Gay Καρκίνος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Gay Καρκίνος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Είναι δεδομένο ότι για τους εκπροσώπους του Καρκίνου, το 2016 θα είναι ένα πολύ φωτεινό, ποικίλο και από πολλές απόψεις συναρπαστικό έτος, παρά το γεγονός ότι οι θετικές καταστάσεις δεν θα είναι σε αφθονία. Το θέμα είναι ότι, σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Καρκίνων για το 2016, τα περισσότερα από τα ουράνια σώματα που επηρεάζουν με κάποιο τρόπο τη ζωή σας, δεν θα έχουν μια δυναμική επιρροή στο ζώδιο σας, με συνέπεια να μην υπάρχουν ισχυρές θετικές επιπτώσεις, αλλά ούτε και ισχυρές αρνητικές επιπτώσεις!  

Έτσι, το 2016 οι Καρκίνοι που είναι ήδη γνωστοί για την πρωτοτυπία και την ευθυμία τους, θα είναι το κέντρο της προσοχής, ιδίως σε ερωτικό επίπεδο! Αλλά μην βιαστείτε να χαρείτε! Εάν είστε αδέσμευτοι, η κατάσταση αυτή δεν αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα. Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, εάν είστε δεσμευμένοι και ιδίως εάν συγκατοικείτε με το ταίρι σας!

Η αρχή του 2016 και μέχρι το τέλος της άνοιξης (μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου) θα είναι μάλλον μια θετική περίοδος για τους Καρκίνους. Θα υπάρχουν ωστόσο κάποια σημαντικά προβλήματα και κάποια σύννεφα από πάνω σας, δεν πρόκειται όμως για καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να απαιτούν υπερβολική προσπάθεια στον χειρισμό τους από την πλευρά σας.

Σε ότι αφορά τη λήψη αποφάσεων, αυτή τη στιγμή θα είναι απολύτως ελεύθεροι να επιλέξουν την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε στη ζωή! Κανένα από τα ουράνια σώματα δεν θα έχει αποφασιστική επιρροή πάνω σας, κάτι που αποτελεί μια αρκετά μοναδική κατάσταση!

Το καλοκαίρι του 2016 και ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, ο Σεπτέμβριος, αποτελεί μια ξεχωριστή περίοδο, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν! Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ ευέλικτο, γεγονός που επιτρέπει στους εκπροσώπους του να εμπλακούν σε μια σειρά από διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά πεδία. Ως αποτέλεσμα αυτής της ικανότητας, πολλές φορές εμπλέκεστε σε αντικρουόμενες καταστάσεις και οδηγείστε σε μη επιθυμητά αποτελέσματα. Το καλοκαίρι θα γίνει πεδίο δοκιμών για σας! Θα υπάρχει εναλλαγή καταστάσεων και ο καθένας θα εισπράξει το αποτέλεσμα των πράξεων του. Το ωροσκόπιο για το 2016 δείχνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Σελήνη θα ενισχύσει την ευαισθησία σας και αυτό θα είναι ένα επιπλέον μπόνους, το οποίο θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσάς. 
Ο Σεπτέμβριος του 2016 θα είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας, αλλά μην βάζετε τον πήχη των προσδοκιών σας στον ουρανό! Μην προσπαθήσετε να λύσει τα πάντα μονομιάς. Μη βιαστείτε, θα έχετε χρόνο μέχρι το τέλος του έτους για να τελειοποιήσετε τα πάντα και να επιτύχει την ιδανική λειτουργία των σημαντικών πτυχών της ζωής σας. Το φθινόπωρο και στις αρχές του χειμώνα θα είναι μια λίγο πιο δυναμική περίοδος, αλλά με λίγο λιγότερο θετικά αποτελέσματα από ότι τα προηγούμενα στάδια του 2016.

Τα πάντα θα είναι πολύ πιο καρποφόρα, αν συνεχίσετε με σταθερά βήματα να ακολουθείτε μια προκαθορισμένη κατεύθυνση, χωρίς να αποσπάστε από ήσσονος σημασίας καθήκοντα. Και δεν έχει σημασία πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή σας και η πραγματικότητα που μπορεί να κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του έτους, μην απομακρυνθείτε όμως από εκείνους που ειλικρινά θέλουν να σας βοηθήσουν!


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα Ουράνια σώματα του Ηλιακού συστήματος δεν θα ευνοήσουν τους  εκπροσώπους του Καρκίνου με τυχόν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα ζώδια. Ωστόσο, το 2016 υπόσχεται να είναι αρκετά επιτυχές όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή! Ο Ουρανός κινείται στον Κριό από το 2011 και εισέρχεται στον 11ο οίκο σας, τον τομέα της καριέρας σας. Όσοι από εσάς έχετε εργαστεί σκληρά τα τελευταία 8 χρόνια θα είστε σε θέση να αποκτήσετε επιτέλους μία θέση κυριαρχίας.

Το 2016 θα προκαλέσει αλλαγές εντελώς ξαφνικές και ίσως να τελειώσετε καταστάσεις που φρενάρουν την εξέλιξη σας. Το 2016 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα ή στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή είναι συγγραφείς, καθώς και για όσους θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα, τα οποία θα αποδώσουν όμως τα επόμενα χρόνια. Κάνοντας τα πάντα στην ώρα τους είναι ζωτικής σημασίας για το τρέχον έτος. Η πορεία της σταδιοδρομίας σας δεν προβλέπεται να έχει οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στις αρχές του έτους. Η μόνη πτυχή που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι να είστε διακριτικοί και προσεκτικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

Συνολικά, η περίοδος χειμώνα-άνοιξης του 2016 θα πρέπει να χαρακτηρίζεται σταθερή, αν και θα σημειωθεί μάλλον μια σταδιακή πρόοδος, η οποία θα ξεδιπλωθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η αρχή των θερμών μηνών του έτους, υπόσχεται να φέρει μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας. Θα νιώσετε σίγουρα τη ροή φρέσκιας ενέργειας που θα παρέχεται από τα αστέρια όλο τον Ιούνιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ορισμένα ζητήματα αισθηματικής φύσης μπορεί να σας πετάξουν έξω από το κανονικό σας πρόγραμμα, αλλά οι καταστάσεις αυτές δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Η έναρξη του δεύτερου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αρχή μιας νέας περιόδου, που διαρκεί μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να κάνετε κάποια βήματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!
Δεν θα είστε σε θέση να βασίζεστε στην στήριξη των πλανητών, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, δεδομένου ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά: τα αστέρια θα αναδείξουν τις δυνατότητες σας! Ακολουθήστε την πορεία σας με σταδιακά και μικρά βήματα, ομαλά και με αυτοπεποίθηση!
Αν κάνετε τις σωστές επιλογές, θα υπάρξουν σημαντικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Με αποτέλεσμα ο χειμώνας θα σας φέρει τη χαρά της χαλάρωσης και το χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφτείτε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. 
Στον οικονομικό τομέα η αρχή του έτους μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου δεν θα παρουσιάσει εξελίξεις που θα μπορούσαν να σας χαλαρώσουν. Το οικονομικό μελόδραμα συνεχίζεται και οφείλεται τόσο στις σεληνιακές όσο και στις ηλιακές εκλείψεις που ενεργοποιούν τον τομέα των οικονομικών σας. Θέματα χρηματοδοτήσεων και πιεστικές καταστάσεις γύρω από νομικά και φορολογικά θέματα ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η κατάσταση όμως είναι λίγο διαφορετική για τους εκπροσώπους του Καρκίνου, οι οποίοι έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να περιμένετε μια πιο δυναμική εξέλιξη των γεγονότων, αν και οι ριζικές αλλαγές δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη χρονική στιγμή. Οι πόροι σας θα βιώσουν μια εντυπωσιακή ποσοτική αύξηση, αλλά είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να δώσετε βάση στη σωστή διαχείριση.  Μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να περιμένετε ριζικές αλλαγές.


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το σημαντικό είναι ότι από την άποψη των συναισθηματικών, η ζωή των Καρκίνων κατά το 2016 θα είναι εκπληκτικά ζωντανή, ποικίλη, και γεμάτη με όλα τα είδη των καταστάσεων. Η σημαντική μετακίνηση του Κρόνου από τον Σκορπιό στον Τοξότη, στο έβδομο οίκο σας, θα φέρει συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα της αγάπης.

Το πρώτο εξάμηνο του 2016, μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου, θα είναι πραγματικά μοναδικό! Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Η επόμενη σελίδα που ξετυλίγεται τη χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από πιθανές ευκαιρίες έρωτα και νέες γνωριμίες με σοβαρές μελλοντικές εξελίξεις.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα τεθούν για τους δεσμευμένους θέματα σχέσεων και αγάπης επί τάπητος, και θα είναι στο χέρι σας τι θα αποφασίσετε. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικές ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν εδώ και καιρό τη σχέση σας. Η ιδιοσυγκρασία σας, η συναισθηματική σας δύναμη σας, η ακτινοβολίας σας θα είναι εκτός συνηθισμένη κλίμακας! Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι απίθανο ότι κατά την περίοδο αυτή θα προκαλέσετε κάποια αναστάτωση, ενδεχομένως και κάποια μικρά σκάνδαλα! Θα είστε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί, ώστε πολλοί επίδοξοι ερωτικοί σύντροφοι να μάχονται για την εύνοια σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας για να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση από τα μέσα καλοκαιριού και μετά.

Ξεκινώντας από τον Αύγουστο του 2016 έως στις αρχές του 2017, η κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή θα αλλάξει σταδιακά αλλά ριζικά. Οι ροές ενέργειας θα σταθεροποιηθούν και η ζήτηση με τον καιρό θα κατακάτσει. Στην πραγματικότητα, το τέλος του  2016 θα είναι για τους Καρκίνους η ιδανική στιγμή για την έναρξη μιας νέας σχέσης. Θα ήταν ωραίο να προγραμματίσετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη συναισθηματική σας ζωή  κατά την έναρξη του χειμώνα, αν κάτι τέτοιο είναι στα αρχικά σας σχέδια. 


Υγεία

Το 2016 προβλέπεται oι επιρροές των πλανητών να είναι αρκετά καλές, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε πως η φροντίδα της υγείας σας είναι απαραίτητη. Νευρικοί κλονισμοί και έντονες ανησυχίες από τρίτα πρόσωπα θα χαλάνε συχνά την ισορροπία και την διάθεση σας. Φροντίστε τον ύπνο σας, γιατί ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος και της άσχημης κατά καιρούς ψυχολογίας σας


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

 

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV