Κριός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Κριός  - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Το ωροσκόπιο του 2015 για τους Κριούς προβλέπει πως όλα θα έχουν σχέση με την εξισορρόπηση τόσο της προσωπικής ζωής, όσο και της επαγγελματικής καριέρας. Είναι μια χρονιά όπου οι σχέσεις θα έχουν μια νέα σημασία, στην οικογένεια και την καριέρα.

Ιανουάριος: Θα έχουν όλα σχέση με τις νέες ευκαιρίες στην καριέρα και τις επιχειρήσεις. Η αγάπη και οι νέοι έρωτες θα είναι ασταθείς και αναξιόπιστοι αυτό το μήνα.
Φεβρουάριος: Το ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να φέρει προκλήσεις στις σχέσεις και στις νέες επιχειρηματικές συνεργασίες. Καλό θα ήταν, αν μπορείτε, να επικεντρώσετε τη δράση σας στην σταδιοδρομία σας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείτε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Μάρτιος: Θα φέρει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον τομέα των οικονομικών σε ένα τέλμα! Πολλοί από εσάς θα βιώσετε μια μικρή περίοδο δυσκολιών σε αυτούς τους τομείς.
Απρίλιος: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε νέες αποφάσεις! Θα πρέπει να κινηθείτε αργά και να εξετάσετε προσεκτικά τους τομείς της ζωής σας για  να καταλάβετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το κλίμα στην οικογένεια, με τα παιδιά ή την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα  στον τομέα της εργασίας.
Μάϊος: Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται στις αρχές Μαΐου, κυρίως στο συναισθηματικό τομέα. Ένας νέος έρωτας ξεκινά και το 2015 υπόσχεται έντονο πάθος και ρομαντισμό. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν προς το δεύτερο μισό του μήνα.

Ιούνιος: Το σκηνικό θα αλλάξει και ο ρομαντισμός θα δώσει την σκυτάλη του  στις οικονομικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάστασή. Αυτό το μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες για τις κακές αποφάσεις που πήρατε τους προηγούμενους μήνες.
Ιούλιος: Θα είναι ένας άγονος μήνας για το ζώδιο σας αγαπητοί μου Κριοί. Γι αυτό είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην  επαγγελματική σας ζωή.
Αύγουστος: Θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την εύρεση της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά, οι σχέσεις σας όμως μπορεί να παρουσιάσουν εντάσεις και προβλήματα.

Σεπτέμβριος: Είναι μια περίοδος επαναξιολόγησης και επανεκτίμησης των προηγούμενων αποφάσεων σας. Δείτε  τα πράγματα σοβαρά και να μην κάνετε κινήσεις χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό.
Οκτώβριος: Θα πρέπει να δείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε σας, στη προσωπική σας ζωή και τα συναισθήματα σας, οι οποίες προβλέπεται να είναι θετικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Νοέμβριος: Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίστε προκλήσεις και συγκρούσεις, τόσο στον τομέα των επαγγελματικών, όσο και στην προσωπική σας ζωή.
Δεκέμβριος: Θα συμβεί μια πνευματική αφύπνιση την περίοδο αυτή για τους Κριούς! Θα αισθανθείτε δυνατοί και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του επόμενου έτους.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV