Gay Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις αλλά και για την επίλυση κάποιων μακροχρόνιων προβλημάτων, φίλοι Λέοντες! Αιτία θα είναι το τρίγωνο Κρόνου – Δία – Ποσειδώνα, που μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους γονείς σας, να φέρει στην κατοχή σας κάποια κληρονομιά ή να σας ωθήσει στην θεμελίωση ή κατασκευή της κατοικίας σας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξομάλυνση των διαταραγμένων σχέσεων σας με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες ή με το δημόσιο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε χρήματα που σας όφειλαν ή να καταβάλετε χρήματα που οφείλετε.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγάλη προσοχή σε ότι έχει σχέση με τις μετακινήσεις σας και τα ταξίδια, καθώς θα υπάρξουν αρκετά απρόβλεπτα! Η ασφαλής οδήγηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα, κυρίως αποφεύγοντας τις υψηλές ταχύτητες!!! Οι Λέοντες είναι περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο του ζωδιακού επιρρεπείς αυτή την περίοδο σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα! Αποφύγετε επίσης την αγορά αυτοκινήτου, ιδίως κατά την περίοδο ανάδρομης κίνησης του Άρη, μεταξύ 1.3 και 20.5, γιατί θα αντιμετωπίσετε κάθε πιθανό και απίθανο πρόβλημα με το αυτοκίνητο σας αμέσως μετά!

Ένας ακόμη τομέας της καθημερινότητας σας που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τομέας της υγείας σας! Συνιστάται να αποφεύγετε τις υπερβολές που μπορούν να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας, είτε πρόκειται για σκληρές δίαιτες, είτε για καταπόνηση λόγω υπερβολικής δουλειάς ή άσκησης. Φροντίστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, εάν το σώμα σας σας δώσει σημάδια κόπωσης και αδυναμίας. Από το Ιούλιο και μετά η ζωτικότητα σας θα αυξηθεί θεαματικά, η υγεία σας θα επανέλθει σε καλή κατάσταση και θα είστε σε θέση να χαρείτε την ζωή με ανανεωμένη διάθεση. 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Πλούτωνας συνεχίζει και κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους να ασκεί έντονη πίεση στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ, καθώς το πλανητικό σκηνικό απαιτεί υψηλές επιδόσεις και την τελειότητα για να σας ανταμείψει!  Θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο των επαγγελματικών σας σχέσεων, να επιβάλλεστε των συνεργατών σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Θα πάρετε όμως και κάποια μαθήματα από τον Πλούτωνα, ως προς τα κέρδη και τις απώλειες που μπορεί να έχει κανείς από την σοφή χρήση ή την κατάχρηση της δύναμης της επιρροής που έχει, την ακραία φιλοδοξία ή τον υπερβολικό ενθουσιασμό, και πόσο εύκολα τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο! 

Το Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2014, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Πλούτωνας θα σας υπενθυμίσουν πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μια σχέση με ένα συνεργάτη ή ένα συνάδελφο περίπλοκη, και πόσο απαραίτητη και αναγκαία είναι η διπλωματική προσέγγιση των καταστάσεων για την διατήρηση των ευπαθών ισορροπιών, ιδίως εάν έχετε θέση ευθύνης στον χώρο που εργάζεστε. Με τον Άρη να παραμένει κατά το πρώτο επτάμηνο στον τρίτο οίκο σας, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα απαιτήσει από σας πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια σε πνευματικό επίπεδο και στον έλεγχο των νεύρων σας, καθώς θα βιώσετε πέρα από την θετική, και την αρνητική πλευρά της επικοινωνίας με τους γύρω σας, μέσα από διαφωνίες, ανταλλαγή κατηγοριών ή ακόμη και την κατά μέτωπο επίθεση με την απαγγελία κατηγοριών. Θα είναι μια ταραχώδης περίοδος που θα πρέπει να σκέφτεστε το κάθε τι δύο και τρεις φορές, πριν να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό επίσημων εγγράφων και να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας.

Προσοχή θα απαιτηθεί πολύ περισσότερο μεταξύ 1.3 και 20.5, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση και οι εντάσεις θα χτυπήσουν κόκκινο! Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι ο πιο αγχωτικός μήνας του 2014, ιδίως εάν υπάρχουν εξετάσεις που πρέπει να δώσετε, έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσετε, να παραστείτε σε επίσημες εκδηλώσεις ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Η επιτυχία σας χαμογελά δειλά κατά το τέλος Μάιο, δίνοντας σας ένα μικρό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Από τις 16 Ιουλίου και για ένα χρόνο ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, παρέχοντας σας πολλές ευκαιρίες  για προσωπική ανάπτυξη και επιτυχία. Εγκαινιάζεται έτσι μια περίοδος που θα χαρακτηρίζεται επί τέλους από ηρεμία και ευτυχία!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το πρώτο τμήμα του 2014 θα είναι αρκετά ήσυχο στον αισθηματικό τομέα. Το ευεργετικό τρίγωνο Ποσειδώνα – Δία θα φέρει αρκετό ρομαντισμό στην σχέση σας και μια σταθερότητα που την έχετε ανάγκη. Θα δώσετε έμφαση σε θέματα σπιτιού και κατοικίας, και ίσως να είναι μια περίοδος που θα θελήσετε να μοιραστείτε μια κοινή στέγη με το ταίρι σας. Είναι μια φάση της ζωής σας που το ενδιαφέρον σας για το ερωτικό πάθος περνάει σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η συναισθηματική σας ασφάλεια.

Κάποιοι Λέοντες δεν είναι απίθανο να αλλάξουν κατοικία ή να ξεκινήσουν την ανοικοδόμηση μια κατοικίας. Είναι πιθανό επίσης, οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι επιπλοκές της επαγγελματικής σας ζωής να θέσουν την αισθηματική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα. Κάποια στιγμή όμως, ίσως να υπάρξει μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στην δουλειά και την σχέση σας. Το πρώτο δίμηνο του νέου έτους, με την παραμονή της Αφροδίτης στο τομέα των εργασιακών σας, ίσως να κάνετε μια προσπάθεια με τον σύντροφό σας να συνεταιριστείτε ή να συνεργαστείτε, ενώνοντας τις δυνάμεις σας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Πολύ πιο απλοχέρα μαζί σας θα είναι η Αφροδίτη κατά το Μάρτιο του 2014, όταν περνάει υπό την προστασία της η συναισθηματική σας σχέση. Εκεί θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε πολύ καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας, καθώς θα είστε σε θέση να ανοίξετε με μεγαλύτερη ευκολία την καρδιά σας και να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις σας. Αυτή η εύνοια θα επαναληφθεί από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου. Θα είναι κάποιες εκρήξεις ευτυχίας, που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσετε την σχέση  σας με το ταίρι σας.

Από τις 16 Ιουλίου και μετά, με την είσοδο του Δια στο ζώδιο σας, σας περιμένει μια δωδεκάμηνη περίοδος ανοιχτών οριζόντων! Θα αισθάνεστε απόλυτη ικανοποίηση στην ζωή σας, σαν να απολαμβάνετε μια πολυπόθητη ελευθερία κινήσεων, και την περιπέτεια να σας περιμένει! Το σεξουαλικό ένστικτο θα επιστρέψει δριμύτατο στη ζωή σας και δεν θα αφήσετε ευκαιρία να πάει χαμένη! Ο Αύγουστος του 2014 υπόσχεται μεγάλες στιγμές στον αισθηματικό τομέα, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με το σπίτι ή τους γονείς σας. Μέχρι το τέλος του έτους, ο Δίας θα σας δίνει χαρά για ζωή, ενθουσιασμό και αξέχαστες στιγμές, είτε με το ταίρι σας, είτε με περιστασιακούς συντρόφους, για τους αδέσμευτους του ζωδίου.  


ΥΓΕΙΑ

Κατά το 2014 δεν διαφαίνεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με την υγεία σας. Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνετε πολλές καταχρήσεις και θα ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή. Ο κίνδυνος για σας προέρχεται από τα οδικά ατυχήματα, και θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, τουλάχιστον κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους στην οδική σας συμπεριφορά.   


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Οι πλανητικές όψεις που θα επικρατούν στο πλανητικό στερέωμα κατά το 2014 θα σας απελευθερώσουν από το άγχος προς  τα τέλη της χρονιάς, αλλά θα χρειαστείτε στήριξη για να σταθείτε στα πόδια σας, ειδικά για να πετύχετε την καλή διαχείριση των υλικών σας αγαθών. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά που σας επιφυλάσσει το 2014, για να πετύχετε θεαματικά πράγματα μελλοντικά. Μην παρασυρθείτε όμως από υπερβολική έπαρση.  Σεβαστείτε τους γύρω σας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η λέξη «μετριοπάθεια» θα είναι το κλειδί για την απόλυτη επιτυχία το 2014. 


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV