Gay Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Gay Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 θα είναι μια απαιτητική χρονιά, με γρήγορους ρυθμούς και αλλά και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής, και με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα δεδομένα και να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας.  Η νέα θέση των πλανητών θα σας δώσει την αρμονία, η οποία είναι απόλυτα απαραίτητη σε κάθε δημιουργική σφαίρα. Ο Δίας που κατά το πρώτο εξάμηνο κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει τη καριέρα σας, σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ενώ στις 9 Αυγούστου περνά στο ζώδιο του Ζυγού και νέοι φίλοι και θέματα με αδέρφια θα έρθουν στο προσκήνιο.

O Kρόνος το 2016 που κάνει δυναμική είσοδο στο ζώδιο σας και κυβερνά θέματα με του γονείς ή την γιαγιά, θα απασχολήσει πολλούς από εσάς. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σας κάνει να πλέετε σε κλίμα ουτοπίας. Θέματα κληρονομικά ή επενδύσεων από την πλευρά της μητέρας σας προβλέπεται να εξελιχθούν σε εφιάλτη ή θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα απάτης. Παρασκηνιακά γεγονότα από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον θα σας εκπλήξουν, καθώς σοβαρά θέματα που θα έρθουν στο φώς.

Ο Ποσειδώνας και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητέρα και την οικογένεια. Το 2016 περνά στον 5ο οίκο σας και ενδεχόμενος να προκύψουν θέματα υγείας με την μητέρα σας. Ο Ουρανός από το Κριό φέρνει στο προσκήνιο νέους έρωτες και έντονη δημιουργικότατα. Μια νέα αγάπη μπορεί να μπει στη ζωή σας σαν σίφουνας, αλλά προβλέπεται να φύγει εξίσου γρήγορα, θα σας χαλάσει την διάθεση και θα σας πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Το 2016 είναι μια χρονιά που θα πρέπει να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, οι οποίες θα σας χαλυβδώσουν και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ο Πλούτωνας το 2016 θα είναι στον τομέα των χρημάτων! Με αργές και μεθοδικές κινήσεις, σωστή στρατηγική και τεράστια υπομονή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημαντικό απόθεμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Μετά τα μέσα του καλοκαιριού πολλοί από εσάς μπορεί να λάβουν χρήματα από μια φοροαπαλλαγή ή να λάβουν κάποια κληρονομιά.

Το 2016 αρκετοί θα νιώσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και θα δώσετε προτεραιότητα σε νέους στόχους, αποβάλλοντας την απαισιοδοξία των πλανητικών σκηνικών που θα επηρεάζουν το ωροσκόπιο σας. Ελέγξετε καλά κτηματικές συμφωνίες και συμβάσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Η χρονιά απαιτεί περισυλλογή, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 θα είναι μια απαιτητική χρονιά, με γρήγορους ρυθμούς και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής, και με έντονη την ανάγκη να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας. Ο ενθουσιασμός σας, σε συνδυασμό με το πρακτικό και αναλυτικό σας μυαλό, θα είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης, δίνοντας δημιουργικές ιδέες, ανάλογα με τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίζετε. 

Η αναγκαιότητα των αλλαγών που θα κάνει όλο και πιο εμφανή η επιρροή του Κρόνου θα σας φέρει στο σημείο να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα, και από τα μέσα του 2016 να οδηγηθείτε σε μια άλλη κατεύθυνση αναφορικά με την εργασία σας. Αυτό θα φέρει νέες σημαντικές μεταβολές σε οικονομικό επίπεδο, αλλά με θετικές μελλοντικές προοπτικές. Μια σειρά από πλανήτες στον Ταύρο κατά το Μάιο θα φέρουν θέματα υγείας αλλά και σχέσεων με συνεργάτες και συναδέλφους στο προσκήνιο, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν γύρω στον Ιούλιο με την σεληνιακή έκλειψη  στον οίκο του εισοδήματος σας, και αυτό θα  προκαλέσει σοβαρά θέματα που θα αφορούν την περιουσία ή το μισθό σας.

Μια σειρά από ευκαιρίες θα φέρουν νέα ευχάριστα γεγονότα στην καριέρα σας, προς τα τέλη του έτους, ενώ η ομαδική εργασία θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, αν προγραμματίσετε σωστά. Το σύμπαν θα δοκιμάσει την αφοσίωση στην εργασία που κάνετε σε πολλούς από εσάς, και ενδέχεται να σας ανταμείψει, εάν είστε συνεπείς με αυτό που οφείλετε να κάνετε.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 στον αισθηματικό τομέα θα συνεχίσετε να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις στενές σχέσεις που έχετε και να φέρετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, αν και η χρονιά προβλέπεται αρκετά περίπλοκη στον αισθηματικό τομέα. Κάποιοι από εσάς θα αισθανθείτε συναισθηματικά κορεσμένοι, και θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε οριστικά με σχέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και κινδυνεύετε, αν δεν λάβετε τα μέτρα σας, να πληγωθείτε βαθιά. 

Ο Κρόνος που κινείται μετά από μια περίοδο στάσης και πάλι στο ζώδιο σας από τις 20 Απριλίου θα ταρακουνάει τα νερά στις σχέσεις σας. Έρχεται σκληρός, έτοιμος να δοκιμάσει την αγάπη και τη φιλία. Φιλίες που δεν πληρούν πια τους όρους και έχουν ατονήσει με τα χρόνια θα χαθούν, ενώ ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν βαθιές βάσεις θα ταρακουνηθούν συθέμελα και θα αποδομηθούν, προκειμένου να δώσουν χώρο στο νέο και ελπιδοφόρο να ανθίσει. Ωστόσο ο Κρόνος επιμένει στις σαφείς διακρίσεις και στους αυστηρά καθορισμένους ρόλους ανάμεσα στη φιλία και την αγάπη, κάτι που θα πρέπει να πάρετε σοβαρά υπόψη σας!   

Αν είστε μόνοι, αυτό το έτος θα αποδειχθεί καθοριστικό για σας! Μετά τις 20 Απριλίου προβλέπεται μια πολύ καλή συναισθηματική γνωριμία για πολλούς από εσάς. Το πάθος θα έρθει στη ζωή σας, και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να βυθιστείτε στον κόσμο του έρωτα, των συναισθημάτων, του πάθους και του ρομαντισμού. Το τέλος του χρόνου μπορεί να σας βρει ήρεμους στο πλευρό ενός συντρόφου, που μπορεί να σας στηρίξει στις δυσκολίες και τους περιορισμούς που αναμένεται να περάσετε την περίοδο της επιρροής του Κρόνου στο ζώδιο σας.


Υγεία

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 καλό είναι να δώσετε προσοχή στο μυϊκό και νευρικό σύστημα, αποφεύγοντας εντάσεις! Να πίνετε πολλά υγρά και να προσέχετε τι τρώτε, να ακολουθείτε απαραίτητα κάποιο πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας ή γυμναστικής. Ορισμένοι υπάρχει μια πιθανότητα να νοσήσετε εξαιτίας των πλανητικών επιρροών, ιδιαίτερα από πονοκεφάλους. Ωστόσο θα ανακτάτε σύντομα τις δυνάμεις σας και θα επανέρχεστε δριμύτεροι.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

 

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV