Gay Αιγόκερως - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Ανήκετε στην ομάδα εκείνη των ζωδίων που θα είναι σε αρκετά δύσκολη θέση κατά το πρώτο επτάμηνο του 2014, καθώς ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιο σας, εμπλέκεται σε σκληρές όψεις με τον Ουρανό από τον Κριό, τον Δία από τον Καρκίνο και τον Άρη από τον Ζυγό. Και σε όλο αυτό το φορτισμένο πλανητικά τοπίο, εάν προσθέσουμε την Αφροδίτη, που θα είναι σε ανάδρομη κίνηση με το ξεκίνημα της χρονιάς, οι δυσκολίες που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε είναι λίγο ως πολύ σχεδόν δεδομένες.

Η πίεση που θα υπάρξει θα αφορά κυρίως τους τομείς της καριέρας σας, την κατοικία σας και την οικογένεια σας. Θα υπάρξει αρκετό άγχος αλλά και κάποιες αλλαγές και ανατροπές που δεν θα υπολογίζετε. Ισχυρότερη αναμένεται να είναι η πίεση στον άξονα καριέρας – σπιτιού, όπου όμως οι γονείς σας μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Η σύνεση και η σοφία στους χειρισμούς των όποιων καταστάσεων θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μπορεί να κάνουν την διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και αποτυχία ενός εγχειρήματος.

Σαν ζώδιο είστε εξαιρετικοί στο να καταστρώνετε στρατηγικές. Αξιοποιήστε το ταλέντο σας αυτό, χτίζοντας με προσοχή τις στρατηγικές κινήσεις σας, προκειμένου να παραμερίσετε τα εμπόδιο που θα βρείτε στον δρόμο σας και να καταφέρετε να γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να πετύχετε τους σκοπούς σας. Μετά τις 20 Ιουλίου τα πράγματα ηρεμούν και οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι θετικές! Ο Ιούλιος είναι ένας θετικός μήνας αναφορικά με τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να σας φέρει αυξημένα εισοδήματα από τις επαγγελματικές δραστηριότητες σας ή από τις επενδύσεις που θα κάνετε.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η καριέρα θα είναι ίσως για τους περισσότερους από εσάς το πρώτο σας μέλημα κατά την πρώτη και δυσκολότερη περίοδο του έτους, που θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Ιουλίου. Ο τομέας της καριέρας σας επηρεάζεται από τον Άρη, τον κατ' εξοχή πλανήτη της δράσης, και η διέλευση αυτή υπόσχεται πολλές εξελίξεις και σπουδαία γεγονότα.

Ο Άρης είναι ένας δυναμικός πλανήτης, μια φιλόδοξη φύση που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αγωνίζεται για τα πιστεύω του και για να κατακτήσει τους στόχους του και δεν λιγοψυχεί. Είναι η περίοδος λοιπόν που θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα έχετε μεγαλύτερο αγωνιστικό σθένος και διάθεση για επεκτατικές κινήσεις. Θα ξεδιπλωθούν οι ικανότητες σας με συνέπεια οι γύρω σας να αναγνωρίσουν την αξία σας. Θα είστε σε θέση να επιβάλετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, βγαίνοντας ενδεχομένως από την αφάνεια, να περάσετε τις απόψεις σας ή κάποιες έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες, και να ανεβείτε στην σκάλα της ιεραρχίας, εάν απασχολείστε σε μια δουλειά με δομημένη ιεραρχία.

Η όψη αυτή του Άρη μπορεί να σας φορτίσει με πολύ μεγάλη ενέργεια, την οποία εάν δεν διοχετεύσετε με δημιουργικό τρόπο στην δουλειά σας, μπορεί να αποτελέσει μπούμερανγκ και να σας δημιουργήσει πολύ μεγάλα φορτία μη διαχείρισημου άγχους. Ένα ακόμη ενδεχόμενο είναι να γίνετε εριστικοί και με την στάση σας να προκαλέσετε προστριβές με τους συνεργάτες, τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σας, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την επαγγελματική σας καριέρα. Η παράλληλη πίεση επίσης από τον τομέα των συναισθηματικών σας μπορεί να φορτίσει αρνητικά την επαγγελματική σας εικόνα, με κακή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Θα πρέπει αν είστε πολύ προσεκτικοί στις επικοινωνίες σας με τους γύρω σας και κυρίως να μην αφήσετε τα προσωπικά σας προβλήματα να αμαυρώσουν την επαγγελματική σας εικόνα.

Ο Κρόνος από την παρούσα θέση του θα συνεχίσει να σας ωθεί στο να μετέχετε σε ομάδες δράσεις, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σας βήματα, είτε για την κοινωνική σας ζωή, από όπου θα αντλείτε δύναμη και θα εμπεδώνετε το αίσθημα της ασφάλειας μέσα από την ομάδα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις προκλήσεις που θα βρείτε στον δρόμο σας.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, καλό θα είναι οι αγορές που τυχόν πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια του χρόνου να είναι πολύ προσεκτικές και αφού κάνετε μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς, μια και το πλανητικό σκηνικό τείνει να σας αδειάσει τις τσέπες, πληρώνοντας πολλά περισσότερα από την πραγματική αξία αυτών που αγοράζετε. Προσέχετε τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων και συμβάσεων που υπογράφετε και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Ερευνήστε και ενημερωθείτε για κάθε πιθανή λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα τα πληρώσετε στο μέλλον ακριβά. Από τον Αύγουστο και μετά πολλοί από εσάς θα δείτε μια θετική πορεία στα οικονομικά σας.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι συναισθηματικές σας σχέσεις είναι κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους άλλος ένας τομέας κεφαλαιώδους σημασίας για τους Αιγόκερους. Ο Δίας θα επηρεάζει από τον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο του 2014 την συναισθηματική σας ζωή και δημιουργεί πολύ μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και αγάπη. Ο Δίας μπορεί να φέρει εκπλήρωση και ευτυχία, μπορεί να φέρει όμως και την υπερβολή που εν δυνάμει μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα πάντα. Το αποτέλεσμα είναι στο χέρι σας και θα εξαρτηθεί από τους δικούς σας χειρισμούς. Εάν η ανάγκη σας για αγάπη και ασφάλεια εκφραστεί με υπερβολικό τρόπο ή με μορφή έντονης πίεσης προς το ταίρι σας, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει στην καλύτερη περίπτωση κάποια ενόχληση από την πλευρά του.

Η παρατεταμένη διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω (5.11.2013 – 5.3.2014) θα φέρει αρκετή συναισθηματική φόρτιση στους Αιγόκερους με άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις τους. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθάνεστε ότι ασφυκτιάτε από την πίεση του συντρόφου σας, ίσως την περίοδο αυτή να αποφασίσετε να σπάσετε τα δεσμά σας, προκειμένου να ανασάνετε ελεύθερα και πάλι. Καταλυτικό ρόλο σε μια τέτοια απόφαση θα διαδραματίσει η θέση του Δία, ο οποίος αγαπά και στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την ελευθερία κινήσεων και επιλογών!

Επειδή το πρώτο τρίμηνο του έτους η κατάσταση αναφορικά με τις πλανητικές θέσεις είναι αρκετά περίπλοκη και τα πνεύματα θα είναι οξυμένα, δεν θα ήταν φρόνιμο να αφήσετε τις εντάσεις να ξεφύγουν από τα κοινώς αποδεκτά πλαίσια, ανεξάρτητα από το αποφάσεις έχετε πάρει για την σχέση σας.  Φροντίστε να κατευνάσετε τα πνεύματα και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία! Μόνο με ήπιους τόνους και ψυχραιμία μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Το αποκορύφωμα των απρόβλεπτων σε συναισθηματικό επίπεδο θα είναι με την ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου του 2014, με ασυνήθιστες εξελίξεις, τόσο στην σχέση σας, όσο και στην σεξουαλική σας ζωή. Μετά το πέρας του πρώτου επταμήνου, η Αφροδίτη συνεχίζει να σας συνοδεύει διακριτικά, προσφέροντας ηρεμία και μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα εκπέμπετε ερωτισμό, με  συνέπεια πολλοί θα θέλουν να απολαύσουν την ερωτική σας συντροφιά. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας και θα επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει από τα μέσα καλοκαιριού και μετά σε μια σχέση με έναν σταθερό σύντροφο στην ζωή σας. Ο Πλούτωνας σε πολλούς από εσάς ενισχύει τους δεσμούς και αρκετοί θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για μόνιμη σχέση ή συγκατοίκηση.


ΥΓΕΙΑ

Από τις αρχές του 2014, οι πλανητικές όψεις ενισχύουν την ζωτική σας ενέργεια, αλλά επιδεινώνουν κάπως την υγεία σας λόγω στρες. Η υπερβολική σας δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας και να αποτελέσει τον κύριο λόγο για την γενική επιδείνωση της υγείας σας. Αποφύγετε την υπερβολική ψυχική φόρτιση. Στις αρχές του έτους, θα πρέπει να προγραμματίσετε σύντομες διακοπές, για να πάρετε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας και να σκεφτείτε για τα πράγματα που σας κάνουν να ανησυχήσετε. Με τις θετικές όψεις του Κρόνου, ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού σας συστήματος και της άσχημης συναισθηματικής σας κατάστασης. Άσκηση και υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη κατά το διάστημα αυτό. Από το φθινόπωρο και μετά θα είστε σε άψογη φυσική κατάσταση!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα κινούνται πολύ αργά, σε σχέση με τους στόχους σας. Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο σας λειτουργεί αισθητά προς όφελος σας, χαρίζοντας σας περισσότερη ελευθερία στον τομέα της εργασίας, που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Μην εμπιστεύεστε τις υποκειμενικές εντυπώσεις που δημιουργούνται από τις επιπτώσεις της διέλευσης του Πλούτωνα. Αυτός ο βραδύτερος ρυθμός θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε καλύτερα, για να αποφευχθούν ορισμένα λάθη, που γίνονται κατά τη διαδικασία της υλοποίησης των έργων σας, και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να έχετε ένα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε καλά όλες τις πτυχές της ζωής σας! Το προαίσθημα και η διαίσθηση σας θα σας φωτίσουν κρυφές πλευρές. 


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Αλίντα Κανάκη για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV