Gay Κριός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Gay Κριός - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Η περίοδος από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2016 μπορεί κυριολεκτικά να θεωρηθεί μια περίοδος δοκιμών και πειραματισμού. Αυτή τη χρονική στιγμή οι Κριοί θα είναι σε μια αδυσώπητη αναζήτηση, όχι μόνο στον τομέα της εργασίας, αλλά και στο σπίτι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να περάσουν μέσα από μια εσωτερική αναζήτηση. Με άλλα λόγια, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα νιώσετε την ακατανίκητη επιθυμία για αλλαγές, αλλά σε ποιο ακριβώς πεδίο μένει να διαπιστωθεί.

Το χρονικό διάστημα από τις αρχές Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου του 2016 θα είναι πιο ασταθές για τους Κριούς. Θα είναι μια διφορούμενη περίοδος της ζωής σας. Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους θα "ψάχνετε για τον εαυτό σας» χωρίς ανάπαυλα, αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα σε αυτή την αναζήτηση θα φέρει την ηρεμία στη ζωή σας. Την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού οι Κριοί θα αισθάνονται ισχυροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά ο κόσμος γύρω τους δεν θα φαίνεται πια τόσο φωτεινός.  Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια σειρά από απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι πιθανό να αναφέρονται αποκλειστικά στην οικονομική σας κατάσταση. Και δεδομένου ότι τα πάντα πλέον είναι συνδεδεμένη με το χρήματα, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι τα προβλήματα θα διαχυθούν και σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής σας. 

Ξεκινώντας από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2016, θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Όλα τα προβλήματα θα αποτελέσουν κακή ανάμνηση. Θα υπάρξει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στο δρόμο σας, και όλα θα είναι σαφή και αρκετά ευχάριστα. Αυτή η έστω και μικρής διάρκειας χρονική περίοδος θα είναι πολύ ελπιδοφόρα σε ότι αφορά τις νέες σχέσεις. Και αυτό δεν αφορά κατ 'ανάγκην μόνο  αυτούς που είναι αδέσμευτοι… Οι μήνες από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2016 θα είναι σχετικά ήρεμοι, αλλά θα πρέπει να λύσετε κάποια διλήμματα και να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, λίγο πριν από την εκπνοή και αυτού του έτους.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 αρκετοί πλανήτες, αγαπητοί μου Κριοί, περνούν από τον 2ο οίκο σας τον τομέα των οικονομικών. Η νέα χρονιά θα φέρει πολλές καινοτόμες αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον  τομέα των επιχειρήσεων και των εταιρικών σχέσεων. Μέχρι το τέλος της άνοιξης (περίπου μέχρι τα μέσα Μαΐου)  θα κατακλυσθείτε με την εργασία και θέματα οικογενειακά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμβαίνει κάτι αρνητικό, αλλά δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου ελεύθερος  χρόνος  για άλλες πτυχές της ζωής.

Τον μήνα Μάιο ο Δίας και ο Κρόνος συναντώνται στο ζώδιο του Ταύρου! Ευνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η αρχή του καλοκαιριού του 2016 θα σας φέρει μια μεγάλη ανακούφιση. Τα δυσκολότερα προβλήματα θα λυθούν και το μέλλον θα ξεδιπλωθεί με ελπιδοφόρα μηνύματα. Το κρίσιμο σημείο είναι τώρα να συνηθίσετε την αίσθηση, ότι τα πάντα συμβαίνουν από μόνα τους, με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από την πλευρά σας. Αυτό θα ισχύει όμως μόνον τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου! Η κατάσταση θα αλλάξει στη συνέχεια, παρόλα αυτά όχι δραματικά.
Το 2016 πολλοί από εσάς μπορείτε να υπολογίζετε στην άνοδο της εργασίας σας, όμως μια λάθος κίνηση μπορεί να βλάψει όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και την σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανώς, η οικονομική πτυχή των Κριών κατά το 2016 θα είναι λιγότερο προβλέψιμη.  Με την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ χρήματα θα δαπανηθούν για εξόφληση παλαιών χρεών και δανείων κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο πυρήνας του προβλήματος συνίσταται στο ότι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά από όλες αυτές τις καλές προοπτικές που θα φανούν στα πόδια σας, μόνο μια ή το πολύ δύο να αξίζουν το κόπο να ασχοληθείτε. Θα είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε μέσα στη σορό τις χρυσές ευκαιρίες που θα υπάρξουν, και το χειρότερο είναι ότι δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει κανείς. Μόνη σας βοήθεια και πυξίδα θα είναι η διαίσθηση σας!

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2016 μπορείτε να περιμένετε ότι η κατάσταση θα ισορροπήσει με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο. Αν έχετε πάρει εντελώς λανθασμένη απόφαση, θα πρέπει να πιάσετε το νήμα ξανά από την αρχή. Το χρονικό διάστημα μεταξύ του τέλους του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αξιοσημείωτη δραστηριότητα ή σημαντικά γεγονότα. Μέχρι το τέλος του φθινοπώρου η κατάσταση θα έχει ισορροπήσει πλήρως. Τίποτα δεν θα είναι ικανό να σας απειλήσει, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε σε επιφυλακή, γιατί ακολουθεί ένα ακόμη πιο απρόβλεπτο 2017…


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Ο τομέας του έρωτα και της αγάπης το 2016 προβλέπεται να είναι περίπλοκος και ασταθής, με τις θέσεις του Δία και του Κρόνου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γεμάτος εκπλήξεις και διανθισμένος με κοινωνικές δράσεις!  Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, θα έχετε μια δύσκολη περίοδο, καθώς θα προσπαθείτε να καθορίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στην προσωπική σας ζωή.  

Μέχρι το τέλος της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού σίγουρα θα νιώσετε πιο ήρεμη και πιο άνετα. Παρόλα αυτά, το σπίτι και η οικογένεια θα είναι ένα βασικό μέτωπο στη ζωή σας κατά το 2016, στο οποίο θα πρέπει να πολεμήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η αισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει κάποια σταθερότητα και είναι πιθανό να βιώσετε καινούργιους μήνες του μέλιτος μέχρι το τέλος του χρόνου.  Είναι το χρονικό διάστημα που θα σας επιτρέψει να διορθώσετε πολλά λάθη του παρελθόντος και να οικοδομήσουμε σε νέα και σταθερά θεμέλια την προσωπική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι, αφεθείτε στο ένστικτο, για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Πολλοί από εσάς ενδεχομένως να ξεκινήσετε μία σχέση, την οποία όμως να τερματίσετε ξαφνικά. Ίσως να διαπιστώσετε ότι είστε ένα από τα τρία μέλη ενός ερωτικού τριγώνου και να αποφασίσετε να το βάλετε στα πόδια. Προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές, για να μην σας πιάσουν εξ απήνης.

Η χρονιά αυτή θα φέρει λίγο-πολύ για όλου σας αλλαγές στο σπίτι, με αυξημένα έξοδα για επισκευές ή μια μετακίνηση ή ακόμα και μια αλλαγή στον τόπο κατοικίας. Όποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.


Υγεία

Το 2016 θα είναι μια χρονιά υψηλής ενέργειας και ζωτικότητας για όλους τους γνήσιους Κριούς. Η θέση του Ουρανού στο ζώδιο σας δεν θα διευκολύνει την προσπάθεια σας για τη διατήρηση ηρεμίας! Γι αυτό καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικές θεραπευτικές μεθόδους, όπως είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός ή η αρωματοθεραπεία. Ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε καταχρήσεις!


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

 

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV