ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

 

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ιούλιος απαιτεί από σας να εφαρμόσετε στην πράξη το ζωδιακός σας σύμβολο: Να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε μια εποχή που οι νεωτερισμοί και τα ξαφνικά ξεσπάσματα δεν ευνοούνται. Την περίοδο αυτή θα αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν, δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα, έχοντας σας βάλει σε ασφυκτικά πλάνα ή απαιτητικές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί τα προβλήματα που θα δημιουργήσετε θα είναι περισσότερα από αυτά που θα θελήσετε να λύσετε. Άλλωστε σε ένα μήνα με μια μερική ηλιακή (13/7) και μια ολική σεληνιακή έκλειψη (27/7), καθώς και έναν ανάδρομο Ερμή (26/7), προβλέπονται πολλές ανατροπές, καθυστερήσεις αλλά και απρόοπτα. Κάντε υπομονή, βρείτε τα σημεία ισορροπίας και θα βγείτε αλώβητοι από την περίοδο αυτή. Το ίδιο αίσθημα ισορροπίας θα πρέπει να διέπει και τις οικονομικές σας συναλλαγές. Ο Ιούλιος είναι μεν μήνας διακοπών και συνήθως χαλαρώνουμε για να περάσουμε καλά και να ξεδώσουμε λίγο, εάν ξεφύγετε όμως από τα οικονομικά σας θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά σε βάθος χρόνου.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Μην παίζετε με την φωτιά, όσοι από σας έχουν μια μόνιμη σχέση! Έχετε την τάση να προκαλείτε αυτή την περίοδο και να φτάνετε τα νεύρα και την αντοχή του συντρόφου σας στα άκρα. Κάποιες στιγμές θα μπορούσε να είναι ανεκτό, με δεδομένο όμως ότι θα προσελκύετε την προσοχή του αντίθετου φύλλου και η διάθεση σας για φλερτ θα είναι έκδηλη, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα σε σχέση με τον σύντροφό σας, μια και θα προκύψουν και σκηνές ζηλοτυπίες, είτε προχωρήσετε, είτε όχι σε εξωσυζυγικά νυχτοπερπατήματα…

Οι ελεύθεροι θα αισθανθούν σαν το ψάρι στο νερό αυτή την περίοδο, μια και θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αντίθετου φύλλου.  Πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες και σεξουαλικές επαφές, διασκεδάστε, περάστε καλά, μόνο μην βάλετε στόχο να κάνετε κάτι μονιμότερο, ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή.

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV