Gay Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

GAY ΤΟΞΟΤΗΣ

Gay Τοξότης - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

ΓΕΝΙΚΑ

Φίλοι Τοξότες, το 2017 σας βρίσκει αρκετά προβληματισμένους, κουρασμένους, αγχωμένους και ίσως σε ένα κυκεώνα υπαρξιακών αναζητήσεων, λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σας, και κάπως έτσι θα συνεχίσει να είναι και το έτος αυτό, καθώς μόλις στις 20 Δεκεμβρίου απομακρύνεται από εσάς και περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι μια διαδικασία όμως που θα πρέπει να περάσετε, για να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας, να απομακρυνθεί από κοντά σας ότι ήταν βλαβερό ή άχρηστο για την εξελικτική σας πορεία και να ανοίξουν καινούργια κεφάλαια με πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του χρόνου ο κύκλος των αλλαγών πρέπει να έχει πάρει σάρκα και οστά, και όσο επώδυνος και αν είναι, να έχετε στο μυαλό σας ότι είναι αναγκαίος!

Φέτος θα επηρεαστούν από τον Κρόνο περισσότερο όσοι γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα έχουν όμως την τύχη να τους συνοδεύει στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο Δίας από τον Ζυγό, που θα ανταμείβει τις προσπάθειες τους, μαλακώνοντας αρκετά τον σκληρό και απόλυτο Κρόνο! Πέρα όμως από τον Δία, ένα τρίγωνο του Ουρανού από τον Κριό, αλλά και η μακρά παραμονή της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, θα είναι αρκετά ευεργετικά για σας και θα σας δώσουν την αισιόδοξη νότα που χρειάζεστε, για να αντέξετε τις νουθεσίες του Κρόνου και να ελπίσετε σε ένα καλύτερο αύριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο σαςανάγκασε πολλούς από σας να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, και από τα «θέλω» στην ζωή τους υποχρεωτικά να επικεντρωθούν στα «πρέπει»! Και η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι παρόμοια, με λίγες περισσότερες όμως ανάσες, ιδίως για του αυτοαπασχολούμενους και τους επιχειρηματίες. Τα όνειρά και οι επιδιώξεις σας θα πρέπει να μείνουν για λίγο ακόμη στο περιθώριο, καθώς προέχει η επιβίωση, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να προετοιμάσετε την επόμενη μέρα.

Για όσους αναγκάστηκαν να κάνουν υποχωρήσεις για να διατηρήσουν την εργασιακή τους θέση, κάτι που δεν τους ήταν εξ αρχής εύκολο, αχνοφαίνονται κατά το 2017 κάποιες ελπίδες ότι τα πράγματα μπορούν να πάρουν μια καλύτερη τροπή. Θα πρέπει να επωφεληθείτε ωστόσο από κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας στο γνωστικό σας αντικείμενο, ώστε να μπορέσετε να αξιώσετε με μεγαλύτερες πιθανότητες μια καλύτερη θέση στο μέλλον.

Σε όσους έδειξε ο Κρόνος το σκληρό του πρόσωπο και τους στέρησε την εργασιακή τους θέση, θα βρουν καινούργια δουλειά, αλλά αφού επενδύσουν χρόνο και προσπάθεια να διευρύνουν ή να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους ή να αξιοποιήσουν κάποιο ταλέντο σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι ως τώρα. Άλλωστε, οι αλλαγές που έφερε ή θα φέρει μέσα στην χρονιά αυτή ο Κρόνος, όσο επώδυνες και αν είναι, γίνονται για να σας δώσει τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον. Δουλέψτε συνειδητά, θέτοντας στόχους, και το 2018 θα είναι κάπως πιο εύκολο και ευχάριστο από άποψη εξελίξεων στον επαγγελματικό τομέα.

Στον οικονομικό τομέα, ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες, όπως όλα τα ζώδια που φιλοξενούν τον περιοριστικό Κρόνο στο «σπίτι» τους, εν τούτοις, η τύχη σας βοηθάει και στα πιο δύσκολα και συνεχίζετε να ανταποκρίνεστε αξιοπρεπώς στις υποχρεώσεις σας. Βιώσατε βέβαια οι περισσότεροι κάποιες αναταράξεις, αλλά τις ξεπεράσατε με αρκετή άνεση και ασφάλεια. Σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στα οικονομικά σας και φέτος, τίποτε όμως τόσο σημαντικό που να σας προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία. Οικονομικοί συμβιβασμοί ή τακτοποίηση κληρονομικών ή άλλων οικονομικών εκκρεμοτήτων  ευνοούνται από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάρτιο, τον Μάιο και τον Δεκέμβριο. Είναι δε οι ίδιες περίοδοι που μπορούν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα σε προσπάθειες οικονομικής επέκτασης, που πρέπει να γίνουν όμως με προσοχή!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον μποέμ χαρακτήρα σας και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, οι πιέσεις  και οι περιορισμοί που ήρθαν και στον συναισθηματικό τομέα με την παρουσία του Κρόνου σας ενόχλησαν αφάνταστα! Κάποιοι από εσάς ίσως να αναγκαστήκατε να περάσετε από κόσκινο όλων των ειδών τις σχέσεις σας, κοινωνικές, φιλικές, συγγενικές ή αισθηματικές και να κάνατε, ή να βρισκόσαστε ακόμη στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος. Όσοι δεν τολμήσατε ή δεν θέλατε, το έκανε ο Κρόνος για σας, απομακρύνοντας από κοντά σας ότι ήταν ήδη οργανικά νεκρό ή η παρουσία του ήταν επιβλαβής για σας.

Μέσα όμως από τις ανατροπές και τις αλλαγές που φέρνει ο Κρόνος στην προσωπική σας ζωή, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ωριμάσετε και να  κατασταλάξετε, τι είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας και ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το ταίρι σας ή ο φιλικός και κοινωνικός σας περίγυρος. Μια σχέση που φαίνεται να παραπαίει λόγω των δικών σας παραλήψεων, ενεργειών και επιλογών, μπορείτε να την σώσετε και να της δώσετε το φιλί της ζωής, εάν αισθάνεστε ότι το συγκεκριμένο άτομο αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας. Θα πρέπει όμως να ξέρετε τι θέλετε και μέχρι ποίου σημείου είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε. Οι θέσεις της Αφροδίτης από τον Κριό και του Δία από τον Ζυγό παρέχουν αρκετές εγγυήσεις, ώστε να ξαναγεννηθεί μια καταδικασμένη σχέση, εάν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα και κοινή αντίληψη ζωής!

Οι γεννημένοι κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και προσγειωμένοι, καθώς οι όψεις του Ποσειδώνα σας κάνουν να αιθεροβατείτε. Με το πέρασμα του Κρόνου από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 στο ζώδιο του Αιγόκερου θα μπορείτε βάσιμα να ελπίζετε σε αρκετά πιο ήρεμες περιόδους. Το 2018 θα φέρει αρκετή ηρεμία και μια νέα ισορροπία στη συναισθηματική σας ζωή. Οι όποιες νέες γνωριμίες κοινωνικής, φιλικής ή ερωτικής μορφής πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2017, αναμένεται να έχουν σημαντική διάρκεια και μεγάλη επιρροή στη ζωή σας μέσα στα επόμενα χρόνια, οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε ποιόν θα βάλετε στην ζωή και στο κρεβάτι σας!

ΥΓΕΙΑ

Τα τελευταία χρόνια η ζωή σας θυμίσει ένα συνεχές rollercoaster, με πολλά και αναπάντεχα σκαμπανεβάσματα, που έφεραν τα νεύρα αλλά και τον οργανισμό σας στα όρια του. Θα πρέπει να φροντίσετε σωστά τον οργανισμό σας, γιατί είναι εξαντλημένος και χρειάζεται ενέσεις στήριξης. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες, αποβάλλοντας οτιδήποτε βλαβερό από την διατροφή σας, αποφύγετε υπερβολές και κραιπάλες που σχετίζονται με φαγητό ή ποτό και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο.

Τα ταξίδια, που ευτυχώς δεν σας τα στέρησε ο Κρόνος, μπορούν να αποτελέσουν μια καλή απόδραση από την καθημερινότητα σας και να βοηθήσουν στην ψυχική σας ανάταση, που τόσο έχετε ανάγκη. Προσέξτε το συκώτι σας, το αναπνευστικό σας, καθώς και πόδια ή μέση, καθώς αυτά θα είναι τα σημεία που θα παρουσιάσουν τα περισσότερα προβλήματα φέτος. Βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση κατά τις περιόδους Φεβρουάριο με Μάρτιο ή τον Μάιο, γιατί σας βοηθήσει να ανεβείτε ψυχικά, καθώς οι περίοδοι αυτοί ευνοούν θέματα καλλωπισμού και αλλαγών ή βελτιώσεων αισθητικής φύσης!


Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

 

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV