Η ιδανική γυναίκα για τον Κριό:

Για να ταιριάξει μια γυναίκα με έναν Κριό, πρέπει να έχει πάθος και ένταση. Πάντα θα βρίσκουν κάτι να τους ενώνει. Ως κυνηγός, θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις του για να την κερδίσει! Η γυναίκα θα πρέπει να παίζει, συνεχώς, να παίζει το θήραμα, για να κρατάει το πάθος του ζωντανό!

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Ταύρο:

Η γυναίκα που θα μπλέξει με έναν Ταύρο, θα πρέπει να διακατέχεται από αξιοπρέπεια, ηρεμία  και, φυσικά, να εμφανίσιμη και ελκυστική. Μία γυναίκα που λειτουργεί με απερισκεψία, θα τον κουράσει και θα τον θυμώσει γρήγορα.!

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο:

Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο θα πρέπει να είναι χαλαρή, ευτυχισμένη, πολύ έξυπνη και να μπορεί να συζητήσει τα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης, θα πρέπει να της αρέσουν τα ταξίδια. Αν δεν έχει όλα τα παραπάνω, ο Δίδυμος θα βαρεθεί και θα ψάξει νέο πάθος.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Καρκίνο:

Η γυναίκα για τον άντρα Καρκίνο δεν είναι απαραίτητο να είναι πανέμορφη, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ συναισθηματική και να είναι σε θέση να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι και εξαιρετική μαγείρισσα!

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Λέων:

Ο άνδρας Λέων χρειάζεται μία γυναίκα αξιόλογη με καλούς τρόπους συμπεριφοράς, ώστε να μπορεί να τη θαυμάζει. Εννοείται πως θα πρέπει να είναι καλή νοικοκυρά, να έχει γούστο στα ρούχα και πολύ προσεγμένο μακιγιάζ.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Παρθένο:

Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Παρθένο θα πρέπει να είναι λογική και ιδιαίτερα σχολαστική με το καθάρισμα και την τακτοποίηση του σπιτιού. Επίσης, θα πρέπει να είναι καλή συνομιλήτρια σε όλα τα θέματα.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Ζυγό:

Ο άντρας Ζυγός θέλει μία γυναίκα ευχάριστη, ήρεμη και γαλήνια. Όσον αφορά στην εμφάνιση, θα πρέπει να είναι όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρει να συζητάει ήρεμα κι ωραία.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Σκορπιό:

Η ιδανική γυναίκα για τον άντρα Σκορπιό, θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από εκκεντρικότητα, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα, αλλά θα πρέπει να είναι και συναισθηματική και ευάλωτη. Με μία τέτοια γυναίκα, ο Σκορπιός θα ασχοληθεί για πολύ καιρό.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Τοξότη:

Ο Τοξότης, ως λάτρης της περιπέτειας, θέλει μία γυναίκα τολμηρή και άφοβη, να είναι πρόθυμη να τον ακολουθεί στα ταξίδια του και πέρα από τη γυναικεία θηλυκότητά της  να μπορεί να υποστηρίζει τις περιπετειώδεις επιλογές του.  

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Αιγόκερω:

Η κατάλληλη γυναίκα για τον Αιγόκερω πρέπει να είναι αυστηρή, να τηρεί τον προγραμματισμό, να τον βοηθάει. Με λίγα λόγια πρέπει να είναι μία γυναίκα στην οποία να μπορεί να βασιστεί! Στη δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια, στα πάντα! 

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Υδροχόο:

Ο άντρας Υδροχόος θέλει τη γυναίκα τολμηρή και απρόβλεπτη, όπως ο ίδιος. Ταυτόχρονα, τη θέλει ευαίσθητη και να συμμετέχει σε όλα τα κοινωνικά events. Το καλύτερό του, βέβαια, είναι να τη δει να περνάει ώρες ατελείωτες με τους φίλους του και να τα πηγαίνουν καλά.

 

Η ιδανική γυναίκα για τον Ιχθύ:

Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Ιχθύ, πρέπει να είναι ανιδιοτελής, γεμάτη συμπόνια, να μπορεί να τον αγαπάει βαθύτατα, ώστε να καταφέρει να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι ενήμερη πως ο Ιχθύς θα θέλει να έχει τον ιδιωτικό του χώρο, στον οποίο αυτή δε θα επιτρέπεται όσο καλή κι αν είναι. 

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

 

 

 

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου η ενέργεια και η δυναμική του μεγαλύτερου άστρου του πλανητικού μας συστήματος, του Ήλιου, θα είναι έντονη και κυρίαρχη, όχι όμως τόσο, όσο αυτή του μυστηριώδους αστροειδούς Έρις! Η επιρροή της Έριδας είναι τόσο καταλυτική, πλην όμως με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες, που θα ήταν σκόπιμο και φρόνιμο να αποφεύγονται ενέργειες που μπορούν να ανατρέψουν το υπάρχον statusquoμας. Ιδανικά θα ήταν η κατάλληλη εποχή για διακοπές, καθώς όσο λιγότερη δράση, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποφύγουμε ζημιές, αλλά είναι κάτι που είναι πρακτικά ανέφικτο για τους περισσότερους. Περιορίστε λοιπόν τα ανοίγματα σε κάτι καινούργιο, κάντε προσεκτικές κινήσεις, εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι, και διαχειριστείτε προσεκτικά τις φυσικές σας δυνάμεις, για να μην αδειάσετε ενεργειακά κατά την διάρκεια του μήνα.

 

Κατά τον Ιούνιο ευνοείται η ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πρέπει όμως να έχετε κατά νου, ότι ειδικά αυτή την περίοδο, δεν είναι ανάγκη να αποδείξετε τίποτε και σε κανέναν, ούτε καν στον εαυτό σας. Μην πιέζεστε για δράση και αποτελέσματα, καθώς αυτό μπορεί να αποδειχτεί μπούμερανγκ. Ωστόσο υπάρχει ένας τομέας στις ζωές μας που χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια, τα πράγματα μπορούν να είναι ρόδινα: τα συναισθηματικά μας! Όσοι έχουν την ευτυχία να βρίσκονται σε μια σχέση που τους γεμίζει και τους φέρνει ισορροπία, αυτή την περίοδο θα βιώσουν πραγματικές στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Για τις σχέσεις που διανύουν κάποιες δύσκολες φάσεις, είναι η κατάλληλη χρονική να ορθοποδήσουν, μετά βέβαια από προσπάθεια και των δύο συντρόφων, και να ανθίσουν. Και για τους αδέσμευτους όμως υπάρχει η ελπίδα, μέσα από φαινομενικά περιστασιακές επαφές, να βρουν το άτομο εκείνο που θα τους κάνει να αισθανθούν μοναδικοί.

 

Αυτό το μήνα μόνο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) δεν θα απολαύσουν την προστασία ενός ουράνιου ευεργέτη! Αυτό σημαίνει ότι θα καταγράψουν κάποιες νίκες ή θα κατακτήσουν βήματα προόδου λίγο πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού, χωρίς όμως στην ουσία η διαφορά να είναι τόσο εμφανής. Τα ζώδια της φωτιάς, που είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, θα ενισχυθούν από τον Άρη, κάτι που θα τους επιτρέψει, εάν κινηθούν με λογικούς ρυθμούς στην λήψη αποφάσεων να έχουν θετικά αποτελέσματα. Η ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για δράση, αλλά και αυτοσυγκράτησης που επιβάλει ο μήνας αυτός θα είναι κάπως δύσκολο να επιτευχθεί, δεν είναι όμως κάτι ακατόρθωτο.

 

Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) θα βιώσουν κάποιες ευχάριστες στιγμές ή ακόμη και εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών τους, υπό την υψηλή επιστασία της Σελήνης! Δεν είναι σίγουρο ότι η ενέργεια της Σελήνης θα είναι τόσο έντονη, που θα σαρώσει τα αισθηματικά μας, ώστε να θα μας βάλει σε νέα πορεία. Γεγονός είναι όμως ότι θα υπάρξουν ανέλπιστα θετικές εξελίξεις, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους! Όσο για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς) ο καλύτερος φίλος τους αυτό το μήνα αναμένεται να αποδειχθεί ο αστεροειδής Ceres, που όμως μπορεί να φέρει πολλά απρόοπτα στην ζωή τους. Εκείνο που θα πρέπει να έχουν ωστόσο κατά νου, είναι να μην βιάζουν τα πράγματα. Σκεφτείτε διεξοδικά και δράσετε με προσοχή!

 

Εν κατακλείδι, ο Ιούνιος δεν είναι ένας τόσο δραστήριος μήνας, ή τουλάχιστον όσο δραστήριος θα τον θέλαμε. Αλλά αυτό μπορεί να αποδειχτεί ευλογία, καθώς πολλά από αυτά που θα θέλαμε να συμβούν ή ακόμη που επιδιώκουμε, θα κατέληγαν σε αποτυχία, αν όχι σε συντριβή! Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το σύμπαν είναι σοφό και φροντίζει να μας προφυλάσσει από περιττές και άσκοπες ταλαιπωρίες. Η σοβαρότητα στις κινήσεις μας και η ευθύτητα στις δράσεις μας είναι οι μόνες μας αρετές που μπορούν να μας προφυλάξουν από την σαρωτική δύναμη του Πλούτωνα, που καραδοκεί να συντρίψει οποιοδήποτε σχέδιο μας που υποκινείται από ωφελιμιστικά κίνητρα ή από ένα υπερτροφικό «εγώ».

 

Πρέπει να μάθουμε ξανά να συν-υπάρχουμε, να συν-εργαζόμαστε αλλά και να εμπιστευόμαστε για να καταφέρουμε, πέρα από τα υλικά αποκτήματα, να κάνουμε βήματα προόδου και σε πνευματικό επίπεδο, κάτι που οι νέες εποχές απαιτούν! Στην  παρούσα χρονική στιγμή καλό θα ήταν να εμπιστευτούμε τις συμπαντικές δυνάμεις. Ας μάθουμε να αφηνόμαστε τις στιγμές που πρέπει, κάνοντας μια στάση στην διαρκή προσπάθεια μας για επιτυχία και πρόοδο, ώστε να απολαύσουμε τις κατακτήσεις μας και να δοξάσουμε το Θεό για τι ευλογίες Του. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτήσουμε τη σκέψη μας, αλλά θα φέρει και την πολυπόθητη ψυχική ισορροπία, έστω και για λίγο…

 

Καλό και δημιουργικό μήνα!

 

Δημήτρης Μήτρας

 

 

ΚΡΙΟΣ:

Είναι γνωστό ότι ένας Κριός, εμπλέκεται τις περισσότερες φορές με δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, του αρέσουν οι προκλήσεις αλλά και τα εμπόδια, γιατί θέλει να είναι ο νικητής πάντα στο παιχνίδι του έρωτα και όχι μόνο… Ο Κριός θα αψηφήσει τα χιλιόμετρα, θα προσπαθήσει να εκμηδενίσει τις αποστάσεις και αν είναι ερωτευμένος, δεν θα δώσει καμία σημασία αν το ταίρι του βρίσκεται ακόμα και σε άλλη ήπειρο! Θα κάνει ταξίδια για να το συναντήσει και θα το παλέψει για να μπορέσει αυτός ο έρωτας να παραμείνει ζωντανός. Το μόνο πρόβλημα με το Κριάρι είναι ότι χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του. Έτσι λοιπόν, μπορεί να μπει σε μία σχέση εξ αποστάσεως, να δείξει όλο τον ενθουσιασμό, αλλά να φτάσει η στιγμή που θα βαρεθεί.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Δεν του αρέσει και τόσο πολύ η ιδέα να κάνει σχέση με ένα άτομο που θα λείπει μακριά του, που θα είναι σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Ο Ταύρος θέλει να έχει δίπλα του τον άνθρωπό του και φυσικά, δεν είναι το άτομο που μπορεί να βγει εύκολα από τη βολή του και να αρχίσει τα «σούρτα-φέρτα», ακόμα και αν είναι αρκετά ερωτευμένος. Το θέμα με τον Ταύρο, είναι ότι είναι και αρκετά ζηλιάρης… Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν την «πατήσει» ερωτικά με ένα άτομο που λείπει μακριά του και ξεκινήσει μαζί του μία σχέση, δεν θα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη! Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να διεκδικήσει ή και να απαιτήσει από τον σύντροφό του, να τα παρατήσει όλα και να έρθει να μείνει μαζί του.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ο έρωτας ήρθε από μακριά και δεν είναι στην ίδια πόλη ή στην ίδια χώρα με τον φίλο μας τον Δίδυμο; Η καλύτερή του είναι… Αφενός μεν, δεν του αρέσει να έχει συνέχεια μέσα στα πόδια του έναν ερωτικό σύντροφο και του αρέσει η ελευθερία του, αφετέρου ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έτσι λοιπόν, είναι ο πρώτος στη λίστα που του αρέσει ή και επιδιώκει να κάνει σχέσεις οι οποίες είναι με χιλιομετρική απόσταση! Το θετικό είναι ότι ο Δίδυμος έχει όλα τα φόντα να μπορέσει να διατηρήσει ακόμα καλύτερα έναν ερωτικό δεσμό εξ αποστάσεως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:       

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση του Καρκίνου, ο οποίος θέλει ζεστασιά, σιγουριά και ασφάλεια στην αισθηματική του ζωή. Δεν θα πει ποτέ «όχι» σε έναν έρωτα που βρίσκεται μακριά του, είναι πολύ πιθανό στη ζωή του να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ερωτικό πάθος με ένα άτομο που λείπει μακριά του, το θέμα όμως είναι ότι ο Καρκίνος δεν πρόκειται να νιώθει ευτυχισμένος. Οι ανασφάλειές του θα είναι διαρκώς φουντωμένες, θα σκέφτεται και θα προβληματίζεται για το τι θα γίνει, ποιο θα είναι το μέλλον και φυσικά θα τον πιάνουν αυτές οι κυκλοθυμικές του τάσεις και οι συγκινήσεις του, που θα δεν θα τον αφήνουν σε ησυχία! Η σχέση με χιλιομετρική απόσταση λοιπόν με έναν Καρκίνο θα έχει πολύ γκρίνια, παράπονο αλλά και κλάμα.

 

ΛΕΩΝ:

Ο Λέοντας όταν ερωτεύεται δεν υπολογίζει τίποτα, δεν δίνει σημασία στα εμπόδια, δεν σκέφτεται ούτε ηλικίες, ούτε αποστάσεις… το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρει τον τρόπο για να απολαύσει τον έρωτά του! Αν ερωτευτεί κάποιο άτομο που λείπει μακριά του, θα νιώσει ακόμα πιο κολλημένος και παθιασμένος μαζί με αυτό το πρόσωπο και φυσικά θα τον πιάσει το Λιονταρίσιο πείσμα του να τα δώσει όλα για να κρατήσει αυτή τη σχέση! Το Λιοντάρι λοιπόν, θα κάνει προσπάθεια για να διατηρήσει μία σχέση από απόσταση, τα συναισθήματά του θα παραμείνουν έντονα, όμως η ζήλεια του, αλλά και η ανάγκη του για συντροφικότητα, δεν θα του επιτρέψουν να κρατήσει αυτό τον ερωτικό δεσμό για πολύ!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ακόμα και στον έρωτα, ο Παρθένος βάζει μπροστά τη λογική του και αυτή είναι που πολλές φορές δεν του επιτρέπει να πει το μεγάλο «ναι» στη δημιουργία μίας σχέσης εξ αποστάσεως. Ένας Παρθένος θα κάνει έναν δεσμό με άτομο που βρίσκεται μακριά του, μόνο αν γνωρίζει ότι τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν και υπάρχουν οι προοπτικές να είναι κοντά με το εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς του. Στην αντίθετη περίπτωση, αν γνωρίζει ότι η απόσταση θα συνεχίσει να υφίσταται, τότε προσπαθεί να επιβάλει στον εαυτό του να μην επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Ακόμα και αν δεν μπορέσει να αντισταθεί, ξέρει πολύ καλά ότι θα είναι αρκετά γκρινιάρης και κτητικός με το ταίρι του και αυτό θα είναι η βασική αιτία που φέρει αυτή τη σχέση σε αδιέξοδο.

 

ΖΥΓΟΣ:

Δεν υπάρχουν κανόνες, περιορισμοί και εμπόδια όταν ένας Ζυγός ερωτεύεται! Σημασία δεν έχει ποιες είναι οι συνθήκες, αλλά το πώς αισθάνεται και όταν η καρδιά του χτυπά σε τρελούς ρυθμούς για έναν άνθρωπο, δεν θα τον απασχολήσει το θέμα της απόστασης. Είναι πολύ εύκολο για τον Ζυγό να κάνει μία σχέση που θα έχει χιλιομετρική απόσταση, θα λειτουργεί το ίδιο όμορφα και εκφραστικά προς το ταίρι του και φυσικά, δεν θα έχει και πρόβλημα να τα παρατήσει όλα για να πάει να μείνει με το ταίρι του μόνιμα! Η σχέση εξ αποστάσεως, το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει σε έναν Ζυγό, είναι ότι μπορεί να βολευτεί και να καθησυχαστεί ότι έχει βρει τον μόνιμο σύντροφό του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός, παρόλο που θέλει να είναι ο κυρίαρχος σε μία σχέση, να εξουσιάζει και να έχει το πάνω χέρι στον ερωτικό του δεσμό, πηγαίνει και μπλέκεται σε κάτι μυστήριες ερωτικές περιπτώσεις, πολύ απλά γιατί του αρέσουν πολύ τα δύσκολα. Έχει το πείσμα, ότι μπορεί να καταφέρει να ξεπεράσει κάθε πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά του, για το λόγο αυτό θα εμπλακεί σε μία σχέση που έχει χιλιομετρική απόσταση, αλλά το θέμα είναι ότι θα τρώγεται διαρκώς με τα ρούχα του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι περιπέτειες τον τρελαίνουν ενώ οι νέες, περίεργες εμπειρίες του ανάβουν ακόμα περισσότερο την ερωτική λίμπιντο! Ο Τοξότης συνηθίζει να κάνει σχέσεις εξ αποστάσεως, πολύ απλά γιατί του αρέσουν τα δύσκολα, αλλά επιπλέον αισθάνεται ότι του ταιριάζει καλύτερα μία τέτοια μορφή σχέσης! Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ούτως ή άλλως ο Τοξότης είναι διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει, του αρέσει να γνωρίζει νέα μέρη, αλλά και ανθρώπους που ζουν σε κάποιον άλλον τόπο! Ο Τοξότης θα κάνει σχέση με ένα άτομο που μπορεί να είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά του, ή ακόμα και να βρίσκεται και σε άλλη ήπειρο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι σχέσεις με απόσταση δεν είναι του στυλ του, δεν του αρέσουν, δεν τις επιδιώκει και θεωρεί ότι έχουν πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης. Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος της τετράγωνης λογικής και θεωρεί ότι αν δεν μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφό σου την καθημερινότητά σου και δεν έχεις την άνεση να βλέπεις τα καλά αλλά και τα στραβά του, δεν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο. Μπορεί να του τύχει λοιπόν να εμπλακεί σε μία σχέση με ένα άτομο που είναι μακριά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θελήσει να την διατηρήσει για πολύ! Εξάλλου, δεν έχει το χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να τρέχει κάθε Σαββατοκύριακο για να συναντήσει το ταίρι του, αφού το πρόγραμμά του είναι πάντα αρκετά φορτωμένο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο άνθρωπος της ανατροπής και των κεραυνοβόλων ερώτων δεν λέει «όχι» σε μία σχέση με απόσταση, αντίθετα βρίσκει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα. Είναι γνωστό ότι οι απόψεις του είναι αρκετά φιλελεύθερες, του αρέσουν οι μοντέρνες σχέσεις και υιοθετεί έναν δικό του, ξεχωριστό τρόπο έκφρασης στην αισθηματική του ζωή! Τον εξιτάρει το άγνωστο, το μακρινό, το άπιαστο και είναι από τους ανθρώπους που βρίσκει λύσεις, εκμηδενίζει αποστάσεις και γεφυρώνει τα χάσματα!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια, η αγάπη όλα τα νικά… όλα τα μπορεί… αυτή ακριβώς είναι η άποψη του φίλου μας Ιχθύ, που στην αισθηματική του ζωή είναι τρομερά ιδεαλιστής! Ο Ιχθύς μπορεί να διατηρήσει μία μακρόχρονη ερωτική σχέση, με ένα άτομο που λείπει πολύ μακριά του, που πιθανότατα έχει να το δει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το «αστείο» είναι ότι μπορεί να θεωρεί πως η σχέση εξ αποστάσεως που βιώνει, είναι η κατάλληλη ή ιδανική για εκείνον, ενώ μπορεί να μην είναι αμοιβαία τα συναισθήματα ή οι βλέψεις.

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

 

Η κορύφωση του καλοκαιριού θα φέρει και κορύφωση δράσης και δραστηριοτήτων, ευκαιρίες και πλειάδα γεγονότων! Είναι ώρα δράσης, αν και μέσα στο καλοκαίρι και άρα περίοδος αδειών και ξεκούρασης. Θα πρέπει ωστόσο να πάρετε την τύχη στα χέρια σας και να δράσετε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε, καθώς από τις κινήσεις σας αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα εξαρτηθούν πολλά στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται σοβαρότητα, προσεκτικά βήματα αλλά όχι αναβλητικότητα, καθώς οι ευκαιρίες θα έρθουν και θα παρέλθουν, χωρίς να σας περιμένουν.

 

Η Σελήνη και ο Δίας, συνοδευόμενοι κατά δεύτερο λόγο από τον αστεροειδή Έρις είναι οι πλανήτες που έχουν τον πρώτο λόγο αυτό το μήνα και είναι υπεύθυνοι για τις θετικές εξελίξεις που μπορούν πολλοί από εμάς να έχουν στην ζωή τους. Πλην όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν για κοσμογονικές, ή έστω σημαντικές αλλαγές στις ζωές μας,  καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τους προσωπικούς χειρισμούς μας. Αναμένεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που θα οφείλονται στην ανάμειξη τρίτων στις υποθέσεις σας ή ακόμη και στην αντίθεση κάποιων στα σχέδια σας, χωρίς όμως σοβαρές δολοπλοκίες ή τρικλοποδιές…

 

Κάποιες χρονικές στιγμές θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις αυτές. Όποιος δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα ή φοβάται τις συνέπειες ή τις ευθύνες, δεν θα μπορέσει να γευτεί την επιτυχία. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτή τη χρονική στιγμή είναι το παν, πέρα από τη σαφήνεια των στόχων σας! Αφουγκραστείτε την φωνή της ψυχής σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και κάντε το μεγάλο βήμα. Γιατί εάν το αφήσετε για αργότερα, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτύχετε το ποθητό αποτέλεσμα.

 

Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πολύ αποδοτικός μήνας ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια. Εκτός από ειδικές περιπτώσεις, σχεδόν όλοι θα ωφεληθούν σε οικονομικό επίπεδο! Είναι η ιδανική χρονική στιγμή για το σημαντικό επόμενο βήμα στη καριέρα, καθώς δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές έξωθεν παρεμβάσεις και εμπόδια. Η εμπειρίες σας όμως θα είναι καταλυτικής σημασίας, ώστε να αποφύγετε παραπατήματα ή λανθασμένες επιλογές. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από διαφορετικές διαδρομές για τον καθένα ή για το κάθε ζώδιο του ζωδιακού, αλλά είναι προς το καλύτερο, ακόμη και εάν δεν θα φαίνεται αυτό από την πρώτη στιγμή.

 

Ο μοναδικός πλανήτης που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην πορεία είναι ο Πλούτωνας, του οποίου όμως η δυνατότητα επίδρασης είναι αρκετά περιορισμένη. Παρόλα αυτά, είναι ικανός να προκαλέσει αρκετές ζημιές, εάν δεν προσέξετε τα βήματα μας.

 

Τα ζώδια της Φωτιάς θα πρέπει να τα βγάλουν για μια ακόμη φορά πέρα μόνοι τους, χωρίς ουράνιο προστάτη ή πάτρωνα, είναι όμως εξαιρετικά δυνατά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουν, αν και με λίγο περισσότερη προσπάθεια από τους υπόλοιπους του ζωδιακού. Το στοιχείο της Γης και τα ζώδια που ανήκουν σ αυτό αναμένεται να δεχτούν την θετική επιρροή της Αφροδίτης, η οποία όμως θα βρίσκεται πολύ κοντά με την Σελήνη, και άρα θα συνδυάσει την ενέργεια της με αυτή, προς διπλό όφελος των ζωδίων της γης! Απρόσμενες νίκες σε ανέλπιστες καταστάσεις είναι το αποτέλεσμα της λαμπρής αυτής πλανητικής συνεργασίας! Θα πρέπει όμως να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε δυνατή εξέλιξη τις υποθέσεις σας, ώστε να μην σας πιάσουν οι καταστάσεις αδιάβαστους…

 

Το στοιχείο του Αέρα και τα ζώδια που ανήκουν σ αυτό θα πρέπει να αποβάλουν την αμφιβολία από το μυαλό τους. Θα πρέπει να αισθανθούν ασφαλείς με τον εαυτό τους και τις κινήσεις τους, καθώς η Έρις θα τους παρέχει διπλή στήριξη και εύνοια στους στόχους τους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν, είναι να μην βασίζονται στην καλή τους τύχη, αλλά στις δυνατότητες τους. Γιατί η τύχη έχει γυρίσματα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει η φορά του άνεμου και να μην το καταλάβουν καν. Όσο για το στοιχείο του Νερού, χείρα βοήθειας θα προσφέρει ο δυναμικός Άρης! Αναμένεται να έχετε όσοι ανήκετε σε ζώδια του νερού αρκετή ενέργεια αυτή την περίοδο, και σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί να αντιδράσετε με δυναμισμό για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα στις υποθέσεις σας. Εκεί είναι που θα σας φανεί χρήσιμη η στήριξη του Άρη. Προσέξτε όμως να μην υπερβάλετε στο δυναμισμό σας και καταστρέψετε κάτι καλό εν τη γεννέσει του…

 

Καλό μας μήνα λοιπόν και πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε όλους μας!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Στις 31 Μαρτίου συμβαίνει η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, και ο Μάρτιος είναι ο δεύτερος μήνας μετά τον Γενάρη με δύο Πανσελήνους, φαινόμενο όχι και τόσο συχνό!

Η Πανσέληνος αυτή συμβαίνει στις 10ο 44΄του Ζυγού και συνοδεύεται από πλήθος όψεων. Κατ αρχάς, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με δύο αστέρια του αστερισμού της Παρθένου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περνάει ακριβώς από επάνω τους, με συνέπεια να απελευθερώνουν το πλήρες δυναμικό τους. Πρόκειται για τον Vindemiatrix (στις 10ο 11΄του Ζυγού) και τον  Porrima (στις 10ο23΄του Ζυγού).

Ο σταθερός αστέρας Vindemiatrix είναι συνδεδεμένος με ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις, αισθήματα ντροπής ή ακόμη και πένθος. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο θα φέρει φοβίες στην επιφάνεια, φοβίες για την απώλεια ενός δικούς μας ανθρώπου ή του στηρίγματος μας, πιθανόν και ενός συμμάχου. Η όψη θα συνοδευτεί από απογοητεύσεις, απώλειες ως αποτέλεσμα δικαστικών αγώνων, αποτυχία στις επιχειρήσεις ή ασθένειες.

Ο επίσης σταθερός αστέρας Porrima δίνει ένα εκλεπτυσμένο, θετικό προφητικό ένστικτο. Κατά την ευθυγράμμιση του όμως με την Πανσέληνο επικρατούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του και αναμένεται να προκαλέσει ένα κλίμα ανησυχίας λόγω κακών προαισθήσεων, τόσο στα λαϊκά στρώματα, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο, μια δυσαρμονία σχέσεων, που σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να φέρει χωρισμούς, αλλά και ασθένειες.

Τώρα εάν συνδυάσουμε το προφητικό ένστικτοι και τα προφητικά όνειρα του Porrima, με τις φοβίες που δημιουργεί ο Vindemiatrix, καθώς βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους και από την Πανσέληνο (μόλις 1/3 της μοίρας), το κλίμα ανησυχίας, τόσο για δικούς μας ανθρώπους, όσο και γενικά, μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονο και να διαχέεται σε όλα τα επίπεδα. Δικαιολογούν όμως οι υπόλοιπες όψεις που συνδέονται με την Πανσέληνο ένα γενικευμένο κλίμα ανησυχίας;

Οι όψεις που θα επικρατούν κατά την διάρκεια της Πανσελήνου είναι οι ακόλουθες:

 1. Ερμής ανάδρομος στον Κριό

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει τα γνωστά προβλήματα επικοινωνίας, βλάβες μηχανολογικού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, απώλεια αντικειμένων, παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και άγχος.

 1. Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή (ανάδρομο)

Μπερδεύει σκέψεις και συναισθήματα, σε συνέπεια να μην ξέρουμε τι αισθανόμαστε, πόσο μάλλον τι αισθάνονται οι γύρω μας. Η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε εγχειρήματα που προκαλούνται από έλλειψη κατανόησης ή ακόμη και από συναισθηματική προκατάληψη.

 1. Άρης σύνοδος Κρόνος

Η καταστροφική ενέργεια αυτής της όψης μπορεί να πυροδοτήσει τις πιο σκοτεινές μας επιθυμίες, να θυμώσουμε ή να αναζητήσουμε εκδίκηση. Άγνοια ή τεμπελιά οδηγούν σε απογοητεύσεις και δυσκολίες. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να γίνουμε αποδέκτες καταστροφικών  δράσεων από τους γύρω μας. Ωστόσο η Πανσέληνος αυτή δεν είναι κατάλληλη για κατά μέτωπο επίθεση και την κήρυξη ενός ανοιχτού πολέμου, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Αντί γι αυτό θα πρέπει να επεξεργαστούμε με ηρεμία, υπομονή αλλά και χρονική προοπτική τα σχέδια αντεπίθεσης μας!

 1. Σελήνη τετράγωνο Άρης

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον πολεμοχαρή Άρη σηματοδοτεί τον κίνδυνο στον οποίο θα βρεθεί όποιος ενεργεί παρορμητικά ή επικίνδυνα. Οι επιτιθέμενοι καλό θα ήταν να απελευθερώσουν το θυμό τους με ελεγχόμενο τρόπο, αντί να καταφύγουν σε παρορμητικές κινήσεις, ενώ οι αμυνόμενοι οφείλουν να αντιμετωπίσουν με όλο τους το θάρρος και την γενναιότητα τους «εισβολείς»!

 1. Ερμής (ανάδρομος) τετράγωνο Άρης

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη έχει την τάση να μας οδηγεί σε γρήγορα συμπεράσματα και βιαστικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα την πρόκληση διαφωνιών, τις λανθασμένες κινήσεις αλλά και την εχθρότητα. Ένας καλός τρόπος να εξουδετερώσουμε την επιρροή της όψης είναι να διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια της σε ανώδυνες δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα χόμπι μας. Έτσι θα αποφύγουμε ανώφελες συγκρούσεις που θα αποφέρουν μόνο βραχύβια αποτελέσματα

 1. Σελήνη τετράγωνο Κρόνος

Το τετράγωνο αυτό φέρνει στην επιφάνεια θλίψη, μοναξιά, ντροπή και ενοχή, καθώς έρχονται να μας στοιχειώσουν οι πρόσφατες αποτυχίες μας. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, να αποδεχτούμε τα λάθη και τις ανεπάρκειες μας και να σταματήσουμε να καταλογίζουμε ευθύνες σε τρίτους. Η επίρριψη μάλιστα ευθυνών σε εξωγενείς παράγοντες θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα από ότι είναι. Με την όψη αυτή όλες οι σχέσεις θα αντιμετωπίσουν σε κάποιο βαθμό προβλήματα, οι ήδη κλονισμένες σχέσεις όμως, θα βιώσουν έριδες και μια ψυχρότητα που μπορούν να τις οδηγήσουν σε διακοπή ή διάλυση. Και αυτό ισχύει τόσο για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, όσο και για τις διεθνείς - διακρατικές σχέσεις!

 1. Ερμής (ανάδρομος) τετράγωνο Κρόνος

Λόγω αρνητικών σκέψεων και παρεξηγήσεων, το τετράγωνο αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να πούμε το λάθος πράγμα την λανθασμένη χρονική στιγμή και να σκάψουμε οι ίδιοι το λάκκο μας! Προσοχή λοιπόν! Σε επίπεδο σχέσεων φέρνει απομάκρυνση, ακόμη και τον χωρισμό, ενώ οι αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική μας ευεξία.

 1. Δίας εξάγωνο Πλούτωνας

Πρόκειται για την μοναδική θετική όψη της περιόδου, που θα μας επηρεάσει μέχρι τα τέλη Απριλίου 2018. Μπορεί να φέρει την επιτυχία μέσα από θετικές αλλαγές. Η όψη αυτή μας λέει ότι δεν χρειάζεται να πιεστούμε να κάνουμε αλλαγές, για να ταιριάξουμε σε κάποια πλαίσια, καθώς η φυσική εξέλιξη έρχεται μέσα από την προσωπική και ψυχική ανάπτυξη, που για τον καθένα μας συμβαίνει σε δικούς του χρόνους. Οφείλουμε όμως να μετουσιώσουμε όλη αυτή την περιρρέουσα αρνητικότητα με την βοήθεια της ενέργειας του εξαγώνου Δία-Πλούτωνα σε θετική δύναμη, για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις ανησυχίες και τις φοβίες μας, για να τις εξουδετερώσουμε!

Σε ένα τόσο βαρύ και έντονο πλανητικό σκηνικό, όπως αυτό που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της 31 Μαρτίου, και το οποίο θα μας επηρεάζει τουλάχιστον για 15 μέρες, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι θα υπάρξουν πολλές και όχι ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στις διεθνή πολιτική σκηνή! Ήδη το κλίμα στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια είναι τεταμένο, στην Μέση Ανατολή μαίνεται ο πόλεμος στην Συρία, παράλληλα με μυριάδες έριδες και αιώνιους ανταγωνισμούς. Η Αφρική δεν ησυχάζει ποτέ, η Άπω Ανατολή ζει τους δικούς της ανταγωνισμούς και η Αμερική προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της.

Τόσο η μπλε Σελήνη, όσο και λίγο αργότερα το πέρασμα του Ουρανού από τον Κριό στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αναμένεται να φέρουν σταδιακά κοσμογονικές αλλαγές. Τίποτε δεν θα μείνει ίδιο, ούτε στις κοινωνίες, ούτε στην πολιτική σκηνή, ούτε στις οικονομίες! Ας ετοιμαστούμε για τη μετάβαση, που μόνο ανώδυνη δεν αναμένεται να είναι. Η Πανσέληνος της 31 Μαρτίου αποτελεί απλά ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στους μήνες και τα χρόνια που έπονται.

Μέσα στο επόμενο μικρό χρονικό διάστημα οι έριδες αναμένεται να αυξηθούν ή να κορυφωθούν, ενώ οι επιθετικοί παίκτες της διεθνούς πολιτικής σκηνής να επιτείνουν τις επιθετικές κινήσεις τους. Και καθώς ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι ένας από αυτούς, μπορούμε να περιμένουμε και άλλες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στην Συρία ή ακόμη και σε άλλο, νέο μέτωπο. Ένα πολύ πιθανό επεισόδιο στο Αιγαίο θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, αλλά η επιθετική τακτική της Τουρκίας δεν θα σταματήσει εδώ. Οι δύσκολες όψεις του Άρη που φέρνουν προβληματισμούς για το ενδεχόμενο ενός πολεμικού επεισοδίου στο Αιγαίο επανέρχονται κατά καιρούς μέσα στο επόμενο εξάμηνο, με ιδιαίτερη ένταση στα μέσα Ιουλίου, αλλά και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στην Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση αρκετά προβλήματα, παράλληλα με την ένταση στο Αιγαίο ή εξ αιτίας κακών χειρισμών σ αυτήν, σε ένα κλίμα γενικής απόρριψης ή ακόμη και κατακραυγής.  Απρόβλεπτα γεγονότα φαίνεται να αποσταθεροποιούν τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, που δεν αποκλείεται να απορρέουν από την αποκάλυψη και νέων, μεγάλων σκανδάλων.

Οι λέξεις φέρουν την περίοδο αυτή πολύ έντονα ενεργειακά φορτία, με συνέπεια να αποκαλυφθούν σωρεία ψεμάτων που έχουν λεχθεί από πολιτικά πρόσωπα που εξέφραζαν τα λαϊκά στρώματα και απολάμβαναν την στήριξη τους. Τόσο το ελληνικό πολιτικό σκηνικό θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, όσο και πολιτικά πρόσωπα σε άλλες χώρες ανά την υφήλιο. Αποκάλυψη σκανδάλων στην Η.Π.Α. θα επιφέρουν πλήγματα στην κυβέρνηση, ενώ δύσκολες ώρες φαίνεται πως θα περάσει και η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας!

Το συγκρουσιακό κλίμα, η εκδικητικότητα και η μνησικακία που φέρνει η σύνοδος Άρη-Κρόνου αναμένεται να πυροδοτήσει και άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα ανά την υφήλιο, με πιθανότερο νέο στόχο στην Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες ανατολής και δύσης, που θα προκαλέσουν για μια ακόμη φορά την γενική κατακραυγή. Βία και στυγερά εγκλήματα θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ και η φύση δεν θα μείνει αλώβητη από την τόσο έντονη ενέργεια των όψεων αυτών. Δεν αποκλείονται έντονα καιρικά φαινόμενα με την Πανσέληνο, που θα εκφραστεί με πλημμυρικά φαινόμενα σε κάποιες περιοχές, με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σε άλλες.

Είναι λογικό λοιπόν να επικρατεί ένα γενικευμένο κλίμα προβληματισμού και φοβίας για το αύριο! Ας οργανώσουμε ο καθένας όμως την ζωή του όσο καλύτερα μπορεί, με τις συνθήκες που επικρατούν, και ας προσπαθήσουμε ο καθένας από μας να μετουσιώσει τις αρνητικές δυνάμεις σε θετικές, επιφέροντας ουσιαστικές και βιώσιμες αλλαγές στην προσωπική τουλάχιστον ζωή του. Η σύγκρουση δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα, απλά το επέτεινε και δημιούργησε σωρεία καινούργιων. Ας ελπίζουμε ότι το έχει κατά νου και η ελίτ του κόσμου τούτου…

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η άνοιξη μπήκε και καθώς η αναγέννηση της φύσης μας βοηθάει να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό μας, έρχεται ο Απρίλιος να μας υποσχεθεί ενδιαφέρουσες στιγμές! Ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο δυναμικούς από άποψη εξελίξεων μήνες του τρέχοντος έτους. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα αισθανθούμε ότι οξύνονται οι αισθήσεις μας. Πολλοί θα βιώσουν μια περίεργη όξυνση της όσφρησης, αρκετοί θα μείνουν έκθαμβοι από την ομορφιά, τα χρώματα, τα αρώματα αλλά και τα δημιουργήματα της φύσης, σαν να την βλέπουν για πρώτη φορά, ενώ η κλιμάκωση των συναισθημάτων σε όλα τα επίπεδα θα είναι δεδομένη!

Δεν στρέφονται όμως όλα γύρω από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα αυτό το μήνα. Η μυστικιστική Eris μας εξισορροπεί και μας θυμίζει ότι υπάρχει χώρος και για υλισμό, κάτι που κατ ανάγκη δεν είναι κακό. Υπό την επιρροή της μπορούν να βρεθούν ευνοϊκές λύσεις σε κάποιες οικονομικής φύσης εκκρεμότητες, δεν πρέπει να περιμένουμε όμως θαύματα, καθώς η δυναμική  της είναι περιορισμένη. Μπορεί ωστόσο να μας φέρει τύχη, ειδικά εάν έχουμε καταφέρει να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και εάν έχουμε κάνει τις κινήσεις που κατά περίπτωση οφείλαμε να κάνουμε.

Στην ιδανική περίπτωση, ο Απρίλιος θα πρέπει να προσεγγιστεί χωρίς εκκρεμότητες, με σχέσεις προβληματικές να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς και επαγγελματικά projects να έχουν ολοκληρωθεί. Με καθαρή συνείδηση και με όσο το δυνατό λιγότερα βαρίδια στα πόδια μας, θα έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δυναμισμό του μήνα και τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πέρα όμως από τις ευκαιρίες που θα μας φέρει το Σύμπαν στο διάβα μας, θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και ευσυνείδητα για να καταφέρουμε να κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα ανόδου! Δεν υπάρχει ελπίδα για θαύματα. Μην περιμένουμε να κάνουν άλλοι την δουλειά για λογαριασμό μας. Το Σύμπαν είναι σαφές και απόλυτο και λειτουργεί κάτω από ορισμένους νόμους. Και στην περίπτωση αυτή μας λέει: Δώσε για να λάβεις!

Από άποψη συναισθηματικής κατάστασης, ήδη κατά τον Μάρτιο πολλοί θα πρέπει να βίωσαν αναταράξεις στην ζωή τους. Οι περίπλοκες και δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε ή βιώνουμε, μας ωθούν στο να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι προβληματικό. Κάποιες παλιές και μη λειτουργικές σχέσεις πρέπει να κλείσουν το κύκλο τους, για να έρθει η αναγέννηση μας μέσα από κάτι καινούργιο, ενώ όσες σχέσεις έχουν υγιείς και σταθερές βάσεις, θα αποβάλλουν ότι δημιουργεί προβλήματα και θα αποκτήσουν ακόμη πιο γερά θεμέλια. Σε γενικές γραμμές όμως, σχεδόν κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος αυτό το διάστημα από τις πλανητικές συγκυρίες, τίποτε δεν έμεινε ίδιο. Οι μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Απριλίου, καθώς το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν ευνοεί πια ριζοσπαστικές κινήσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, είναι να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα που έχουμε δημιουργήσει.

Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητες κατά τον Απρίλιο, είναι απαραίτητο να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα της ζωής μας, να πάρουμε αποφάσεις και να κινηθούμε με αποφασιστικότητα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, πέρα από τον κακό μας εαυτό… Εάν θέλετε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα των κινήσεων σε επαγγελματικό ή οικονομικό πεδίο, βγείτε από την χειμέρια νάρκη σας και δράστε! Όχι όμως με παρορμητικό ή αψυχολόγητο τρόπο. Χρειάζεται προσοχή, ξεκάθαρες και καλά μελετημένες επιλογές και στρατηγικές κινήσεις. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες,  έχουν μπροστά τους ένα στρατηγικής σημασίας μήνα! Όσο πιο πνευματικής φύσης είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας, τόσο πιο απαγορευτική είναι η αυτόνομη δράση. Συμβουλευτείτε, συνδυάστε και συνεργαστείτε, μακριά από υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος αποτυχίας.

ΚριοίΛέοντες και Τοξότες θα πρέπει να καταβάλουν λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια από τα υπόλοιπα ζώδια αυτό το μήνα, καθώς δεν θα έχουν κάποιο ουράνιο προστάτη να παραμερίζει τα εμπόδια, αλλά σαν ανταμοιβή θα έχουν αρκετά πιο θεαματικά αποτελέσματα από τους άλλους. Τα ζώδια της γης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) θα πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειες στους σε εργασιακά ζητήματα, κάτω από την επιρροή του μυστηριώδη αστερισμού Ceres! Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για οικονομικής φύσης ζητήματα, καθώς οι λύσεις θα έρθουν, ενώ η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από μια ισορροπία σε υλικό και ψυχικό - συναισθηματικό επίπεδο.

Τα ζώδια του αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) θα δεχτούν την επιρροή του Πλούτωνα, ενός πλανήτη με πολύ ιδιαίτερες δονήσεις. Είναι δύσκολο να καθοριστεί η επίδραση του επάνω τους, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν ψυχικά για κάποιες περιπέτειες… Οι δεΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς θα βιώσουν υπό τη  επιρροή της Σελήνης ακριβώς το αντίθετο από τα ζώδια της γης. Η προσωπική τους ζωή θα αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στην καθημερινότητα τους, καθώς στενές σχέσεις περιπλέκονται και ζητούν λύσεις.

Καλό, δημιουργικό και ειρηνικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Ωροσκόπιο Ιουλίου 2018 – Γενική Επισκόπηση03 Ιουλ 2018 18:05
Ωροσκόπιο Ιουλίου 2018 – Γενική Επισκόπηση

Η κορύφωση του καλοκαιριού θα φέρει και κορύφωση δράσης και δραστηριοτήτων, ευκαιρίες και πλειάδα γεγονότων! Είναι ώρα δράσης, αν και μέσα στο καλοκαίρι και άρα περίοδος αδειών και ξεκούρασης. Θα πρέπει ωστόσο να πάρετε την τύχη στα χέρια σας και να δράσετε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε, καθώς από τις κινήσεις σας αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα εξαρτηθούν πολλά στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται σοβαρότητα, προσεκτικά βήματα αλλά όχι αναβλητικότητα, καθώς οι ευκαιρίες θα έρθουν και θα παρέλθουν, χωρίς να σας περιμένουν.   Η Σελήνη και ο Δίας, συνοδευόμενοι κατά δεύτερο λόγο από τον [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Ωροσκόπιο Ιουνίου 2018 – Γενική Επισκόπηση07 Ιουν 2018 12:40
Ωροσκόπιο Ιουνίου 2018 – Γενική Επισκόπηση

  Κατά την διάρκεια του Ιουνίου η ενέργεια και η δυναμική του μεγαλύτερου άστρου του πλανητικού μας συστήματος, του Ήλιου, θα είναι έντονη και κυρίαρχη, όχι όμως τόσο, όσο αυτή του μυστηριώδους αστροειδούς Έρις! Η επιρροή της Έριδας είναι τόσο καταλυτική, πλην όμως με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες, που θα ήταν σκόπιμο και φρόνιμο να αποφεύγονται ενέργειες που μπορούν να ανατρέψουν το υπάρχον statusquoμας. Ιδανικά θα ήταν η κατάλληλη εποχή για διακοπές, καθώς όσο λιγότερη δράση, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποφύγουμε ζημιές, αλλά είναι κάτι που είναι πρακτικά ανέφικτο για τους περισσότερους. [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Απλό τιραμισού03 Ιουν 2018 14:17
Απλό τιραμισού

Υλικά:
- 200 γρ. οποιοδήποτε cookie μπισκότα 
- 200 γρ. χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 
- 50 γρ. ζάχαρη
- 1 κουταλιά σούπας νες καφέ
- βανίλια
- κακάο   Προετοιμασία:   Ανακατεύουμε το τυρί cottage, την κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια, χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να μαλακώσει. Ετοιμάζουμε τον καφέ (διαλύουμε σε ζεστό νερό ).
2. Βυθίζουμε τα cookie για 5 δευτερόλεπτα στον καφέ. Στη συνέχεια εναλλάξ τοποθετούμε στρώματα μπισκότων και κρέμα (σε γυάλινα ποτήρια ).
3. Πασπαλίζουμε με κακάο .Αφήνουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Στολίζουμε με μπισκότα πούρα και σερβίρουμε. Αλίντα [ ... ]

Γλυκά ψυγείουΠερισσότερα ...
Τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο03 Ιουν 2018 13:28
Τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο

  Θα χρειαστείτε: - 4 φύλλα αλόης - 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού – 500 ml. Νερό   Παρασκευή: Ρίχνουμε τα άνθη χαμομηλιού σε βραστό νερό σε θερμό ή άλλο δοχείο που κλείνει ερμητικά  και  αφήνουμε να εμποτιστούν για πέντε ή έξι ώρες. Συνθλίβουμε το χαμομήλι, προσθέτουμε την Αλόη στο εκχύλισμα χαμομηλιού, θερμαίνουμε σε μπεν μαρί για μερικά λεπτά για να  ομογενοποιηθεί  το μείγμα  και στη συνέχεια το αφήνουμε να  πάρει τη θερμοκρασία δωματίου πριν  το χρησιμοποιήσουμε.   Εφαρμογή: Περνάμε  το δέρμα του προσώπου μία φορά την ημέρα με  το [ ... ]

Φυσικά καλλυντικάΠερισσότερα ...
Ζώδια και σχέση από απόσταση!30 Μαϊ 2018 16:53
Ζώδια και σχέση από απόσταση!

  ΚΡΙΟΣ: Είναι γνωστό ότι ένας Κριός, εμπλέκεται τις περισσότερες φορές με δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, του αρέσουν οι προκλήσεις αλλά και τα εμπόδια, γιατί θέλει να είναι ο νικητής πάντα στο παιχνίδι του έρωτα και όχι μόνο… Ο Κριός θα αψηφήσει τα χιλιόμετρα, θα προσπαθήσει να εκμηδενίσει τις αποστάσεις και αν είναι ερωτευμένος, δεν θα δώσει καμία σημασία αν το ταίρι του βρίσκεται ακόμα και σε άλλη ήπειρο! Θα κάνει ταξίδια για να το συναντήσει και θα το παλέψει για να μπορέσει αυτός ο έρωτας να παραμείνει ζωντανός. Το μόνο πρόβλημα με το Κριάρι είναι ότι χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!24 Μαϊ 2018 12:04
Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

  Η ιδανική γυναίκα για τον Κριό: Για να ταιριάξει μια γυναίκα με έναν Κριό, πρέπει να έχει πάθος και ένταση. Πάντα θα βρίσκουν κάτι να τους ενώνει. Ως κυνηγός, θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις του για να την κερδίσει! Η γυναίκα θα πρέπει να παίζει, συνεχώς, να παίζει το θήραμα, για να κρατάει το πάθος του ζωντανό!   Η ιδανική γυναίκα για τον Ταύρο: Η γυναίκα που θα μπλέξει με έναν Ταύρο, θα πρέπει να διακατέχεται από αξιοπρέπεια, ηρεμία  και, φυσικά, να εμφανίσιμη και ελκυστική. Μία γυναίκα που λειτουργεί με απερισκεψία, θα τον κουράσει και θα τον θυμώσει γρήγορα.!   Η ιδανική γυναίκα [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Κοτόπουλο με μπεσαμέλ24 Μαϊ 2018 11:32
Κοτόπουλο με μπεσαμέλ

Κοτόπουλο με μπεσαμέλ         Υλικά : 700 γρ φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 250 γρ. λευκά μανιτάρια 2 μέτρια  κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια ελαιόλαδο αλάτι μια πρέζα πιπέρι μία πρέζα κουρκουμά μια πρέζα μίγμα για κοτόπουλο μια πρέζα κόκκινο πιπέρι      Για την μπεσαμέλ   Υλικά :
4 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
7 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 κουταλιές βούτυρο
2 κρόκους αυγών
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο  μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι [ ... ]

ΣυνταγέςΠερισσότερα ...
Τι μηνύματα στέλνει το κάθε ζώδιο? Από την Αλίντα Κανάκη...21 Μαϊ 2018 12:07
Τι μηνύματα στέλνει το κάθε ζώδιο? Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός είναι πάντα βιαστικός στις επικοινωνίες του… Μην περιμένεις να σε ταράξει στα τηλεφωνήματα και στα sms, ο τρόπος που θα επικοινωνεί μαζί σου θα είναι πάντα σύντομος, κοφτός και βιαστικός. Απαντά συνήθως μονολεκτικά ή με συντομογραφίες και χρησιμοποιεί πολύ τo εξής: ΟΚ    ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμά τις προσωπικές συναντήσεις, αλλά όταν ένας Ταύρος αγαπά… και είναι χωριστά από το ταίρι του, τότε θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα… Θα επιζητά συνεχή τηλεφωνήματα, για να του δίνεις αναφορά, τι έκανες, τι δεν έκανες και με ποιους ήσουν. Αφήνει στη μέση τη συνομιλία και την ξαναπιάνει [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Καλκάνι κρασάτο27 Απρ 2018 12:42
Καλκάνι κρασάτο

  Το καλκάνι είναι το ψάρι που φημίζεται για το μέγεθός του και το νόστιμο κρέας του. Έχει ευρεία κατανομή και αποτελεί έδεσμα πολλών λαών.   Υλικά: ​2 κιλά καλκάνι 2 ποτηράκια λευκό κρασί 1 λεμόνι (το χυμό) 2 κουταλιές μουστάρδα Μία πρέζα κύμινο, μπαχάρι, κανέλλα, πιπέρι, κουρκουμά, δάφνη, αλάτι, μπούκοβο Ελαιόλαδο   Εκτέλεση :   Πλένουμε καλά το ψάρι και το κόβουμε σε μερίδες. Σε πλατιά κατσαρόλα τοποθετούμε τα κομμάτια του ψαριού, προσθέτουμε το κρασί, τα μπαχαρικά  και 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Aφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να πιει τα υγρά του. Σερβίρουμε σε πιατέλα, [ ... ]

ΣυνταγέςΠερισσότερα ...
Blue Moon 31 Μαρτίου 201831 Μαρ 2018 12:28
Blue Moon 31 Μαρτίου 2018

Στις 31 Μαρτίου συμβαίνει η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, και ο Μάρτιος είναι ο δεύτερος μήνας μετά τον Γενάρη με δύο Πανσελήνους, φαινόμενο όχι και τόσο συχνό! Η Πανσέληνος αυτή συμβαίνει στις 10ο 44΄του Ζυγού και συνοδεύεται από πλήθος όψεων. Κατ αρχάς, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με δύο αστέρια του αστερισμού της Παρθένου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περνάει ακριβώς από επάνω τους, με συνέπεια να απελευθερώνουν το πλήρες δυναμικό τους. Πρόκειται για τον Vindemiatrix (στις 10ο 11΄του Ζυγού) και τον  Porrima (στις 10ο23΄του Ζυγού). Ο σταθερός αστέρας Vindemiatrix είναι συνδεδεμένος με ψευδαισθήσεις, [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Ωροσκόπιο Απριλίου 2018 γενική επισκόπηση31 Μαρ 2018 12:25
Ωροσκόπιο Απριλίου 2018 γενική επισκόπηση

Η άνοιξη μπήκε και καθώς η αναγέννηση της φύσης μας βοηθάει να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό μας, έρχεται ο Απρίλιος να μας υποσχεθεί ενδιαφέρουσες στιγμές! Ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο δυναμικούς από άποψη εξελίξεων μήνες του τρέχοντος έτους. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα αισθανθούμε ότι οξύνονται οι αισθήσεις μας. Πολλοί θα βιώσουν μια περίεργη όξυνση της όσφρησης, αρκετοί θα μείνουν έκθαμβοι από την ομορφιά, τα χρώματα, τα αρώματα αλλά και τα δημιουργήματα της φύσης, σαν να την βλέπουν για πρώτη φορά, ενώ η κλιμάκωση των συναισθημάτων σε όλα τα επίπεδα [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Σπιτικό λουκάνικο κοτόπουλου27 Μαρ 2018 12:12
Σπιτικό λουκάνικο κοτόπουλου

  Υλικά : - 500 γραμμάρια κρέας κοτόπουλου (μπορεί να είναι στήθος κοτόπουλου)
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 200 ml κρέμα γάλακτος ή σμετάνα
- 2 ασπράδια αυγού
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα
- μαύρο πιπέρι
- μπαχαρικά και βότανα (για γεύση - μίγμα κοτόπουλου)   Εκτέλεση :
1. Περνάμε  το κρέας κοτόπουλου από μηχανή κοπής κρέατος.
2. Τρίβουμε  το σκόρδο και προσθέτουμε στον κιμά . Στη συνέχεια, προσθέτουμε την  κρέμα, τα ασπράδια αυγών και τα  μπαχαρικά . Ζυμώνουμε πολύ καλά έως ότου πετύχουμε μια ομοιογενή μάζα. Η πρώτη επιλογή παρασκευής :
1. [ ... ]

ΣυνταγέςΠερισσότερα ...
Ωροσκόπιο Μαρτίου 2018 γενική επισκόπηση08 Μαρ 2018 13:37
Ωροσκόπιο Μαρτίου 2018 γενική επισκόπηση

Ο Μάρτιος θα είναι ένας δυναμικός μήνας για την πλειοψηφία των ζωδίων! Η Αφροδίτη και ο Ερμής κρατούν τα ινία αυτή τη περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει πολύ δράση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Το σημαντικό στοιχείο αυτής της περιόδου, από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία ή αποτυχία των εγχειρημάτων σας, είναι να γνωρίζετε τα όρια σας. Αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις, καταστάσεις που σας ξεπερνούν και μπορούν να σας παγιδεύσουν, γιατί θα ξοδέψετε άδικα ενέργεια και χρόνο, με ίσως καταστροφικά για σας αποτελέσματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοείτε [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Ωροσκόπιο hairstyles για το Φεβρουάριο από την Αλίντα Κανάκη !...13 Φεβ 2018 18:33
Ωροσκόπιο hairstyles για το Φεβρουάριο από την Αλίντα Κανάκη !

  Το ωροσκόπιο της Σελήνης θα σας πει πότε είναι ευνοϊκό να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας !   Μη ευνοϊκές ημέρες: 1.02 - Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη περιποίηση των μαλλιών. Η κοπή μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση της τρίχας. Η εξαίρεση ισχύει μόνο για όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους - η θέση της σελήνης στον Λέοντα θα συμβάλει στις αλλαγές. 02.02 – Η κοπή των μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση του κινδύνου κλοπής. Μπορείτε να κάνετε ενισχυτικές μάσκες και τεχνικές που αποσκοπούν στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών, η θέση σελήνης στην Παρθένο θα εξασφαλίσει [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Γενική αστρολογική επισκόπηση Φεβρουαρίου 201831 Ιαν 2018 13:16
Γενική αστρολογική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2018

    Ο Φεβρουάριος φαίνεται εκ πρωτώς όψεως να είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκλείπουν οι πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, μπορεί όμως να εξελιχθεί αρκετά απρόβλεπτα! Και μπορεί να είναι απρόβλεπτος επειδή τόσο ό Ήλιος, όσο και οι Ερμής και Αφροδίτη διελαύνουν από ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτη συμπεριφορά, τον Υδροχόο, ενώ η ηλιακή έκλειψηστα μέσα του μήνα συντελείται επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου. Η πιο σημαντική όψη του μήνα, πέρα από την έκλειψη, είναι αναμφισβήτητα το τετράγωνο μεταξύ Άρη από τον Τοξότη και Ποσειδώνα από [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201831 Ιαν 2018 11:09
ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η πρώτη έκλειψη του έτους, μια ολική έκλειψη της Σελήνης, πραγματοποιείται στις 31 Ιανουαρίου, στις 11ο του Λέοντα, σε σύνοδο με τον νάνο πλανήτη CeresΕίναι ορατή στην Ασία, την Αυστραλία, τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Δυτική ακτή των Η.Π.Α. Αποτελεί συνέχεια των εκλείψεων του προηγούμενου έτους, που πραγματοποιήθηκαν στον αστερισμό του Λέοντα, και ολοκληρώνουν, κλείνουν τον κύκλο τους ή παίρνουν οριστική μορφή γεγονότα που έκαναν την εμφάνιση τους πριν από 6 περίπου μήνες. Η σεληνιακή έκλειψη γενικά είναι ιδανική για να αποβάλει κανείς από τη ζωή του ότι άχρηστο, ότι έπαψε να εξυπηρετεί [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Ωροσκόπιο -γενική επισκόπηση Δεκεμβρίου 201705 Δεκ 2017 14:53
Ωροσκόπιο -γενική επισκόπηση Δεκεμβρίου 2017

Ο τελευταίος μήνας του 2017 μας επιφυλάσσει αρκετές συγκινήσεις! Τέσσερις πλανήτες διέρχονται την περίοδο αυτή το ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο της φωτιάς, ενώ ο επεκτατικός Δίας συναντά στις 9/12 τον πολεμιστή Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού! Ο Δεκέμβρης είναι λοιπόν ένας μήνας γεμάτος δυναμισμό, ορμή και αχαλίνωτες ενέργειες. Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα προσθέτει ωστόσο μια πιο ιδεαλιστική διάσταση και αρκετό ρομαντισμό, πλην όμως και ουτοπία… Με το πλανητικό σκηνικό που μόλις περιγράψαμε, είναι βέβαιο ότι θα επικρατεί ένα διάχυτος ενθουσιασμός, η αίσθηση της παντοδυναμίας και ότι μπορούμε να καταφέρουμε [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ21 Νοε 2017 12:57
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

  Ο Νοέμβριος του 2017 φέρνει κάποιες αξιοσημείωτες όψεις του αστερισμού του Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων, κάποιες ευλογίες και ευκαιρίες! Ο αστερισμός πήρε το όνομα του από τον ομώνυμο Κένταυρο της ελληνικής μυθολογίας, μιας πραγματικά ευγενικής φυσιογνωμίας. Στην αστρολογία ο Αστερισμός του Χείρωνα είναι γνωστός σαν ο «πληγωμένος θεραπευτής», αυτός που αν και ήπιος και ευγενικός, τα μαθήματα του εν τούτοις μπορούν να χαρακτηριστούν σκληρά, καθώς στοχεύουν στα βαθιά τραυματισμένα στοιχεία του «εγώ» μας που πρέπει να θεραπευτούν για να ελευθερωθούμε και ν’ ανοίξουμε τα φτερά μας. Για [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Δίας στο Σκορπιό (2017-2018)21 Νοε 2017 12:47
Δίας στο Σκορπιό (2017-2018)

  Κάθε περίπου 13 μήνες ο πλανήτης Δίας αλλάζει θέση στο ζωδιακό κύκλο, κλείνοντας μέσα σε 13 χρόνια ένα πλήρη κύκλο. Ο πλανήτης που φέρει το όνομα του βασιλέα των Θεών του Ολύμπου πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11 Οκτωβρίου του 2017 και θα ολοκληρώσει τη διέλευση του στις 9 Νοεμβρίου του 2018, για να περάσει στη συνέχεια στο ζώδιο του, τον Τοξότη. Ο μεγαλύτερος πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος φωτίζει κάθε χρόνο με το πέρασμα του από το ένα ζώδιο στο επόμενο ένα διαφορετικό κομμάτι της ζωής μας, και κάθε φορά βιώνουμε αυτή τη μετάβαση σαν να πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά. Όσο μυστηριακή είναι [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Βρείτε την παρούσα μετενσάρκωση σας με την βοήθεια της αριθμολογίας...19 Οκτ 2017 11:07
Βρείτε την παρούσα μετενσάρκωση σας με την βοήθεια της αριθμολογίας

    Πολλά φιλοσοφικά – θρησκευτικά ρεύματα ανά την υφήλιο και από αρχαιοτάτων χρόνων πιστεύουν ακράδαντα ότι ο άνθρωπος έρχεται και επανέρχεται στην ζωή, μετενσαρκώνεται δηλαδή, προκειμένου να αποκτήσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις εκείνες που θα τον βοηθήσουν να περάσει σε ανώτερες μορφές ζωής. Οι εκτιμήσεις για το πόσους κύκλος ζωής θα χρειαστεί να διανύσει για να επιτύχει την άνοδο του σε υψηλότερες βαθμίδες ύπαρξης διαφέρουν.  Σύμφωνα με όσα μας είναι γνωστά από την αριθμολογία, ένα άτομο της δικής μας εξελικτικής βαθμίδας μπορεί να ζήσει μέχρι και 15 ζωές!     Για [ ... ]

Μαντεία με αριθμούςΠερισσότερα ...
Γενική επισκόπηση Οκτωβρίου 201709 Οκτ 2017 18:14
Γενική επισκόπηση Οκτωβρίου 2017

        Ο Οκτώβριος είναι ένας δυναμικός μήνας, γεμάτος ευκαιρίες! Κύριο αστρολογικό συμβάν της περιόδου αυτής είναι το πέρασμα του Δία στον αστερισμό του Σκορπιού στις 11/10, όπου και θα παραμείνει για σχεδόν 13 μήνες, έως τις 9/11/2018!   Ήδη από το φθινόπωρο του 2016, που ο Δίας πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, ήρθαν στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων. Από την μια ξεκαθάρισαν παλιές και προβληματικές σχέσεις και από την άλλη υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου αλλά και την διεύρυνση και εμβάθυνση των ίδιων των σχέσεων. Και το ζώδιο του Σκορπιού είναι ζώδιο που [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Γενική επισκόπηση – κοσμική αστρολογία Σεπτεμβρίου 2017 από την Αλίντα Κανάκη!...25 Αυγ 2017 14:36
Γενική επισκόπηση – κοσμική αστρολογία Σεπτεμβρίου 2017 από την Αλίντα Κανάκη!

Το καλοκαίρι μας εγκαταλείπει και ο Σεπτέμβριος μας εισάγει στο φθινόπωρο και μας προσγειώνει στην πραγματικότητα, μετά από μια περίοδο διακοπών, χαράς, αργών ρυθμών και πιθανής ραθυμίας. Σαν μήνας, ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά καλός για όλα τα ζώδια. Θα είναι μια περίοδος με εκπληκτικά και απροσδόκητα γεγονότα, πετυχημένος και ελπιδοφόρος για όλους μας! Θα είναι σχεδόν εγγυημένη η απουσία ανυπέρβλητα μεγάλων προβλημάτων και εμποδίων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές ή πλανητικές συγκυρίες που θα χρειαστούν την προσοχή μας. Και το σημαντικότερο [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Αφαίρεση αρνητικής ενέργειας με λουλάκι και λεμόνι18 Αυγ 2017 12:22
Αφαίρεση αρνητικής ενέργειας με λουλάκι και λεμόνι

Αναμείξτε λουλάκι με λεμόνι και χρίστε τις 4 γωνιές του σπιτιού ή του χώρου που εργάζεστε σταυρωτά, κάντε το ίδιο και στο σώμα ή το μέτωπο. Οραματιστείτε και ζητήστε να φύγουν από το σπίτι και από το σώμα σας όλα τα αρνητικά. Την επόμενη μέρα ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Λειτουργεί πολύ θετικά όταν πρόκειται για αναζήτηση εργασίας, λαχειοφόρο αγορά ή όταν υπάρχουν προβλήματα και εμπόδια. Η τύχη θα λάμψει και όλα τα προβλήματα θα εξαφανιστούν σύντομα. Αλίντα Κανάκη

Τελετουργικά ΠροστασίαςΠερισσότερα ...
Γενική επισκόπηση Αυγούστου 201730 Ιουλ 2017 18:10
Γενική επισκόπηση Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος της φετινής χρονιάς, αγαπητοί φίλοι, φιλοξενεί κάποια πλανητικά φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό στο επόμενο χρονικό διάστημα. Και φυσικά κυρίαρχες από άποψη ενδιαφέροντος είναι οι δύο εκλείψεις που θα συμβούν, η μερική σεληνιακή στις 7 Αυγούστου και η ολική ηλιακή στις 21 του ίδιου μήνα! Η μερική έκλειψη της Σελήνης θα συμβεί στις 15ο του Υδροχόου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα συμμετέχουν σ αυτή ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας. Θα είναι ορατή από την Ανατολική Αφρική, τη Μαδαγασκάρη, το Δυτικό και Νότιο Ινδικό Ωκεανό. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρο, [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Κύριοι, κοιμηθείτε γυμνοί! Η επιστήμη αποφάνθηκε.29 Ιουλ 2017 15:37
Κύριοι, κοιμηθείτε γυμνοί! Η επιστήμη αποφάνθηκε.

Το ότι ο καλός και επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την γενικότερη σωματική και πνευματική μας υγεία, είναι πλέον γνωστό στους πάντες. Οι έρευνες όμως που γίνονται σε πολλά μήκη και πλάτη της γης καταδεικνύουν, ότι η ποιότητα του ύπνου μας σχετίζεται και με το πώς κοιμόμαστε. Και το πώς έχει σχέση με την αμφίεση την ώρα του ύπνου. Η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα επιμένει ότι η καλύτερη ενδυμασία στο κρεβάτι μας είναι αυτή του Αδάμ, και παραθέτει 10 πολύ σημαντικούς λόγους, που θα έπρεπε να τους ακούσουμε τουλάχιστον με προσοχή! Κοιμηθείτε γυμνοί για να κοιμηθείτε καλύτερα! Η αδαμιαία [ ... ]

Gay ΆρθραΠερισσότερα ...
Γενική επισκόπηση Ιουλίου 201729 Ιουν 2017 13:00
Γενική επισκόπηση Ιουλίου 2017

Ο Ιούλιος είναι κατά παράδοση ένας μήνας με μικτές τάσεις, καθώς από τη μια υπάρχει μια τάση για χαλάρωση και διασκέδαση, ενδεχομένως και λόγω των καλοκαιρινών αδειών, και από την άλλη τρελοί ρυθμοί δουλειάς και μια ασυνήθιστη δυναμικότητα που φέρνει ξεχωριστά επιτεύγματα. Αυτή τη χρονιά θα βρίσκονται σε πολύ θετική για όλους μας θέση η Αφροδίτη και ο Ουρανός, που θα μας φέρουν πολλές και πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να αξιώσουμε με καλές πιθανότητες το καλύτερο δυνατό για τον καθένα επίπεδο επιτυχίας. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, ωστόσο δεν θα κεφαλαιοποιηθούν τα οφέλη από μόνα τους, ως μάννα εξ [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Nicole Kidman22 Ιουν 2017 17:42
Nicole Kidman

Η Nicole Kidman ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων. Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1967 και είναι μια βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός. Το 2006 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Σαν γνήσια Δίδυμος είναι γνωστή για την ψυχραιμία της, αλλά και τους έξυπνους ελιγμούς της.  Η Νικόλ σαν Δίδυμος είναι σκεπτόμενη και αναλύει τα πάντα. Υποφέρει πολύ συχνά, γιατί η αυτοκριτική της καταλήγει σε αδιέξοδα και πολλούς προβληματισμούς σχετικά με το τι θέλει και τι ψάχνει τελικά σε αυτή τη ζωή. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, με [ ... ]

Ωροσκόπια CelebrityΠερισσότερα ...
Φυσικές καταστροφές και κοσμική αστρολογία13 Ιουν 2017 11:12
Φυσικές καταστροφές και κοσμική αστρολογία

Το Σύμπαν όπως το γνωρίζουμε και είμαστε σε θέση να το συλλάβουμε από τη δική μας οπτική γωνία και με τις δικές μας αισθήσεις, είναι ένα σύνολο πολυσχιδές, πολυδιάστατο, ζωντανό, παλλόμενο και σε συνεχή κίνηση. Τα πάντα γύρω μας λειτουργούν βάσει αδιόρατων νόμων και κανόνων, διανύουν κάποιους κύκλους ζωής που περιλαμβάνουν τη γέννηση, την ανάπτυξη και το θάνατο, για να επανέλθουν σε ένα νέο κύκλο ζωής αμέσως μετά.  Οι αδιόρατοι αυτοί νόμοι και κανόνες, που πασχίζουμε να κατανοήσουμε για να αποκωδικοποιήσουμε το χώρο μας, αλλά και την θέση μας σαν έμβια όντα στο χώρο, έχει σκιαγραφηθεί ήδη από [ ... ]

Κοσμική ΑστρολογίαΠερισσότερα ...
Ο εκρηκτικός ο Ιούλιος του 2017! Η αναταραχή είναι προ των πυλών...13 Ιουν 2017 11:01
Ο εκρηκτικός ο Ιούλιος του 2017! Η αναταραχή είναι προ των πυλών

Το καλοκαίρι του 2017 θα είναι  ένα από τα πιο ενεργά σε γεγονότα καλοκαίρια, εξαιτίας της σημαντικής επίδρασης του Πλούτωνα! Ο Πλούτωνας θα κινείται όλο το καλοκαίρι και έως το Σεπτέμβρη του 2017 στο ζώδιο του Αιγόκερω, όντας σε ανάδρομη κίνηση. Αυτό σημαίνει επαναφορά συγκεκριμένων ζητημάτων στο προσκήνιο και ανανέωση προκλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο σε ζητήματα από το παρελθόν, που δεν έχουν επιλυθεί ακόμη. Ο Πλούτωνας απαιτεί να επιλυθούν τώρα, ώστε να επέλθει κάθαρση και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής! Σε παγκόσμια κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό  επίπεδο, η επίδραση του Πλούτωνα [ ... ]

Παγκόσμια ΑστρολογίαΠερισσότερα ...
Παγκόσμια αστρολογία – τετράγωνο Άρη - Δία - Πλούτωνα11 Ιουν 2017 12:34
Παγκόσμια αστρολογία – τετράγωνο Άρη - Δία - Πλούτωνα

Το τετράγωνο με τον Άρη - Δία - Πλούτωνα προοιωνίζει μια περίοδο προβλημάτων. Ενεργοποιείται από  9 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου. Από τις 27 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου - ακριβείς όψεις του τετραγώνου: 25 Ιουνίου -  Άρης σε τετράγωνο  με τον Δία, 27 Ιουνίου - Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία, 28 Ιουνίου Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, 30 Ιουνίου  Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Προς το τέλος του μήνα ενδεχομένως να υπάρξει κάποια ένταση σε παγκόσμιο επίπεδο  με το τετράγωνο του  Άρη με τον Δία στις 25 Ιουνίου και τον Πλούτωνα να είναι σε αντίθεση  έως και  2 του Ιoυλίου. Από τις 22 Ιουνίου θα [ ... ]

Παγκόσμια ΑστρολογίαΠερισσότερα ...
Οι κύκλοι του Κρόνου!!09 Ιουν 2017 16:50
Οι κύκλοι του Κρόνου!!

Ο Κρόνος στον γενέθλιο ωροσκόπο συμβολίζει αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε, τις φάσεις της ζωής μας από τη στιγμή της γέννησης μας έως τη στιγμή της ωρίμανσης και της σοφίας! Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να γυρίσει στη γενέθλια του θέση, δηλαδή να βρεθεί ξανά στο σημείο εκείνο που ήταν κατά τη στιγμή της γέννησης. Οι κύκλοι του Κρόνου χωρίζονται σε οκτώ κομμάτια, των επτά ετών το καθένα. Συμπτωματικά ή όχι, το σώμα χρειάζεται επτά έτη για να ανανεώσει πλήρως τα κύτταρά του, στη Βίβλο γίνεται λόγος για τα επτά πενιχρά και τα επτά καλά χρόνια, ενώ πολλά ζευγάρια έχουν αναθεματίσει το [ ... ]

Αστρολογικά ΆρθραΠερισσότερα ...
Απαλλαγή από όλες τις αρνητικές επιρροές με rue08 Ιουν 2017 16:25
Απαλλαγή από όλες τις αρνητικές επιρροές με rue

Οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες  χρησιμοποιούσαν συνήθως  το Rue για την αφαίρεση της αρνητικής  ενέργειες και τη θεραπεία μιας ποικιλίας θεμάτων υγείας. Ακόμη και ο Σαίξπηρ αναφέρεται στο Rue ως «ιερό βότανο της Κυριακής» (Άμλετ). Το rue συνήθως βυθίζεται στο νερό ανακινείται και ψεκάζετε σε χώρους, αυτό γίνετε για να καθαρίσουν ένα μέρος από αρνητικά πνεύματα και κακές οντότητες. Για την καταπολέμηση και απαλλαγή από ξόρκια, γλωσσοφαγιά και όλη της αρνητική ενέργεια μπορείτε να κάνετε το παρακάτω: Μέσα σε ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι βάλτε τρεις καρφίτσες,μια χούφτα αλάτι, μια φλούδα λεμονιού [ ... ]

Τελετουργικά ΠροστασίαςΠερισσότερα ...
Χειρομαντεία07 Ιουν 2017 18:42
Χειρομαντεία

Η Χειρομαντεία είναι μια πανάρχαια τέχνη που βασίζεται στο γεγονός ότι οι γραμμές του χεριού σας είναι ιδιαίτερες και διαφορετικές όπως ακριβώς διαφορετικός και ξεχωριστός είναι κάθε άνθρωπος. Μέσα από τις γραμμές του χεριού αλλά και μέσα από το σχήμα του, ακόμη και την υφή του δέρματος, ένας έμπειρος χειρομάντης μπορεί να διαβάσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας είτε αυτό που είναι γραμμένο από τη μοίρα, είτε αυτό που εσείς οι ίδιοι θα αποφασίσετε να πράξετε. Η ζώνη της Αφροδίτης Αρχίζει ανάμεσα στον δείχτη και στο δεύτερο δάκτυλο και ακολουθεί μια καμπύλη πορεία που αγκαλιάζει το [ ... ]

Χειρομαντεία Περισσότερα ...
Ερωτευτήκατε ψυχάκια; Πώς να αναγνωρίστε τα σημάδια μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας...07 Ιουν 2017 18:18
Ερωτευτήκατε ψυχάκια; Πώς να αναγνωρίστε τα σημάδια μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας

Με τον όρο «ψυχοπαθής» ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει την εικόνα ενός εμφανώς ψυχικά διαταραγμένου ατόμου, με μάτι που γυαλίζει, με εκφράσεις προσώπου που μπορεί να προκαλούν τον φόβο ή ακόμη και τον τρόμο, με προβληματική κοινωνική συμπεριφορά στην καλύτερη περίπτωση ή ακόμη και με δολοφονικές τάσεις. Κάτι σαν τον HannibalLecter στην εμβληματική ταινία «Η σιωπή των αμνών». Και ναι μεν η εικόνα αυτή είναι ακριβής, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι οι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες αντιστοιχούν στο 1% του πληθυσμού και υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα χαρακτηριστικών που [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...
Γενική επισκόπηση Ιουνίου 201707 Ιουν 2017 18:02
Γενική επισκόπηση Ιουνίου 2017

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φαίνεται σε γενικές γραμμές να δημιουργεί θετικές συνθήκες για σχεδόν όλα τα ζώδια του ζωδιακού! Οι γείτονες του ηλιακού μας συστήματος σχηματίζουν μερικές πολύ καλές όψεις, και ιδίως ο Ήλιος με τη Σελήνη και την Αφροδίτη, που φέρνουν πολλές και καλές ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται να έχουν όσοι είναι κατασταλαγμένοι ως προς τα «θέλω» τους, και αποφασισμένοι για τα βήματα που πρέπει να κάνουν, ώστε  να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες, που μια αντιμετώπιση των καταστάσεων πέρα από τα συμβατικά πλαίσια [ ... ]

Ποικίλης ΎληςΠερισσότερα ...

Απλό τιραμισού

Υλικά:


- 200 γρ. οποιοδήποτε cookie μπισκότα 
- 200 γρ. χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 
- 50 γρ. ζάχαρη
- 1 κουταλιά σούπας νες καφέ
- βανίλια
- κακάο

 

Προετοιμασία:

 

Ανακατεύουμε το τυρί cottage, την κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια, χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να μαλακώσει. Ετοιμάζουμε τον καφέ (διαλύουμε σε ζεστό νερό ).


2. Βυθίζουμε τα cookie για 5 δευτερόλεπτα στον καφέ. Στη συνέχεια εναλλάξ τοποθετούμε στρώματα μπισκότων και κρέμα (σε γυάλινα ποτήρια ).
3. Πασπαλίζουμε με κακάο .Αφήνουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Στολίζουμε με μπισκότα πούρα και σερβίρουμε.

Αλίντα Κανάκη

 


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης

Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

West Channel

West Channel

AlindaTV