ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατά την διάρκεια της μέρας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Μια έξοδος βραδινή θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σας ζωή και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Γιατί δεν προσπαθείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, φέρνοντας έτσι ένα νέο αέρα στην ζωή σας;

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σας απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σας, για όσους είστε γονείς. Διαχειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την καθημερινότητα και τα ασήμαντα πράγματα που σας βασανίζουν στην άκρη και κάντε μια βόλτας στην φύση, να πάρετε καινούργια δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σας δεν πρόκειται να τα λύσετε ποτέ. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε αρκετά ήρεμοι, γιατί διαισθάνεστε ότι η σχέση σας κινείται στα πλαίσια που εσείς θέλετε και σας ικανοποιούν. Ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα, δεν είστε σε θέση όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει η συγκυρία, γιατί είστε απορροφημένοι από τα προσωπικά σας προβλήματα. Ανοίξτε τα μάτια σας!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λάθη ή προβλήματα στον χώρο της δουλειάς θα σας ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατέψετε όλη σας την διπλωματία για να βγείτε ζωντανοί από την μάχη…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σπεύδει σήμερα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας που αφορούν την καριέρα σας.Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξετε σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους σας.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Έχετε τον χρόνο και την διαύγεια να οργανώσετε την δουλειά σας και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το μέλλον.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό και να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα διαπιστώσετε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σας οδηγήσουν πουθενά.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενώ θα θέλατε να τεμπελιάσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλαρότητα, η μέρα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σας προκαλούν πλήξη και ανία…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαχειριστείτε τον χρόνο σας δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείτε να αφήσετε δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σας κάνει καλό…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στην ζωή σας! Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε. Απλά για να μην πληγώνεστε άσκοπα…

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν την γαλήνη σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα όσα έχετε να κάνετε. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι κακό να αλλάζετε απόψεις, αρκεί να το κάνετε βάσει λογικής σκέψης και όχι επειδή έτσι σας βολεύει. Αποφύγετε προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν θα σας βγάλουν πουθενά.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προβλήματα. Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, υπάρχουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε ιδιαίτερα μεταφυσικοί σήμερα και θα είναι σαν να περνάτε από ακτινογραφία όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Μην σας τρομάζει, απλά εκμεταλλευτείτε το!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην επιτρέπετε άτομα από τον επαγγελματικό ή φιλικό σας κύκλο να επέμβουν στα προσωπικά σας, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε σήμερα πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνετε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείτε χωρίς λόγο…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε βάση στα όσα σας λέει ο προϊστάμενος σας σήμερα, μια και οι συμβουλές του αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την επίδοση σας. Συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο σας.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γιατί θα πετάξετε το χρήματα σας. Στον συναισθηματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σας δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπαθήστε με ήπιο τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε…

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποβάλετε τις ψευδαισθήσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και η επαγγελματική σας, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η μέρα που χωρίζει η ήρα από σιτάρι! Άτομα που σας έβλαψαν ή προσπάθησαν να σας κάνουν κακό είναι καιρός να φύγουν από την ζωή σας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να έρθετε σήμερα σε επαφή με ένα άτομο που έχετε να το συναντήσετε πολλά χρόνια. Η επαφή μαζί του θα σας κάνει να θυμηθείτε παλιές και ξεχασμένες στιγμές της ζωής σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ζωή δεν είναι διακοπές και η δουλειά σε καμία περίπτωση διασκέδαση! Θα πρέπει να είστε πολύ πιο υπεύθυνοι στην ζωή σας, εάν θέλετε να επιτύχετε έστω και το παραμικρό.

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων επιλογών στον οικονομικό τομέα και η έντονη πιθανότητα απώλειας μεγάλων χρηματικών ποσών. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε…

 

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV