Gay Ταύρος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 δεν θα μπορούσε σε γενικές γραμμές να χαρακτηριστεί μια εύκολη χρονιά! Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου κατά το πρώτο εξάμηνο θα είναι υπεύθυνη για το γεγονός, ότι τα πράγματα δεν θα προχωράνε με την ταχύτητα που θα θέλατε, οι γύρω σας δεν θα είναι και τόσο συνεργάσιμοι ή φιλικοί μαζί σας και όλων των ειδών τα εμπόδια θα βρίσκονται στο δρόμο σας. Με υπομονή όμως και διπλωματία θα μπορέσετε να περάσετε από τις συμπληγάδες και να φέρετε σε πέρας το έργο σας.

Κατά το πρώτο μισό του χρόνου θα έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλο όγκο εργασίας και επιπλέον καθήκοντα που θα σας φέρουν στα όρια σας. Μόνο με καλό προγραμματισμό δραστηριοτήτων θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα. Στην αντίθετη περίπτωση, εκτός του ότι θα χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα καταλήξετε σίγουρα με χρόνια κόπωση μέσα σε ένα εργασιακό χάος. Με προσοχή θα πρέπει να διαχειριστείτε τις ανθρώπινες σχέσεις σας κάθε επιπέδου, μια και είναι ένας τομέας που δοκιμάζεται και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, εάν δεν φερθείτε με σύνεση, διαλλακτικότητα και προσοχή!

Δεν είναι όμως όλα δύσκολα! Η παρουσία του Δία κατά το πρώτο εξάμηνο θα στηρίξει τις πνευματικές εργασίες και θα σας βοηθήσει να βρείτε την σωστή προσέγγιση και τα σωστά επιχειρήματα για να μπορέσετε ένα πείσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία σε διαπραγματεύσεις. Κατά το δεύτερο εξάμηνο δε, που ο Δίας περνάει σε άλλο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, ευνοούνται θέματα κατοικίας και οικογένειας.

Κατά το πρώτο εξάμηνο θα είστε πιο ευάλωτοι σε θέματα υγείας, μια και το συσσωρευμένο άγχος από τα διάφορα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα επιδεινώσουν ενδεχομένως κάποια από τα προβλήματα υγείας που ίσως αντιμετωπίζετε. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στον τομέα της υγείας σας μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα έχει σαν συνέπεια να είστε ευάλωτοι σε ασθένειες. Προσέξτε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε και μην παραμελείτε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας εάν διαπιστώσετε κάτι να μην πηγαίνει καλά.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πρώτο εξάμηνο του έτους φαίνεται να επικεντρώνετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στην επικοινωνία, τις μελέτες και τα ταξίδια! Ο Δίας στον Καρκίνο φέρνει στα άτομα του ζωδίου σας δίψα για μάθηση! Θα έχετε την ικανότητα να εκφράζεστε πιο άνετα και πιο πειστικά, τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο, ενώ οι η διαδικασία απόκτησης γνώσεων θα διευκολυνθεί. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος να λάβετε μαθήματα  για απόκτηση κάποιων γνώσεων που πιστεύετε ότι θα σας είναι χρήσιμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, να κάνετε παρουσιάσεις ή διαλέξεις μπροστά σε μεγάλα πλήθη ή να ασχοληθείτε με την συγγραφή.

Η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης (5.11.2013 – 5.3.2014) στον τομέα που έχει σχέση με την δουλειά σας, θα μπορούσε να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον σας για θέματα πολιτισμού και τέχνης, ή και να ξυπνήσει το πάθος σας για μια επαγγελματική εξειδίκευση ή την προώθηση μιας νέας επαγγελματικής δράσης με πάθος. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για μια αποδοτική εξ αποστάσεων συνεργασία με το εξωτερικό ή ακόμη και μια απασχόληση στο εξωτερικό. Και βέβαια, πέρα από τον μεγάλο φόρτο εργασίας, όλη αυτή η έντονη προσπάθεια και η μεγάλης κλίμακας δραστηριότητα σας θα έχει και το αντίστοιχο θετικό οικονομικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι τον Ιούλιο του 2014 στον τομέα της καθημερινότητα σας, με αποτέλεσμα να έχετε, πέρα από τα επαγγελματικά, ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα. Θα έρθουν στιγμές που θα αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας έχουν πνίξει και ότι δεν αντέχετε άλλο. Θα χρειαστεί καθ όλη αυτή την περίοδο να δείξετε τόλμη στην λήψη αποφάσεων, αλλά και ταχύτητα στη δράση σας, για να ξεπερνάτε τα εμπόδια όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορείτε.

Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους κάποιες επιθέσεις από συνεργάτες ή συναδέλφους. Είναι μια αρκετά ταραγμένη περίοδος με πολύ άγχος, μεγάλη πιθανότητα συγκρούσεων, με πολλά έκτακτα περιστατικά να σας απασχολούν στο επαγγελματικό τομέα, αλλά και κάποια πιθανά ατυχήματα στο χώρο εργασίας. Οι πιο επικίνδυνες περίοδοι που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι ο Ιανουάριος, καθώς και η περίοδος μεταξύ 1.3 και 20.5.2014! Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας σε αυτό που θεωρείτε σημαντικό για το επαγγελματικό σας μέλλον και επενδύστε χρόνο και χρήμα σ αυτό.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι αρκετά πιο ισορροπημένο, μια και οι πηγές έντασης θα εκλείψουν ή θα ελαχιστοποιηθούν, ενώ οι ανησυχίες σας για το μέλλον θα είναι πολύ λιγότερες. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συνεργασίες ή οι συνεταιρισμοί θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή και διπλωματία καθ όλη την διάρκεια του έτους, μια και οι σχέσεις σας θα κινούνται σε τεντωμένο σχοινί.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Σε συνέχεια του προηγούμενου χρόνου, ο Κρόνος από τον Σκορπιό ζητά σε επίπεδο συναισθηματικών σχέσεων αξιόπιστη και υπεύθυνη στάση, ωριμότητα, υπομονή αλλά και πραγματική επαφή με τον σύντροφό σας. Την περίοδο αυτή το ζευγάρι θα είναι πιο μετρημένο στις εκδηλώσεις του, με λιγότερο ενθουσιασμό στις μεταξύ τους επαφές οι σύντροφοι. Θα υπάρξουν στιγμές με παρεξηγήσεις, περιοδική ψυχρότητα και φάσεις απομόνωσης και περισυλλογής. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν για να φανεί η αντοχή τους στον χρόνο και το κατά πόσο τα θεμέλια τους είναι σταθερά.

Εάν οι σχέσεις είναι επιφανειακές και επιπόλαιες, την περίοδο αυτή θα φανούν όλες οι αδυναμίες τους, με αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη. Παρόλα αυτά, ο Κρόνος θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείτε για το τι είναι αυτό που θέλετε από την σχέση σας και την δυνατότητα να επιλέξετε την πορεία σας. Ο ρομαντισμός και η φαντασίωση δεν έχουν θέση στην παρούσα φάση. Οι λογικές επιλογές είναι αυτές που θα πρέπει να κατευθύνουν την δράση σας.

Κατά το πρώτο μέρος του έτους, ο Κρόνος δεν θα είναι εχθρικός απέναντι σας, στο πλανητικό σκηνικό που θα εμπλέκεται με τον Δια, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Είναι μια καλή ευκαιρία για άμεση και ποιοτικά καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, σε βάθος κατανόηση του χαρακτήρα του ή των απόψεων του και την επίτευξη μιας πολύ καλής ατμόσφαιρας με την επίλυση προβλημάτων και παρεξηγήσεων. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή επίσης για τις φιλικές σας συναναστροφές ή και τα ταξίδια. Ένα ταξίδι για συναισθηματικούς λόγους δεν θα πρέπει να θωρηθεί απίθανο, ενώ για τους αδέσμευτους του ζωδίου δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα σχέση εξ αποστάσεως κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης που παραδοσιακά διαφεντεύει τις συναισθηματικές σας σχέσεις, την περίοδο μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα επηρεάζει την καθημερινότητα και την υγεία σας, καθώς και τον τομέα των εργασιακών σας. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί απίθανο να υπάρξει μια αλληλεπίδραση αυτών των τομέων, που θα μπορούσε να φέρει μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο, ιδίως εάν δραστηριοποιείστε στον χώρο της υγείας ή σε ένα εργασιακό περιβάλλον με αυστηρές δομές (π.χ. στο στρατό, στην αστυνομία, κλπ.). Επειδή όμως το πλανητικό σκηνικό είναι περίπλοκο, σ αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα, ειδικά την περίοδο μεταξύ 1.3 και 20.5.2014, κατά την οποία ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση.

Ο Ιούνιος του 2014 είναι ένας πολύ χαλαρός μήνας για τα αισθηματικά σας, ενώ ο Αύγουστος και το πρώτο τμήμα του Σεπτεμβρίου χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, αλλά και από στιγμές έντασης, κατά τις οποίες θα πρέπει να λάβετε δύσκολες αποφάσεις. Προς το τέλος του χρόνου, κυρίως τον Νοέμβριο, θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοφία και σύνεση!


ΥΓΕΙΑ

Το 2014, τουλάχιστον κατά το πρώτο επτάμηνο, θα είναι εξαιρετικά απαιτητικό, με τρελούς ρυθμούς καθημερινότητας και εξαιρετικά πολλές υποχρεώσεις. Οι απαιτήσεις θα είναι πέρα από τις δυνάμεις σας και θα νιώθετε υπερβολικά μεγάλη κούραση. Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στο φαγητό, διαφορετικά θα επηρεαστεί ο μεταβολισμός σας και πιθανόν να παρουσιάσετε αύξηση του βάρους, που θα είναι δύσκολο αργότερα να ελέγξετε. Κάποιες ενοχλήσεις που μπορεί να έχετε, ιδίως κατά τον πρώτο εξάμηνο του έτους, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Επισκεφτείτε έγκαιρα τον γιατρό σας και φροντίστε όσο καλύτερα μπορείτε τον εαυτό σας.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μια και η κάθε μορφής επαφές θα σας βρίσκονται στο προσκήνιο καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματικότητα, για να μην προκαλέσετε μεγάλες απώλειες που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου. Ο πολύ καλός προγραμματισμός των δράσεων σας θα είναι αυτός που θα μετριάσει το άγχος σας από τις υπερβολικά φορτωμένες με υποχρεώσεις μέρες σας και θα σας βοηθήσει να μην χάσετε τον έλεγχο των υποχρεώσεων σας. Είναι όμως και μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μερικά χρόνια προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν, αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και να κάνετε σοφές επιλογές.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV