Gay Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Gay Λέων - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Για το ζώδιο του Λέοντα, το 2016 φαίνονται να είναι αρκετά ασαφές, από πολλές απόψεις ασταθές, αλλά σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, αρκετά θετικό! Δεν θα συναντήσετε τυχόν απρόσμενες ευκαιρίες και δεν θα υπάρξει καμία περίπτωση να αλλάξει ριζικά η ζωή σας. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα πρέπει να απαιτείται από εσάς είναι να κάνετε τη δουλειά σας και να παραμείνετε προσηλωμένοι στο αρχικό πρόγραμμα σας. 

Το ωροσκόπιο για το 2016 θυμίζει τους εκπροσώπους του Λέοντα ότι μια οικεία και πεπατημένη οδός δεν είναι κατ ανάγκη και η πιο επιτυχημένη.  Ο Ήλιος, ο πλανήτης σας θα σας χαρίσει  κατά το πρώτο εξάμηνο από το 2016 αυξημένη δυναμική και θετικές επιρροές. Θα νιώσετε μια έντονη εισροή ζωτικής ενέργειας, η απόδοση σας στην εργασία σίγουρα θα αυξηθεί και οι στόχοι της ζωής σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σαφήνεια και ευκρίνεια.

Μέχρι το τέλος περίπου του καλοκαιριού θα απολαμβάνετε τις ευεργετικές επιρροές του Ήλιου και μπορείτε να επιτύχετε πολλά!  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεμείνει χωρίς ουράνια βοήθεια μετά την περίοδο αυτή ή ότι  δεν θα έχετε την ανάλογη στήριξη στις δύσκολες στιγμές του δεύτερου εξαμήνου.

Την περίοδο από τον Ιανουάριο έως το τέλος του Μαρτίου, οι Λέοντες θα ζήστε στο απόγειο της δύναμής σας.  Εκτός από αυτό, στις αρχές του 2016, ο Ερμής, ο κύριος των εμπορικών οδών, θα είναι στο πλευρό σας εάν ασκείτε το επάγγελμα του εμπόρου, αλλά ο χρηματοοικονομικός τομέας σας θα είναι μάλλον ασαφής.

Από τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2016, η κατάσταση δεν θα αλλάξει ριζικά. Η θετική ενέργεια του Ήλιου θα συνεχίσει να παρέχει σιγουριά στους Λέοντες με όλα τα επίπεδα. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην χάσουμε την πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας φάσης, η οποία θα είναι ριζικά διαφορετική από όλες τις οι προηγούμενες περιόδους του 2016. Ξεκινώντας από αυτή τη στιγμή, ο ήλιος δεν θα είναι σε τόσο ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας , και ως εκ τούτου Λέοντες θα νιώσετε μια απότομη εκροή της ζωτικής ενέργειας προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε μια σημαντική μείωση στην αποδοτικότητα της εργασίας σας, αλλά ευτυχώς οι συνέπειες δεν θα είναι σημαντικές, καθώς  μπορεί να έχετε ήδη υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των προγραμματισμένων έργων για το 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή οι εκπρόσωποι του Λέοντα μπορεί να αισθανθεί την αφύπνιση των νέων χαρακτηριστικών που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή!

Το φθινόπωρο του 2016 πολλοί από εσάς θα νιώσετε μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγετε, να απομονωθείτε  και να κρυφτείτε από τον κόσμο για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τη ζωή σας.  Παρόλα αυτά σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας, δεν προβλέπονται σημαντικά προβλήματα κατά το 2016, είτε στην εργασία σας, είτε στο οικογενειακό περιβάλλον. Ορισμένες πτυχές της καθημερινότητας σας όμως,  όπως οι ασήμαντες προστριβές θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή από εσάς, δεδομένου ότι η έγκαιρη επίλυσή τους θα είναι μια πραγματική εγγύηση για την απουσία σοβαρών προβλημάτων στο μέλλον.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 είναι μια χρονιά με πολλές εξάρσεις και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση των πλανητών προκαλεί  δράση, παράλληλα όμως θα φέρει και νέες και καινοτόμες ιδέες. Ο Μάιος θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, επειδή ο Ουρανός θα σταθμεύει  με τετράγωνο Δία - Κρόνου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Σχέσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους μπορούν να πάρουν μια άσχημη τροπή και να δημιουργηθούν από το παραμικρό τεράστια προβλήματα! Μην εκπλαγείτε αν σχέσεις τελειώνουν ξαφνικά οριστικά.

Από τον Αύγουστο του 2016 ο Κρόνος αποχωρεί από τον  δέκατο οίκο της καριέρας σας, για να πάρετε μια μεγάλη αναπνοή και να μειωθεί η ένταση της προσπάθειας στον τομέα της εργασίας. Νέες δεξιότητες ή ταλέντα ωστόσο μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να δώσουν μια νέα ώθηση ή ακόμη και κατεύθυνση στην καριέρα σας. με τον ερχομό του φθινόπωρου αρχίζουν να σχηματίζονται στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες για την κατεύθυνση που θα θέλατε να δώσετε στη δουλειά σας και το αντικείμενου που θα θέλατε να επενδύσετε για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας.  Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος  θα είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, που θα φέρει όμως καλή ανταμοιβή μέσα στα χρόνια που έρχονται. Οι καλές όψεις του Δία από την Παρθένο  θα συμβάλλουν θεαματικά στη δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για τους Λέοντες. Η θέση των πλανητών από το 7ο και 11ο οίκο της εξουσίας θα φέρουν χαρμόσυνα γεγονότα. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να παραδεχθούν ανοιχτά πως δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους ή δεν έκαναν όσα όφειλαν να κάνουν όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στα μάτια του συντρόφου τους. Δεν υπάρχουν οι τέλειες σχέσεις παρά μόνο στα παραμύθια και καλό θα ήταν να προσγειωθείτε και να δείτε τα πράγματα ώριμα και κατασταλαγμένα. Καρμικές σχέσεις ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τη χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια.

Όσο για τους αδέσμευτους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Η ζωή σας μπορεί να γεμίσει και πάλι με χαρά και κέφι για το νέο συναισθηματικό ταξίδι που θα ξεκινήσετε. Η ζωή προχωρά και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και σεις, κάθε συναισθηματικό ταξίδι και προς ένα νέο και καλύτερο προορισμό που μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική πληρότητα αλλά και πνευματική γαλήνη. Το 2016 τελειώνει με θετικούς οιωνούς στον συναισθηματικό τομέα και αισιόδοξοι μπορείτε να ατενίσετε το επόμενο έτος.    


Υγεία

Η έναρξη του έτους θα σας βρει με σχετικά κακή διάθεση. Η ενέργειά σας θα βρίσκεται  σε χαμηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο Πλούτωνας θα πιέζει με τις όψεις στο ζώδιο σας. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθισμούς.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

 

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV