Gay Ιχθείς - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σας και θα φέρει εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα αυτό! Θα έχετε την βοήθεια του σύμπαντος, αλλά θα πρέπει παράλληλα να κουνήσετε και σεις το δαχτυλάκι σας. Κάποιες φορές θα θέλετε να αφεθείτε στην ονειροπόληση και να ξεχάσετε τις υποχρεώσεις και την δουλειά, ο Ποσειδώνας όμως δύσκολα να σας αφήσει σε ησυχία. Μεγαλύτερη προσπάθεια για ενεργοποίηση θα πρέπει να καταβάλετε κατά τον Ιούλιο του 2014 για να καταφέρετε να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μετά το πρώτο επτάμηνο του χρόνου είναι σίγουρο ότι δεν θα έχετε την πολυτέλεια της ραστώνης, μια και ο Δίας θα φροντίσει να σας κρατάει απασχολημένους.

Συναισθηματικά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι πιο έντονο και τρικυμιώδες, ενώ το δεύτερο θα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και πολλές φορές από έλλειψη σημαντικής δράσης. Εκεί που θα έχετε μεγάλη τύχη κατά το 2014 είναι ο οικονομικός τομέας! Οι πλανητικές θέσεις δίνουν ώθηση στα οικονομικά σας, αφήνουν μεγάλα περιθώρια για οικονομικής φύσης ελιγμούς, ενώ ένα επαγγελματικό σχέδιο που επεξεργάζεστε μπορεί να αποβεί ευεργετικό για τα οικονομικά σας.

Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε πολλά χρήματα φέτος, ελλοχεύει όμως και ο κίνδυνος να χάσετε λόγω βιασύνης ή κακών υπολογισμών επίσης σημαντικά ποσά! Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, επεξεργαστείτε και αναλύστε τις καταστάσεις σε βάθος πριν να κινηθείτε και εν ανάγκη συμβουλευτείτε ένα ειδικό. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται με επιπόλαιο τρόπο κάτω από τις πλανητικές συγκυρίες του πρώτου εξαμήνου μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τα οικονομικά σας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα χαρακτηρίζεται από μια έντονη κινητικότητα σε θέματα που έχουν οικονομικό ενδιαφέρον, όπως είναι οι επενδύσεις οι εξαγορές ή οι επαφές με τράπεζες, δημόσιο και φορολογικές αρχές. Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται από την όψη Άρη – Ουρανού και υπάρχει δυναμική δράση και μια προτροπή για ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί στις κινήσεις σας και αρκετά μετρημένοι, γιατί και οι δύο πλανήτες μπορούν να σας οδηγήσουν σε παράλογα ρίσκα και να μπείτε σε περιπέτειες και κινδύνους. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Άρη, μεταξύ 1.3 και 20.5, κατά την οποία συνιστάται να αποφύγετε σημαντικές οικονομικής φύσης συναλλαγές ή συμφωνίες. 

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την προώθηση της εικόνας και των προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχετε ή την ανάδειξη των ταλέντων σας μέσα από απρόσμενες ευκαιρίες! Μπορεί να υπάρξουν σοβαρές προτάσεις συνεργασίας από απομακρυσμένες περιοχές ή από το εξωτερικό, ενώ η ενασχόληση με τους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας και της επιστήμης απαιτούν σημαντικό βαθμό προσπάθειας και υπομονής για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η οικονομική πίεση θα υποχωρήσει μετά τον Ιούλιο του 2014 και οι εργασιακές σας συνθήκες θα καλυτερέψουν αισθητά.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014 φέρνει την αναγνώριση και καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο, και σαν επακόλουθο την ανάλογη ανταμοιβή σας! Θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, για αλλαγές και αναπροσαρμογές στην υφιστάμενη δουλειά σας που θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στο μέλλον, να βρείτε δουλειά όσοι δεν έχετε απασχόληση ή μια δεύτερη δουλειά για κάποιους που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημά σας. Η επιτυχία αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα το τελευταίο δίμηνο του έτους. 


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 ο Δίας θα παραμείνει στον τομέα της αγάπης έως και τις 16 Ιουλίου με συνέπεια να έχετε νέες ρομαντικές γνωριμίες, αλλά ταυτόχρονα και παθιασμένες σχέσεις που θα σας συναρπάσουν! Μια έντονα κτητική διάθεση  και αισθήματα ζήλιας ενδέχεται να εμφανιστούν, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου.

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό και γενναιότητα θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση οριστικά, για βρείτε επιτέλους την ισορροπία στην σχέση και την ψυχική σας ηρεμία. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, και μερικοί από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό. 

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, με φόντο ένα εξωτικό περιβάλλον, που θα ενισχύει την ένταση και το πάθος μιας νέας ερωτικής σχέσης που θα σας συναρπάσει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί, για να αποφύγετε απρόβλεπτες συνέπειες που ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά. Κάντε τη σχέση σας ισχυρότερη και βαθύτερη με το χρόνο, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. 

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες και ίσως η νέα σας αγάπη να αναμειγνύεται με φιλία, να υπάρξουν μπερδεμένα συναισθήματα και έντονος ερωτισμός. Προσοχή όμως στη παράφορη ζήλια σας! Η παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να περιπλέξει την σχέση με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 1 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου ενδέχεται να επιφέρει οριστικές ρίξεις στον οικογενειακό-αισθηματικό τομέα.


ΥΓΕΙΑ

Το 2014 η θέση των πλανητών θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια και δράση.  Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα μικροπροβλημάτων στον τομέα της υγείας σας. Λόγω της θέσης του Ουρανού και του Δία, η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί, με συνέπεια θα υπάρξουν κάποιες επιβαρύνσεις. Άσκηση και καλή δια τροφή είναι το μυστικό για να διατηρήσετε την ευεξία και τη φόρμα σας.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Η θέση του Ουρανού και του Δία θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς με περίγυρο και αγαπημένα πρόσωπα. Η εσωτερική σας αρμονία θα σας βοηθήσει στο να κλείσετε συμφωνίες προς όφελος σας, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε δυναμικοί αλλά και ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας. Μην φοβάστε την απώλεια. Θυμηθείτε πως αυτός που δίνει, λαμβάνει και τα περισσότερα. Η παρουσία του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο σας μπορεί να εξουδετερώσει τις θετικές όψεις, προκαλώντας σας αδικαιολόγητες αμφιβολίες και φοβίες. Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την φάση της ζωής σας σχετικά αναίμακτα. Η θέση του Ποσειδώνα θα σας πιέσει αρκετά! Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας κατευθύνουν. Για να πετύχετε θα πρέπει να γίνετε αρκετά σκληροί και ανθεκτικοί.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV