Gay Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

GAY ΔΙΔΥΜΟΙ

Gay Δίδυμοι - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2017 θα είναι για το ζώδιο σας, φίλοι Δίδυμοι, ένα έτος εμπνευσμένο και παραγωγικό! Είστε εφευρετικοί στην καθημερινότητα σας, επαγγελματική και προσωπική, και η επιτυχία των επιδιώξεων σας θα έρθει μέσα από την επικοινωνία και τον διάλογο. Οι σχέσεις σας θα είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη σας και θα πρέπει να τις φροντίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα βασικό στοιχείο του νέου έτους είναι ότι θα κυνηγήσετε με μεγαλύτερη επιμονή το όνειρό σας και το πείσμα σας αυτό θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Οι διακυμάνσεις θα είναι πολλές κατά τη διάρκεια του 2017, αλλά οι αλλαγές που θα συντελεστούν θα είναι σημαντικές. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι αρκετά πλούσιες, ενώ μια γνωριμία που θα πραγματοποιήσετε θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι υπάρχει μια καρμική έλξη μεταξύ σας. Ορισμένοι από εσάς  ίσως να συνειδητοποιήσετε επιτέλους την πραγματικότητα που αποφεύγατε να δείτε, και έτσι να αναγκαστείτε να κάνετε έναν σοβαρό απολογισμό σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα επηρεάζει φέτος περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου, πιέζοντας σας σε επαγγελματικό, προσωπικό, οικογενειακό και συναισθηματικό επίπεδο. Πιο ευνοημένοι και απαλλαγμένοι από πολλά δύσκολα, που άλλωστε τα έχετε αφήσει πίσω σας, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ με αρκετές εναλλαγές οι του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας μέχρι και τον Ιούλιο. Από τον Αύγουστο μέχρι και το τέλος του χρόνου θα υπάρξει δε αρκετή εύνοια για πολλούς από σας.

Στις 11 Οκτωβρίου ο Δίας από τον Ζυγό, θέση που σας ευνοεί, περνάει σε μια πιο ουδέτερη, στο ζώδιο του Σκορπιού, που όμως μπορεί να σας φέρει καλές ειδήσεις σε ζητήματα καριέρας και υγείας! Στις δε 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος απομακρύνεται από το ζώδιο του Τοξότη, ακριβώς απέναντι σας, και περνάει σε ουδέτερη για το ζώδιο σας θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κατά το 2017 θα είστε σε θέση να έχετε ένα πολύ καλύτερο έλεγχο επί των επαγγελματικών σας και των θεμάτων της καριέρας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στους τομείς ή στα σημεία που υπάρχει ανάγκη, για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Οι καινούργιες πληροφορίες και η καλή χρήση τους θα είναι καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη σας, ενώ πολύ σημαντική θα είναι και η στήριξη που θα σας παρέχει το ταίρι σας στην επιτυχία των στόχων σας! 

Το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους είναι πολύ καλό για την αποσαφήνιση των  επαγγελματικών σας σχέσεων και συνεργασιών, με την επικοινωνιακή σας ικανότητα, που είναι δεδομένο ότι διαθέτετε, να είναι το βαρύ σας χαρτί. Δυσκολίες κάθε μορφής θα πρέπει να αναμένονται ωστόσο στο διάστημα μεταξύ 28/1 και 10/3, που ο Άρη θα κινείται στο ζώδιο σας, καθώς το θερμόμετρο των σχέσεων σας θα ανέβει αισθητά! Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα χρειαστεί πολύ πιο προσθετικούς σχεδιασμούς, ώστε να είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας.

Κατά τις περιόδους δε που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, υπάρχει πολύ έντονο το ενδεχόμενο να αισθάνεστε πολύ μεγάλη κούραση. Γι αυτό θα πρέπει να οργανώσετε πολύ καλύτερα τις δραστηριότητες σας, ώστε να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματα που βιώσατε τα τελευταία χρόνια! Οφείλετε όμως να ασχοληθείτε περισσότερο με τη σωστή διαχείριση των εισοδημάτων σας και να αναθεωρήσετε τον οικονομικό σας σχεδιασμό. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες κινήσεις που αφορούν τα περιουσιακά σας στοιχεία, στα γενικότερα πλαίσια ενός εξορθολογισμού των οικονομικών σας.

Αποφύγετε με κάθε τρόπο την δημιουργία εκκρεμοτήτων, αλλά και λανθασμένων κινήσεων.  Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, όταν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις και αποφύγετε την ανάληψη υπέρμετρων κινδύνων με την προσδοκία των μεγάλων και εφήμερων κερδών. Από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2017 με τον Κρόνο να περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου, αναμένεται να υπάρξουν νέα δεδομένα στα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2017 θα φέρει σε πολλούς από εσάς πολλά ξεκαθαρίσματα στον συναισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα την περίοδο που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη, μεταξύ 6 Απριλίου και 25 Αυγούστου. Θα αναγκαστείτε να δείτε με τα μάτια της λογικής τη σχέση σας και να παραδεχτείτε αυτό που γνωρίζατε αλλά βρισκόσασταν σε άρνηση να δείτε. Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας φαίνεται να ξεκαθαρίζει οριστικά και να χαράζετε μια καινούργια πορεία.

Για τους δεσμευμένους, το 2017 κρύβει κάποιες ανησυχίες και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Θα είναι ένας χρόνος που θα δοκιμάσει τις αντοχές της σχέσης σας. Από την ικανότητα σας να επικοινωνείτε και να επιλύετε τις διαφορές σας, με ψυχραιμία και αμοιβαία κατανόηση θα εξαρτηθεί η ουσιαστική πορεία της σχέσης σας! Σε φάσεις που θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας. Θα περάσετε μια περίοδο έντονου προβληματισμού και ανησυχιών, αλλά με επιμονή και υπομονή τα πράγματα μπορούν να πάνε προς το καλύτερο και να βρείτε καινούργια σημεία ισορροπίας.

Για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες θα είναι πολύ καλές, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του έτους! Μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συνεπάρει. Ενδεχομένως να αισθανθείτε μια καρμική έλξη και να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική σχέση. Για κάποιους άλλους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ξεκαθαρίζοντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ίσως να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, ότι η πηγή της ευτυχίας σας βρισκόταν εδώ και καιρό δίπλα σας, στον φιλικό σας περίγυρο, αλλά δεν είχατε τα μάτια να το δείτε. Μια μακρά φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε συναισθηματική σχέση και να σας γεμίσει χαρά και αγαλλίαση. Τολμήστε να κάνετε το βήμα, όπως και να έχει, και η ευτυχία σας περιμένει!

ΥΓΕΙΑ

Οι ευεργετικές όψεις της Αφροδίτης και η ουδέτερη θέση του Δίααπέναντι στο ζώδιο σας μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά από άποψη υγείας και ζωτικότητας. Οι αντοχές του νευρικού σας συστήματος αναμένεται να ενισχυθούν και οι πιθανότητες ατυχημάτων ή σημαντικών προβλημάτων υγείας θα πρέπει να είναι σημαντικάμειωμένες. Η σωματική σας ευεξία θα ανακάμψει και θα απολαύσετε μια καλή υγεία με υψηλή ζωτικότητα, ιδίως κατά τον Οκτώβριο. Θα ήταν ωστόσο καλό, να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες για προληπτικούς λόγους. Η πρόσληψη βιταμινών θα ήταν απαραίτητη σε περιόδους με έντονη δραστηριότητα και βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα.


Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

 

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV