτε πρόκειται για προβλήματα υγείας, είτε για προβλήματα που γεννώνται από την συμπεριφορά τους.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Άσκηση και υγιεινότερη διατροφή θα μπορούσε να μπει εύκολα στο ημερήσιο πρόγραμμα σας. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια ιδανική μέρα για καθαρισμό του χώρου σας, επαγγελματικού ή προσωπικού! Πετάξτε ότι παλιό και άχρηστο, αφήστε καθαρή ενέργεια να διαποτίσει τον χώρο και ανοίξτε τις πόρτες για το καινούργιο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σας. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, γιατί μαζί έτσι μπορεί να βρείτε νέο σκοπό στην ζωή σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε τα συναισθήματα σας ελεύθερα, όταν βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας άτομα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν και την χαρά σας και την λύπη σας. Αρκεί βέβαια να μην τους τρώτε τα αφτιά με την γκρίνια σας…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανεβείτε ψυχολογικά και η θετική σας ενέργεια θα φέρει θετικά πράγματα στην ζωή σας! Η φύση, ο ήλιος, τα χρώματα του φθινοπώρου μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας γαληνέψουν!

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην ασφάλεια σας, για να μην έχετε κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα! Η όποια αντιπαράθεση σας θα πρέπει να στηρίζεται σε επιχειρήματα και όχι στην διαίσθηση.

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV