ΚΡΙΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια πράγματα ίσως να μην σας βγουν σήμερα με τον τρόπο που θέλατε και θα σας εκνευρίσουν σε τέτοιο σημείο, ώστε να χάσετε τον έλεγχο. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψετε να συμβεί, ιδίως στην δουλειά ή στην οικογένεια.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες νέες επιλογές εμφανίζονται σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να επενδύσετε τις αποταμιεύσεις σας σε κάτι νέο. Μην κινείστε όμως παράτολμα. Συμβουλευτείτε κάποιο ειδικό!

 

ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα επαγγελματικό ραντεβού που επιδιώκατε για πολύ καιρό, σήμερα έχει μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται όμως προσεκτικό χειρισμό, γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα χρειαστείτε την συμβουλή του καλύτερου σας φίλου ή φίλης σήμερα! Ακούστε με προσοχή όσα έχει να σας πει. Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Είστε παραφορτωμένοι από δουλειές και υποχρεώσεις, γιατί αναλαμβάνατε ότι σας φαινόταν άξιο λόγου και διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Προσοχή στις εντάσεις!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε λίγο προσοχή στην δουλειά σας, καθώς κάποιες απροσεξίες μπορούν να γίνουν αφορμή για παρατήρηση από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε την υγεία σας και μην αψηφάτε τα σήματα που σας στέλνει ο οργανισμός σας. Έχετε την έντονη παρόρμηση για ένα καταναλωτικό όργιο, αυτό όμως θα ζημίωνε σημαντικά το πορτοφόλι σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το μυαλό σας πετάει από ένα θέμα στο άλλο, από την μια επιχειρηματική ιδέα στην άλλη, χωρίς τελικά να κάνετε τίποτε. Συγκεντρωθείτε και επικεντρώστε σκέψη και δράση σε ένα στόχο, κατά προτίμηση ρεαλιστικό...

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ταχύτητα και η απροσεξία στον χώρο δουλειάς μπορεί να σας στοιχίσει. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας.

 

ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τάση φυγής, μια και αισθάνεστε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από την πιεστική σας καθημερινότητα. Αφήστε τα πάντα πίσω σας και κάντε μια εξόρμηση στην φύση. Θα σας ανανεώσει!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε σήμερα και καλό θα ήταν να μην αφήσετε την μέρα να σας γλιστρήσει μέσα από τα χέρια, με το να ασχολείστε με εκατό διαφορετικά πράγματα. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά και σπουδαία.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανάγκη για αύξηση των εσόδων σας είναι επιτακτική και επεξεργάζεστε ιδέες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ταμεία σας. Δεν υπάρχει εγγυημένη συνταγή, αξίζει τον κόπο όμως να προσπαθήσετε.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ασχοληθείτε με προβλήματα σπιτιού ή των μελών της οικογένειας σας, δίνοντας περισσότερη σημασία στα όσα έχουν να σας πουν οι γύρω σας και βάζοντας για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε υψηλή ενέργεια σήμερα και φροντίστε να κάνετε καλή και αποδοτική χρήση. Κάποια πράγματα σας απωθούν ή προσπαθείτε να αποφύγετε, είστε υποχρεωμένοι όμως να τηρήσετε τις δεσμεύσεις ή τις υποχρεώσεις σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να αλλάξετε τις μικρές ρουτινιάρικες συνήθειες της ζωής σας, γιατί σήμερα θα αισθανθείτε ότι βαλτώνετε. Μικρές αλλαγές θα σας δώσουν την ανάσα που χρειάζεστε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε να πατήσουν επάνω σας για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα. Φροντίστε πέραν αυτού την υγεία σας, γιατί μικροαδιαθεσίες καραδοκούν…

 

ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε τεράστια πρόοδο στην δουλειά σας, αρκεί να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες μικρής σημασίας. Αφιερώστε χρόνο σε αδέρφια ή γονείς που έχουν την ανάγκη σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας σήμερα! Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, αλλά δεν θα ήταν σοφό να αφεθείτε και να παρασυρθείτε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Θα σας φανεί μια δύσκολη μέρα, αλλά στην ουσία θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να δείξετε την ευστροφία και εφευρετικότητα σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, για μια απαιτητική εβδομάδα που έπεται. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες καλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στον δρόμο, σας που θα μπορούσαν να σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη καριέρα. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την δημιουργικότητα σας να εκφραστεί μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα. Θα σας ανακουφίσει από την φόρτιση της μέρας και θα σας δώσει μια νέα προοπτική στην ζωή.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με άτομο που αγαπάτε σήμερα. Είναι καιρός να παραμερίσετε όλα τα μελανά σημεία στην σχέση, σας που δεν την αφήνουν να βαθαίνει.

 

ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ενδίδετε παρορμητικά σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τουλάχιστον πριν συμβουλευτείτε ειδικό, που θα μπορούσε να σας αναλύσει τους κινδύνους που μπορεί να διατρέξετε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν υπάρχει χρόνος αλλά και διάθεση να σκεφτείτε τα προσωπικά σας προβλήματα, μια και η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των άλλων…

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε σχεδιάσει να κάνετε κάποιες αλλαγές, αναπροσαρμογές ή νέα ξεκινήματα στην ζωή σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για δράση, μια και οι πλανητικές συγκυρίες εγγυώνται θετική έκβαση!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οπλίστε την φαρέτρα σας με όποιες πληροφορίες μπορέσετε να έχετε στην διάθεση σας και μην φοβόσαστε το άγνωστο. Με πείσμα και αυτοπεποίθηση θα βρείτε την δύναμη να αντεπεξέλθετε με επιτυχία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Διδαχτείτε από το παρελθόν σας και μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια φαεινή ιδέα θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδια σας! Πέρα όμως από την καριέρα, θα πρέπει να θυμόσασθε ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας που σας χρειάζονται.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε τους άλλου να πάρουν το τιμόνι και αναπαυθείτε για λίγο. Ίσως και να το βρείτε διασκεδαστικό! Όπως και να έχει, έχετε ανάγκη από λίγη ξεκούραση!

 

ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα, που προφέρει άπειρες δυνατότητες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Και για τους ελεύθερους, κάτι θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σας.

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV