Gay Παρθένος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Gay Παρθένος - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

ΓΕΝΙΚΑ

Δείξατε μεγάλη αντοχή στις κακουχίες που αντιμετωπίσατε κατά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, πριν γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Το 2017 χωρίς να έχει τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, δεν θα έχει όμως και τις πολλές ευκαιρίες που έχετε ανάγκη για να κάνετε το πολυπόθητο άλμα στη ζωή σας! Σε λίγο καλύτερη θέση θα είναι οι γεννημένοι κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μια και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο θα είναι πλέον ορατή.

Όσο για τους γεννημένους κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και ουτοπικές καταστάσεις, με συνέπεια να σας αποπροσανατολίζει και να σας απομακρύνει από τον δρόμο σας. Φροντίστε για πιο ρεαλιστικές επιλογές, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και προσέξτε τις κινήσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής θα είναι επίσης δύστροπος απέναντι στο ζώδιο σας, δημιουργώντας προβλήματα  στην  καθημερινότητα σας, ειδικά σε ότι αφορά τους λογαριασμούς σας, ενδεχόμενη υπογραφή συμβάσεων και συμβολαίων, μετακινήσεις, σπουδές και επικοινωνία, όπου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εσάς που σαν ζώδιο δεν σας πτοούν εύκολα οι δυσκολίες, φέτος θα φτάσετε αρκετές φορές στα όρια σας και θα τα ξεπεράσετε. Πρέπει όμως να αντέξετε και να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες, γιατί από το τέλος του χρόνου και μετά το κλίμα μεταστρέφεται αργά αλλά σταθερά! Τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά και οι κινήσεις σας στα επαγγελματικά σας να είναι μετρημένες, γιατί δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα των αλλαγών.

Το πιο ψυχοφθόρο για σας θα είναι να διαβλέπετε τις δυσλειτουργίες ή τα προβλήματα εν τη γενέσει τους, αλλά να μην σας δίνουν την δέουσα σημασία! Ίσως και οι συνθήκες που θα επικρατούν ή οι συγκυρίες να μην επιτρέπουν την έγκαιρη επέμβαση, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πυροσβεστικές κινήσεις. Εάν διατηρείτε δική σας επιχείρηση, ακόμη και με δυσκολίες θα πρέπει να προσπαθήσετε να την κρατήσετε σε λειτουργία, καθώς με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις αρχές Οκτωβρίου του 2017 αρχίζει σιγά-σιγά να βελτιώνεται η κατάσταση και να δημιουργούνται πολύ καλύτερες συνθήκες μέσα στο 2018!

Το ίδιο ισχύει και για όσους αναζητούν δουλειά και την ευκαιρία για  επανένταξη τους στην ενεργό δράση. Αδράξτε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, ακόμη και αν η δουλειά δεν είναι της αρεσκείας σας ή η ανταμοιβή σας δεν θα είναι η αναμενόμενη. Προς τα τέλη του χρόνου και μέσα στο 2018 θα έχετε πολύ καλύτερες ευκαιρίες και θα είναι πολύ πιο εύκολη η μεταπήδηση σας με κάτι καινούργιο με καλύτερες προοπτικές. 

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, και κατά το 2017 θα πρέπει να συνεχίσετε τις περιοριστικές πολιτικές, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα. Στον τομέα των οικονομικών σας βρίσκεται ο Δίας από τον Ζυγό, που δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα, αλλά και η παρουσία του Κρόνου από τον Τοξότη απαιτεί εγκράτεια και σύνεση, με αποτέλεσμα να ακολουθείτε μια πορεία σε τεντωμένο σχοινί. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν και οι σχετικά ευνοϊκές στιγμές μέσα στο χρόνο αυτό, να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, να κλείσετε με σχετικά καλούς όρους παλιές οφειλές και να κάνετε κάποιες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος. Η τελευταία βδομάδα των δύο πρώτων μηνών του έτους, καθώς και αυτή του Μάιου, ο Ιούλιος και το πρώτο μισό του Οκτώβρη και του Δεκέμβρη ενδείκνυνται για παρεμβάσεις οικονομικής φύσης. Κατά τα λοιπά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι στις κινήσεις σας, ιδίως εάν τίθεται θέμα γρήγορου και εύκολου κέρδους. Οι ζημίες που θα πάθετε μπορεί να είναι μεγάλες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι δυσκολίες και αντιξοότητες που περάσατε κατά τα προηγούμενα χρόνια, με τον Κρόνο να επηρεάζει σημαντικούς τομείς της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, ήταν φυσικό να φέρει αλλαγές στις φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Η παρουσία του Δία για ένα ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο σας, σας γλύτωσε από τα χειρότερα, παρόλα αυτά οι απώλειες ήταν αρκετές και σημαντικές. Απογοητευτήκατε από άτομα, ξεκόψατε από φίλους, ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να διακόπηκαν απότομα ή ο δεσμός σας να παρουσίασε αρκετή αστάθεια και σημαντικά προβλήματα.

Κατά το 2017 θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στους χειρισμούς σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, να δείξετε υπομονή και εγκράτεια, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε και τα τελευταία εμπόδια. Ο αυθορμητισμός πολλές φορές μπορεί να δημιουργεί παρεξηγήσεις και εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία, ενώ η γκρίνια σας ίσως γίνει κουραστική για το ταίρι σας. Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση στην σχέση σας, καλό θα ήταν να μην πάρετε μια απόφαση εν θερμώ, γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά. Ίσως θα έπρεπε να αναβάλετε την λήψη σοβαρών αποφάσεων καθ όλο το 2017, για να μην διαπιστώσετε αργότερα με λύπη ότι κινηθήκατε σε λάθος κατεύθυνση. Με το πέρασμα του Δία στο Σκορπιό στις 11/10 τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να ξεκαθαρίζουν, αλλά μια πληρέστερη και σαφέστερη εικόνα θα έχετε όταν ο Κρόνος αφήσει το ζώδιο του Τοξότη και περάσει στον Αιγόκερω, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2017.

Οι αδέσμευτοι, με το πλανητικό σκηνικό που θα επικρατεί για τα αισθηματικά σας, δεν θα έχουν ιδιαίτερα καλές προοπτικές να ξεκινήσουν κάτι μακροχρόνιο με αξιώσεις. Μην απελπίζεστε ωστόσο και μην σας παίρνει από κάτω, καθώς το 2018 είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο! Φροντίστε να περάσετε αυτή τη χρονιά καλά, αξιοποιήστε στο έπακρο τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και διασκεδάστε με την ψυχή σας.  

ΥΓΕΙΑ

Το άγχος και η πίεση για αποτελέσματα που δεν μπορείτε να πετύχετε στον βαθμό που επιθυμείτε, μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία σας με την εκδήλωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Άμεσα θα βρίσκεται σε κίνδυνο το πεπτικό σας σύστημα, ενώ δερματικές ενοχλήσεις δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν. Μην θέτετε τον πήχη ψηλά και μη πιέζετε τον οργανισμό και το νευρικό σας σύστημα, γιατί κάποια στιγμή, στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, θα δείξουν σημάδια κόπωσης και εξάντλησης. Φροντίστε την δίαιτα σας, μην αμελείτε την ξεκούραση σας και αποδράστε από την καθημερινότητα σας με όποιο τρόπο μπορείτε, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε όταν το έχετε ανάγκη.    


Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV