Gay Σκορπιός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Κρόνο ακόμη στο ωροσκόπιο σας έχετε ένα σχετικά μακρύ δρόμο ακόμη να διανύσετε για να μπορείτε να πείτε ότι θα χαλαρώσετε. Το 2014 τα θέματα που αναμένεται να σας απασχολήσουν είναι της υγείας σας κατά το πρώτο εξάμηνο και της καριέρας σας μετά το καλοκαίρι. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας σας κάνει να αισθάνεστε έντονη σωματική κούραση και αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσαν να εμφανιστούν κάποιες παθήσεις που να έχουν γενετική προδιάθεση ή να παρουσιάσουν κάποια μικρή επιδείνωση παθήσεις από τις οποίες υποφέρετε ήδη. Οι περιοχές του σώματος σας που είναι πιο ευπαθείς αυτή την περίοδο θα είναι οι σχετικές με τα οστά και τις αρθρώσεις, ασθένειες του δέρματος, αλλά και ότι έχει σχέση με τα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια.

Από την άλλη θα υπάρχει η αντίθεση Άρη – Ουρανού που θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε θέματα υγείας στο ωροσκόπιο σας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η αντίθεση αυτή είναι αρκετά επικίνδυνη και θα μπορούσε να είναι η αιτία για ατυχήματα, τραυματισμούς και κατάγματα, χειρουργικές επεμβάσεις και μεταδοτικές ασθένειες. Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση. Πολλά από τα προβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν κατά το 2014 δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν αιτία την υπερφόρτιση του οργανισμού σας λόγω του έντονου και παρατεταμένου στρες.  Θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους να χαλαρώσετε και να ελέγχετε τα επίπεδα του στρες σας, για να μην ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Κατά το δεύτερο μισό του χρόνου θέματα καριέρας θα βρίσκονται στο προσκήνιο, με πολλές υποσχέσεις για σημαντικά επιτεύγματα! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας και δεν θα χάσετε!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιο σας καθ όλο το 2014, με τους γνωστούς περιορισμούς που επιβάλει στην ζωή σας και θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να είστε συνετοί στις κινήσεις σας και αυτή την χρονιά. Δεν είναι όμως κάτι πρωτόγνωρο για σας, μια και θα πρέπει ήδη να έχετε προπονηθεί από την προηγούμενη χρονιά. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού θα είναι υπεύθυνη για κάποιες δύσκολες ώρες που θα περάσετε στον επαγγελματικό τομέα κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους.

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετό φόρτο εργασίας, στιγμές κρίσης στο εργασιακός σας περιβάλλον που θα πρέπει να χειριστείτε με υπευθυνότητα και διπλωματία, συγκρούσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους αλλά και κάποια ατυχήματα στον χώρο δουλειάς, κυρίως λόγω έντονου στρες και κεκτημένης ταχύτητας. Κάποιες φορές θα διαπιστώνετε κατόπιν εορτής ότι οι πληροφορίες που στηρίξατε μια ολόκληρη στρατηγική ήταν λανθασμένες, θα χάνετε έγγραφα, θα κάνετε λάθη και γενικά θα μπορούσαν πρακτικά να σας συμβούν τα πάντα.

Είναι πολύ σημαντικό να σχεδιάσετε με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή τις δράσεις σας για να αποφύγετε λάθη από βιασύνη και να αποφύγετε τις διενέξεις με τον περίγυρο σας για ψύλλου πήδημα. Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε είναι από μόνες τους αρκετά σοβαρές για να ανοίξετε και άλλα μέτωπα. Σοβαρή προετοιμασία θα χρειαστεί εάν έχετε σκοπό να συμμετάσχετε σε εξετάσεις για να έχετε σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας, ή εάν υπάρξει περίπτωση να περάσετε από συνέντευξη για κάποια δουλειά.

Το έντονο αυτό πλανητικό σκηνικό διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Μετά περνάει ο Δίας στον τομέα της καριέρας σας και αναμένετε να πάρετε βαθιές ανάσες μέχρι τα τέλη του χρόνου. Ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση θα σας δοθούν και θα μπορέσετε να κατευθύνετε την δουλειά σας εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Από το καλοκαίρι του 2014 και για έναν ολόκληρο χρόνο μπορείτε να κάνετε θαύματα στον τομέα της καριέρας σας, αρκεί αν έχετε σαφή στόχο, θα έχετε θέσει προτεραιότητες και να έχετε καλά επεξεργασμένες στρατηγικές. Οι αλλαγές που θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε είναι πολλές και σημαντικές και θα φέρουν την πολυπόθητη άνοιξη στα οικονομικά σας. το πλανητικό σκηνικό θα είναι τόσο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας που ούτε καν ο Κρόνος θα είναι σε θέση να σας παρουσιάσει σοβαρά προσκόμματα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της ουτοπίας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της ατμόσφαιρας φέτος. Ο σουρεαλισμός στην μεγαλοπρέπεια του! Σχέσεις που ξεκινάνε με την παρούσα όψη του Ποσειδώνα σπάνια έχουν διάρκεια και ευτυχή κατάληξη, μια και είναι αβέβαιες, ασαφείς και διφορούμενες. Ευτυχώς που με την διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο σας έχετε κάποια ψήγματα ρεαλισμού και πρακτικότητας να σας κρατάνε σε ένα σχετικά ρεαλιστικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη από την άλλη θα είναι υπεύθυνη για τους προβληματισμούς που θα σας απασχολούν για το αν βρίσκεστε με τον σωστό άνθρωπο, εάν έχετε μέλλον μαζί, εάν είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση και άλλα συναφή. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου οι αποφάσεις που ενδεχομένως πάρετε για την υπάρχουσα σχέση σας θα είναι σημαντικές για την μελλοντική της εξέλιξη. Είναι καλό να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας στον σύντροφός σας, για να δείτε τι σκέφτεται και αυτός αλλά και να γνωρίζει και το πώς αισθάνεστε για την κοινή σας πορεία. Ίσως να μπορέστε να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις από κοινού, ώστε να βρείτε την φόρμουλα εκείνη που θα είναι και για τους δυο σας ικανοποιητική. Δεν αποκλείεται δε στα πλαίσια της σχέσης ή εξ αιτίας της σχέσης σας να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αρκετά ταξίδια κατά την περίοδο αυτή.

Για κάποιους Σκορπιούς το πέρασμα της Αφροδίτης μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σας κάποια παλιά ιστορία αγάπης ή να ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις ή προ πολλού ξεχασμένες απογοητεύσεις. Τον Απρίλιο του 2014 αναμένετε να χαλαρώσει λίγο η ατμόσφαιρα και να βρείτε κάποιες ισορροπίες. Κάποιες δυσκολίες ίσως υπάρξουν κατά τον Μάιο, ενώ διαστήματα αρμονικής συνύπαρξης και προόδου είναι για σας ο Ιούνιος, ο Αύγουστος και το τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.  Οι υπόλοιποι μήνες του καλοκαιριού και του φθινοπώρου δεν είναι κακοί αλλά ούτε και έχουν να προσφέρουν ιδιαίτερα θετικά επιτεύγματα. Μάλλον ουδέτεροι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.


ΥΓΕΙΑ

Το 2014 θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή από εσάς για να μπορέσετε να απολαύσετε καλή υγεία. Αποφύγετε τις βιαστικές και απρόσεκτες κινήσεις για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες ατυχημάτων, ιδίως στον χώρο δουλειάς! Από καιρό σε καιρό θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Μερικοί από εσάς ενδεχομένως να παρουσιάσετε οδοντιατρικά και  προβλήματα οστών που θα σας ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια του έτους. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ορισμένοι από εσάς μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα νευρικής φύσεως. Η γενικά καλή κατάσταση του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των νέων σας στόχων που υπόσχονται πολλά για το μέλλον.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε λεπτομερώς τα πάντα, ή απλά να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη και προβλήματα. Θα εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, που μερικές φορές θα σας κάνει να θυσιάζετε τον εαυτό σας και να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των ανθρώπων που πραγματικά αγαπάτε.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV