ΔΙΔΥΜΟΙ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πολύ ενέργεια και μπορείτε να την επενδύσετε στην επίτευξη των στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι από τις μέρες εκείνες που οι επιθυμίες πραγματοποιούνται σχετικά εύκολα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Περιορίστε τις σπατάλες και κάντε καλό κουμάντο στο πορτοφόλι σας. Φροντίστε επίσης την υγεία σας, μια και η διατροφή σας μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην ήταν αυτό που λέμε υγιεινή.

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επαγγελματική σας φήμη και το καλό σας όνομα θα σας φέρει νέες ευκαιρίας επαγγελματικής ανέλιξης στα πόδια σας. Κάντε καλή χρήση, γιατί τέτοια δώρα είναι σπάνια.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια απογοήτευση θα πάρετε σήμερα, μια και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα περιμένατε. Μην τα βάζετε κάτω όμως. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Διατηρήστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας. Η οικογένεια σας μπορεί να είναι πηγή προβλημάτων και διαπληκτισμών. Φερθείτε διαλλακτικά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια απίστευτη ηρεμία και μια σπάνια για σας αυτοσυγκράτηση. Δεν αισθάνεστε όμως πολύ καλύτερα; Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την ψυχική ισορροπία στην ζωή σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, ιδίως στο χώρο δουλειάς, γιατί όσο ακίνδυνα και διασκεδαστικά και αν φαίνονται θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αμέσως μετά. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι φιλικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο και αναπάντεχο στήριγμα κατά την διάρκεια της μέρας. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία στα προβλήματα που θα προκύψουν για να ελαχιστοποιήσετε τις όποιες αρνητικές συνέπειες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φανείτε διαλλακτικοί με τον σύντροφό σας σήμερα. Η μονοδιάστατη άποψη σας για την σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν. Ακούστε τι έχει να σας πει.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε ανάγκη από στοργή και συμπαράσταση σήμερα. Ελάτε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια αναβλητικότητα σήμερα ή κινήστε με αργούς ρυθμούς, προσπαθώντας να αποφύγετε κάτι που κατά βάθος ξέρετε ότι θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το αντιμετωπίσετε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε την υγεία σας βελτιώνοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σας, θα ήταν όμως συνετό να μην εμπλακείτε σε λογομαχίες.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα ακούσετε κάποιες μνησίκακες απόψεις για το άτομο σας και θα δυσαρεστηθείτε. Μην δίνετε όμως σημασία. Χαράξτε νέα πορεία ζωής που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναβάλετε πράγματα για αύριο, όταν μπορείτε κάλλιστα να τα διεκπεραιώσετε σήμερα. Προσοχή στην υγεία σας, μια και χρειάζεστε ξεκούραση…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε καλά επίπεδα ενέργειας σήμερα, έχετε όμως και την ροπή προς την τεμπελιά και την απραξία. Εάν θέλετε την επιτυχία, που την θέλετε σίγουρα, θα πρέπει να την κυνηγήσετε με όλες σας τις δυνάμεις.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εξαιρετικά τυχερή η σημερινή μέρα, που μπορεί ως δια μαγείας να σας απαλλάξει από προβλήματα οικονομικά και σχέσεων. Αδράξτε την ευκαιρία και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει δραστικά.

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει πρώτα να κλείσετε παλιές υποθέσεις πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εάν είστε φιλύποπτοι με κάποιες κινήσεις γύρω σας, φροντίστε να μάθετε τι συμβαίνει με πλάγια μέσα…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σημαντικές εμπειρίες θα αποκομίσετε σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σε μια πιθανή συνέντευξη για δουλειά και η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Κυνηγήστε τα όνειρά σας σήμερα! Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Η ενέργεια σας χτυπάει κόκκινο και η πλανητικές συγκυρίες βρίσκονται στο πλευρό σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθαρίστε τον χώρο σας κυριολεκτικά, ενεργειακά αλλά και μεταφορικά. Φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού σας, διώξτε τις παλιές σχέσεις που έχουν ατονήσει, για να ανοίξετε χώρο για το νέο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να επιμείνετε στην καλή και σφιχτή διαχείριση. Από συναισθηματικής άποψης, σας κεντρίζει το άγνωστο, βρίσκεστε όμως σε σχέση και δεν θα πρέπει να προχωρήσετε…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια βόλτα στην φύση θα σας βοηθούσε να χαλαρώσετε και να πάρετε αποστάσεις από όσα σας απασχολούν. Με καθαρό μυαλό μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια νέα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, δεν είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικά! Φροντίστε να τα επιλύσετε επί τόπου, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρουν διαστάσεις με τον καιρό…

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιο άτομο στον χώρο της δουλειάς, που δεν το περιμένατε, είναι μνησίκακο απέναντι σας. Ακόμη και να προσπαθήσετε, δεν θα καταλάβετε τον λόγο…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες ιδιορρυθμίες ή μια εριστική διάθεση τους συντρόφου σας μπορεί σήμερα να σας φτάσει στα όρια σας! Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να τον καλμάρετε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για λογομαχίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με τους συναδέλφους ή συνεργάτες, γιατί θα βρεθείτε χαμένοι. Συγκρατήστε τα νεύρα σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθείτε να προκαλέσετε και να σοκάρετε τους γύρω σας σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να σας στοιχίσει. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα δικά σας άτομα που σας χρειάζονται.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ήσασταν κλεισμένοι στις σκέψεις και στον εαυτό σας για πολύ καιρό και ήρθε ή ώρα να αναλάβετε δράση! Χρειάζεται θάρρος, αποφασιστικότητα αλλά και επίγνωση των ορίων και δυνατοτήτων σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όταν βρίσκεστε υπό πίεση, πρέπει να παραμένετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας και να μην παλινδρομείτε. Άλλωστε οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μέρος του παιχνιδιού!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οργανώστε το χάος που σας περιβάλει, τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον εργασιακό! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να βάλετε τάξη στην ζωής ας.

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αναβάλετε όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε σήμερα! Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στο σπίτι κάποια θέματα απαιτούν την ενεργή εμπλοκή σας για να βρουν λύση.

 

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV