Gay Υδροχόος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Η καριέρα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας καθ' όλη την διάρκεια του 2014! Οι πλανητικές συγκυρίες θα είναι τέτοιες, που θα σας επιτρέψουν σε γενικές γραμμές να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, είτε αυτοί αφορούν την σταθεροποίηση κάποιας επαγγελματικής κατάστασης, είτε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εν τούτοις, σε ένα τόσο δύσκολο χρόνο με πολλές αντιξοότητες, το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε δεν θα έρθει εύκολα και ανώδυνα. Περισσότερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν όσοι σχετίζονται επαγγελματικά με το εξωτερικό, εργάζονται εξ αποστάσεως, ασχολούνται με τις τέχνες και τον πολιτισμό ή με την διδασκαλία, καθώς θα αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό, αντιπαλότητες, συγκρούσεις και μια αρκετά μεγάλη γκάμα προβλημάτων.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014 αναμένεται μια ταραχώδης περίοδος και οι αστρολογικές θέσεις θα μπορούσαν να φέρουν σύγχυση και αρκετές δυσκολίες, κυρίως στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας. Οδηγείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας τις μεγάλες ταχύτητες και την νευρική οδήγηση, και όταν πρόκειται να ταξιδέψετε, ελέγξτε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της μετακίνησης σας, από τις αποσκευές έως τις κρατήσεις εισιτηρίων ή ξενοδοχείων. Οι πιθανότητες λαθών ή παραλήψεων είναι πολύ μεγάλες. Ιδιαίτερα δύσκολος μήνας από άποψη μετακινήσεων θα είναι ο Ιούλιος, κατά τον οποίο καλά θα ήταν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!!!

Αναφορικά με την  υγεία και την φυσική σας κατάσταση, οι υπερβολές δεν θα σας βγουν σε καλό. Φροντίστε την διατροφή και την ξεκούραση σας, ενώ εάν πάσχετε από κάποια πάθηση, κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επιδείνωση της γενικής σας κλινικής εικόνας.

Σχετικά με τις κοινωνικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, ο Ιούλιος του 2014 θα αποτελέσει μήνα-ορόσημο για μια καταλυτική αλλαγή. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι πιο καλοπροαίρετοι απέναντι σας, θα παρατηρήσετε ότι θα προστρέχουν  για να ζητήσουν την συμβουλή σας και θα γίνετε αποδέκτες πολλών προσκλήσεων. Αυτόματα και η δική σας διάθεση απέναντι στους άλλους θα αλλάξει προς το καλύτερο, με συνέπεια να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Μεταξύ Ιουλίου 2014 και Ιουλίου 2015 πολλά θα αλλάξουν σε επίπεδο συναισθηματικών, επαγγελματικών αλλά και κοινωνικών σχέσεων, που σε γενικές γραμμές θα είναι θετικά, εκτός και εάν η δική σας παρέμβαση μέσα από την υπερβολή, την αλαζονεία ή τις απαιτήσεις σας αλλάξει την πορεία των γεγονότων.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα παραμείνει και καθ' όλο το 2014 στον τομέα της καριέρας σας. Πρόκειται για μια θέση που σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους, προωθείτε με αποτελεσματικό τρόπο τον εαυτό σας και την δουλειά σας και προσπαθείτε να επιβάλετε την παρουσία σας στον χώρο της δουλειάς σας.  Οι προσπάθειες σας θα απαιτήσουν σημαντική δουλειά και κούραση για να φέρουν αποτέλεσμα, θα έχετε όμως την ικανοποίηση να βλέπετε το έργο σας να στηρίζεται σε γερά και ανθεκτικά θεμέλια! 

Ο Δίας από την θέση του στον Καρκίνο σας δίνει μέχρι το καλοκαίρι του 2014 την εργατικότητα αλλά και την σφοδρή επιθυμία για επιτυχία και την  επέκταση των δραστηριοτήτων σας, παρέχοντας σας παράλληλα και συνθήκες τέτοιες που να ευνοούν την πρόοδο σας. Κάποια εμπόδια θα εμφανίζονται στο διάβα σας, με καλούς χειρισμούς όμως θα καταφέρνετε να τα προσπερνάτε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Εκεί που θα χρειαστεί η προσοχή σας είναι στην έλλειψη μέτρου από μέρους σας, που λόγω και τις αντίθεση Άρη – Ουρανού μπορεί να σας φέρει αρκετές δυσκολίες, ειδικά σε τομείς όπως οι σπουδές ή οι ασχολίες που έχον έντονα πνευματικό χαρακτήρα. Θα υπάρξει πολύ μεγάλη πίεση και οι εξελίξεις δεν θα είναι πάντοτε αυτές που θα ευχόσαστε. Επίσης στις εξ αποστάσεως συνεργασίες ή σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με τις επικοινωνίες, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις σας επιβάλλεται η σύνεση και η προσοχή.

Μετά τον Ιούλιο του 2014 η φιλοδοξία σας κορυφώνεται και υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το μέτρο. Τον Αύγουστο ίσως να χρειαστεί να πάρετε μια πολύ σημαντική για την πορεία της καριέρας σας απόφαση ή να δεχτείτε μια πρόκληση που θα χρειαστεί πολύ σκέψη και ψύχραιμη αντιμετώπιση. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες στον τομέα της καριέρας έρχονται κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, μια και ο Δίας περνάει από τον Ιούλιο του 2014 στον Λέοντα και στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα συναντήσετε ανθρώπους με επιρροή, που μπορούν να γίνουν οι μέντορες σας στην προσπάθεια σας για επαγγελματική ανέλιξη.

Από την σκοπιά των οικονομικών, οι πρώτοι έξι με επτά μήνες είναι αρκετά παραγωγικοί με αυξημένα εισοδήματα, οι πλανητικές αντιθέσεις όμως μπορεί να φέρουν κάποια έκτακτα έξοδα. Η θετική διέλευση του Κρόνου ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνοντας σας την ευκαιρία για να επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις με το δημόσιο για παλιές οφειλές, που θα σας ανακουφίσουν σε σημαντικό βαθμό. Οι στόχοι που θέσατε στον εαυτό σας για ανάκαμψη, θα κάνουν την οικονομική σας κατάσταση πιο εύκολη στο άμεσο μέλλον, αρκεί να μην χάσετε μέσα από τα χέρια σας την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και να σκεφτείτε πολύ καλά τις συνέπειες, αν χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή στον οικονομικό τομέα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 μπορεί εν δυνάμει να είναι μια πολύ ρομαντική χρονιά, αν και θα αργήσει κάπως να δείξει το καλό του πρόσωπο. Η είσοδος στο νέο έτος θα πραγματοποιηθεί με την Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τα τέλη του Γενάρη, επηρεάζοντας σας από τον δωδέκατο οίκο μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Θα βρίσκεται σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις κρυφές δυνάμεις και αδυναμίες σας, το παράδοξο και το μεταφυσικό, μια θέση που σχετίζεται με την θλίψη αλλά και το μυστήριο. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να φέρει απογοητεύσεις συναισθηματικής φύσης, ένα χωρισμό και μοναξιά. Είναι επίσης πιθανόν κάποιες κρυφές σας σκέψεις ή παλιά τραύματα να έρθουν στην επιφάνεια. Στην δεύτερη περίπτωση θα μπορούσε να είναι μια κρυφή και απαγορευμένη ερωτική σχέση, κάποια κουτσομπολιά που θα φουντώσουν αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή ή ακόμη και να γίνουν αποκαλύψεις κάποιων κρυφών πτυχών της αισθηματικής σας ζωής. Προσοχή θα χρειαστεί εάν έχετε σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μια και τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο ή να έχουν μια αναπάντεχη εξέλιξη. Τον Απρίλιο υπάρχει επίσης μια περίοδος αστάθειας στον αισθηματικό τομέα, αυτή την φορά όμως λόγω του έντονου πάθους που θα οδηγήσει σε μεγάλες εντάσεις.

Από τον Ιούλιο και μετά όμως ο Δίας περνάει στον Λέοντα και στον τομέα των σχέσεων σας, οπότε για έναν ολόκληρο χρόνο θα έχετε μεγάλη εύνοια στις κάθε είδους σχέσεις σας. Ένας έρωτας μπορεί να ανθίσει τον Αύγουστο, ενώ το τέλος Οκτωβρίου και όλος ο Νοέμβριος θα είναι θετικός για τα συναισθηματικά σας, με ηρεμία και αρμονία μέσα στην σχέση.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου είναι σημαντικό να ψάξετε για ένα ειλικρινές άτομο, που μπορεί να γευθεί τις απλές απολαύσεις της ζωής μαζί σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μελλοντικά μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μέσα από το χώρο εργασίας σας. Ο Δίας στον 7ο οίκο σας από τα μέσα Ιουλίου θα κάνει πολλούς από εσάς να αισθανθείτε πολύ ρομαντικά.


ΥΓΕΙΑ

Το 2014  θα απαιτήσει πολύ δύναμη σωματική και ψυχική και έντονη προσπάθεια από σας. Μερικά απλά πράγματα δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν και ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Η  υποστήριξη του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά την ίδια στιγμή θα αισθάνεστε κόπωση και αδράνεια. Η γενικά καλή κατάσταση του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει για την επίτευξη των νέων σας στόχων, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Από τα μέσα καλοκαιριού και μετά, οι όψεις του Δία ενδέχεται να αυξήσουν την κατακράτηση υγρών, γι αυτό θα πρέπει να μην υπερβάλετε με φαγητό και με τα αλκοολούχα ποτά. Ανθυγιεινές συνήθειες ίσως θα πρέπει να αποφευχθούν για λίγο καιρό.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Το 2014 θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και τις στενές σχέσεις. Θα εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, που μερικές φορές θα σας κάνει να θυσιάζετε τον εαυτό σας και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα ορισμένων ανθρώπων που πραγματικά αγαπάτε. Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε τα πάντα ή απλά να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία των σχέσεων ή των καταστάσεων που βιώνετε, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV