Gay Υδροχόος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Gay Υδροχόος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 οι αστρολογικές προβλέψεις υπόσχονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια. H διέλευση του Δία  θα φέρει την εξέλιξη και θα οδηγήσει στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Ο Δίας σ αυτή του τη θέση ευνοεί τα οικονομικά του συντρόφου και τα ταξίδια. Στη συνέχεια, από τον Αύγουστο του 2016 που περνά στον Ζυγό επηρεάζει θετικά θέματα δικαίου και πολιτικής. Ο Δίας την χρονιά αυτή ετοιμάζει την κίνηση του στον 10 οίκο σας, της καριέρας σας, που θα πραγματοποιηθεί το 2017, για να σας απογειώσει και να φέρει οικονομική άνοδο και θετικές εξελίξεις. Είναι μια μεταβατική από αυτή την άποψη χρονιά που δεν θα πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη!

Στον τομέα των σχέσεων φαίνεται πως, αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δείξετε περισσότερη κατανόηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Σε γενικές γραμμές, τα άστρα  θα σας φέρουν αντιμέτωπους με υλικές ανησυχίες και έντονα συναισθηματικά γεγονότα. Πίεση και τα παρασκηνιακά γεγονότα θα υπάρχουν καθ όλη την διάρκεια  του έτους σε πολλούς τομείς, αλλά με την καλή σας κρίση, την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και την δημιουργικότητα σας σε άνθιση θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η θέση του Κρόνου προκαλεί μικροεμπόδια στον οικονομικό τομέα και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περιμένατε. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα  στα μέσα του έτους μπορεί να σας δημιουργήσει κινδύνους αναφορικά με την διαχείριση των χρημάτων σας. Ωστόσο ο Ουρανός που είναι και ο πλανήτης σας, σας φέρνει έξυπνες ιδέες που θα προωθήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας μελλοντικά.

Ο Πλούτωνας το 2016 θα είναι στον 2ο οίκο σας, στον οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τομέα των επενδύσεων και των οικονομικών σας γιατί δεν θα έχετε σωστή κρίση. Συνέργειες μπορείτε να κάνετε μόνο με αξιόπιστα άτομα. Ο Πλούτωνας με την διέλευση του περνά από το 12ο οίκο σας και θα σας χαρίσει ένα μεγάλο διάστημα για να χαλαρώσετε και να ψάξετε τα μυστήρια της ζωής. Το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας ευνοεί προς το τέλος του έτους νέα πράγματα που θα έχουν μεγάλη διάρκεια.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 οι αστρολογικές προβλέψεις υπόσχονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια. Ο Δίας και ο Κρόνος συνενώνονται με πολλούς άλλους πλανήτες στον τέταρτο οίκο σας, των εσωτερικών υποθέσεων. Η δραστηριότητα αυτή θα κορυφωθεί τον Μάιο, όπου πολλοί από εσάς προβλέπεται να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση. Καλές ροές εισοδήματος, επενδύσεις, δάνεια, φορολογικές ελαφρύνσεις, θα κορυφωθούν τον μήνα Μάιο και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Ευεργετικότερο για σας είναι το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Είναι η περίοδος που, ότι πρωτοβουλίες αναλάβετε, θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη! Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις και καταστάσεις τεταμένες με το κοντινό σας κοινωνικό περιβάλλον, εξ αιτίας ενδεχομένως οικονομικών θεμάτων. Η θέση των πλανητών για το ζώδιό σας και το ωροσκόπιο σας συνιστά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας λογομαχίες και διενέξεις.

Επίσης θα είναι απαραίτητο να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα μετά από κάθε καθοριστικό βήμα που κάνετε, για να αξιολογήσετε την πορεία σας, να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις που επικρατούν αλλά και τις δυνάμεις σας και να κάνετε τις αλλαγές ή αναπροσαρμογές που χρειάζονται. Μην επικεντρώνεστε στα μικρά και ασήμαντα, γιατί θα χάσετε την συνολική εικόνα, κάτι που θα σας στοιχίσει σημαντικά.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Η ερωτική σας ζωή είναι ασταθής εδώ και πολλά χρόνια. Προσελκύετε στη ζωή σας τους λάθους ανθρώπους και αυτό σας έχει κουράσει υπερβολικά. Σταθερότητα στις σχέσεις προβλέπεται το 2016!  Από τις αρχές του έτους, η τονικότητα της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς. Όσοι από εσάς βρίσκετε σε μόνιμη σχέση, το 2016 θα είναι θυελλώδες με αντιθέσεις και αντιπαλότητες. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για σοβαρές προσπάθειες εξομάλυνσης της κατάστασης, μέσα από ειλικρινή διάλογο και πολλές υποχωρήσεις, εάν η σχέση που έχετε αξίζει τον κόπο να σωθεί. Διότι ότι δεν αλλάζει και δεν εξελίσσεται, είναι καταδικασμένο να πεθάνει.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου είναι σημαντικό να ψάξετε για ένα ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθεί μαζί σας τις απλές απολαύσεις της ζωής. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μελλοντικά μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μέσα από το χώρο εργασίας σας ή από κοινωνικές επαφές. Το 2016 θα έχετε έντονο ερωτισμό και ακαταμάχητοι σεξ απίλ, για να σαγηνεύεστε, αλλά οι σχέσεις σας δεν θα στοχεύουν σε κάτι μόνιμο, μιας  και ο Πλανήτης σας, ο Ουρανός, σας ωθεί στην ελευθερία και τον πειραματισμό.


Υγεία

Το 2016 προβλέπεται η υγεία σας να είναι καλή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, για τους περισσότερους τουλάχιστον από εσάς. Κατά καιρούς θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. Πολλές φορές θα διακατέχεστε από νευρικότητα χωρίς λόγο και αιτία. Στα μέσα καλοκαιριού ίσως θα πρέπει να αποφευχθούν για λίγο καιρό ανθυγιεινές συνήθειες.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

 

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV