Gay Καρκίνος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Οι πρώτοι επτά μήνες του 2014 θα είναι αρκετά απαιτητικοί για σας, όμοια με όσους ανήκουν στα ζώδιο του Κριού, του Αιγόκερου και του Ζυγού. Αιτία είναι οι πλανητικές θέσεις, με τον Ουρανό να βρίσκεται στο Κριό, τον Δία στο Καρκίνο, τον Άρη στο Ζυγό και το Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα δημιουργούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου ένα δύσκολο και περίπλοκο πλανητικό σκηνικό.

Ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 υπόσχεται ανοιχτούς ορίζοντες και ευκαιρίες. Κάποιοι από σας θα το βιώσουν υπό μορφή ταξιδιών, άλλοι υπό μορφή νέων πνευματικών εμπειριών,  κάποιοι με την μορφή νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων και άλλοι ξεκινώντας έργα μεγάλης κλίμακας. Και ναι μεν όλα αυτά ακούγονται θετικά, υπάρχει όμως και η αρνητική πλευρά της όψης αυτής, που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Με τον Δία στο ζώδιο σας θα πρέπει να προσέχετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας, την υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας, φυσικών ή υλικών, τους κινδύνους που συνεπάγονται από την ματαιοδοξία και την αυταρέσκεια. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να έχετε υπό τον έλεγχο σας. Και υπάρχει μια ακόμη παράμετρος: Η όρεξη σας για φαγητό! Προσέξτε το φαγητό σας, γιατί θα πάρετε πολλά κιλά που δεν θα μπορέστε να χάσετε εύκολα!

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, πρόκειται για ένα χρόνο που θα υπάρχει πάθος αλλά και ένταση. Το πρώτο δίμηνο του έτους η αντίληψη σας για την σχέση σας θα είναι εντελώς υποκειμενική, με συνέπεια, ιδίως κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, αυτή να είναι εύθραυστη. Ωστόσο, την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, ίσως να υπάρξουν κάποιες συναισθηματικής φύσης εμπειρίες με το σύντροφό σας που θα γράψουν στην ψυχή σας!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ουρανός θα βρίσκεται και αυτό το χρόνο στον τομέα της καριέρας σας, καλώντας σας για καινοτομία, αλλαγή και αναβάθμιση! Υπό τη επιρροή του θέλετε να γίνεται αισθητή η παρουσία σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, να εκπλήσσετε με τις ιδέες σας, να προκαλείτε γενικά το ενδιαφέρον των πάντων γύρω σας.  Μπορείτε να παρουσιάσετε σημαντική πρόοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο προέχει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και τις πραγματικές σας ανάγκες,  και μετά να χαράξετε την πορεία που μπορεί να σας πάει μπροστά.

Ο Δίας από την πλευρά του, που βρίσκεται στο ζώδιο σας από τον Ιούνιο του 2013 και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου του 2014, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για κινητοποιήσετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Οι συνδυασμένες ενέργειες των δύο αυτών πλανητών θα μπορούσαν να σας δώσουν την ώθηση που ονειρεύεστε στην καριέρα σας. Στο κατά τα άλλο ευνοϊκό και αρμονικό πλανητικό σκηνικό που μόλις περιγράψαμε, εισέρχεται ο Άρης, ο κυρίαρχος των επαγγελματικών σας, που όμως κατά το πρώτο επτάμηνο του 2014 θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι ο συντονισμός των δράσεων σας στον τομέα της καριέρας σας θα μπορούσε να είναι κακός, δημιουργώντας ένα σωρό προβλήματα.

Ίσως να υπάρξουν στον δρόμο σας άτομα ή καταστάσεις που θα ήταν σε θέση να μπλοκάρουν την πορεία σας, προκλήσεις που δεν θα μπορείτε εύκολα να τις χειριστείτε. Εάν έχετε κάποιο συνεταιρισμό ή μια συνεργασία στενή, το πρώτο δίμηνο του 2014 θα είναι δύσκολο, κυρίως όμως κατά τον Ιανουάριο! Ευτυχώς φαίνεται ότι μπορείτε να κρατήσετε το άγχος υπό έλεγχο, ώστε να μην μπλοκάρει την πορεία σας προς την κορυφή.  Άλλωστε, όλοι αυτοί οι στροβιλισμοί που θα βιώσετε, έχουν και την θετική τους πλευρά, μια και θα σας δώσουν την δύναμη και το πείσμα να κάνετε ένα ακόμη βήμα, ή να σας οπλίσουν με το θάρρος να εμπλακείτε σε πράγματα, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το κάνατε.

Τον Ιούλιο του 2014 ξαφνικά οι ρυθμοί και οι  προκλήσεις θα υποχωρήσουν και θα μπορέσετε να ανασάνετε. Πέρα όμως από τους πιο ήπιους ρυθμούς, είναι η περίοδος που θα γίνουν ορατά τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών σας του πρώτου εξαμήνου. Ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας, και θα αναπτερώσει έτσι τις ελπίδες σας για ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης, μέσα από την αύξηση των εισοδημάτων σας. Πέραν αυτού, οι σκληρές πλανητικές όψεις θα έχουν περάσει και η αρμονική συνύπαρξη μεταξύ Δία και Ουρανού θα ενθαρρύνουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου είναι μια περίοδος που σηματοδοτείται από πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η φόρτιση στα αισθηματικά σας θα είναι πολύ μεγάλη κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους! Με τον Δία στο ζώδιο σας, θα θέλετε να βιώστε την ελευθερία, την χαλαρή διάθεση, την επιφάνεια των πραγμάτων, την περιπέτεια και την δράση. Από την άλλη όμως ο Πλούτωνας θα στήσει ένα σκηνικό εντάσεων και εμμονών με δραματικό χαρακτήρα, ενώ ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα επιτείνει τα χαρακτηριστικά αυτά. Πλούτωνας και Κρόνος απαιτούν αυστηρότητα, σύνεση, δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες και στην ουσία των πραγμάτων, και δημιουργούν εντάσεις, σε αντίθεση με τον Δια που θέλει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και αποφεύγει την σε βάθος ανάλυση των θεμάτων. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος δημιουργούν μια περίπλοκη και επιβαρυντική κατάσταση στην σχέση σας, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει ο Δίας.

Ένας ακόμη παράγοντας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην σχέση με το ταίρι σας είναι η θέση της Αφροδίτης, που από τι 5.11.2013 μέχρι και τις 5.3.2014 επηρεάζει την σχέση σας. Η περίοδος αυτή θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη σχέση με γεγονότα που θα θυμίζουν έντονα την περίοδο 2005-2006! Μόνο που αυτή την περίοδο, με το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό η ατμόσφαιρα θα είναι πιο έντονη και τεταμένη. Προσοχή θα χρειαστεί κυρίως κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, κατά τον Ιανουάριο του 2014!

Η θέση του Άρη από τον Ζυγό θα έχει επίσης σημαντική επίδραση στην σχέση σας, ενισχύοντας την αντίθεση Δια – Πλούτωνα, προκαλώντας ένταση και μια ερεθισμένη ατμόσφαιρα στον δεσμό κατά το πρώτο επτάμηνο. Το κλίμα αυτό δε, θα είναι ακόμη πιο έντονο την περίοδο της ανάδρομης πορείας του την άνοιξη. Εάν η σχέση σας είναι σταθερή, οι κλυδωνισμοί δεν θα είναι σε θέση να την βλάψουν ιδιαίτερα. Αυτό όμως δεν θα γίνει εύκολα, καθώς θα απαιτηθεί σημαντική προσπάθεια από την πλευρά σας για να διασώσετε τα κεκτημένα σας.

Αν και η ευεργετική επίδραση του Δία θα είναι ασθενής λόγω των έντονα αρνητικών αντίρροπων δυνάμεων των υπόλοιπων πλανητών, ωστόσο θα είναι σε θέση να σας παρέχει προστασία από τα χειρότερα, καθώς  και μια αισιόδοξη ματιά στην ζωή. Τον Αύγουστο με την επιρροή του Άρη στον τομέα των συντροφικών σας σχέσεων, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι ριζοσπαστικές! Όσο για τους τελευταίους μήνες του έτους, η έκλειψη Ηλίου στις 23.10 σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα φέρει ένα απρόσμενο αλλά χαρμόσυνο γεγονός στην σχέση σας, ενώ η περίοδος μεταξύ 26 Οκτωβρίου και 5 Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και πάθος και είναι εξαιρετικά σημαντική!


ΥΓΕΙΑ

Σε γενικές γραμμές δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα υγείας κατά το 2014. Ωστόσο όλη αυτή η ένταση που θα βιώσετε για ένα μεγάλο διάστημα, όλο και κάποια σημάδια θα αφήσει στο κορμί σας. Οι Καρκίνοι είναι επιρρεπείς κατά το 2014 σε προβλήματα μυϊκής φύσης σε όλο τους το κορμί, κάτι που δεν θα πρέπει να το αψηφούν! Όσοι παρουσιάσουν τέτοιας φύσης προβλήματα, καλό θα ήταν να συμβουλευτούν άμεσα ένα ειδικό και να ακολουθήσουν πιστά μια θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν μελλοντικά προβλήματα.


ΣΥΜΒΟΥΛΉ

Μην αφήνετε το άγχος να κυριέψει την ζωή σας! Εάν το επιτρέψετε, θα επιβαρύνετε αφενός την υγεία σας, και αφετέρου θα κάνετε λανθασμένους χειρισμούς υπό το κράτος πανικού, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο μια ήδη πολύ δύσκολη περίοδο. Αντί να γκρινιάζετε και να δίνετε βαρύτητα στα όσα αρνητικά υπάρχουν στην ζωή σας, αναδείξτε όσα θετικά σας χάρισε η ζωή! Μην τα βλέπετε όλα μαύρα, γιατί η ζωή μας έχει συνήθως το χρώμα που της δίνουμε εμείς! Επενδύστε στο πνεύμα και αφιερώστε χρόνο στο διάβασμα ή σε ασχολίες που εξυψώνουν το πνεύμα σας, ώστε και να ηρεμήσετε από τις καθημερινές ευθύνες, και να διευρύνετε τον πνευματικό σας ορίζοντα.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV