Ταύρος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Ταύρος - Μηνιαία ωροσκόπια  2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Η αφοσίωσή σας, αγαπητοί μου Ταύροι, ενισχύει τους υπάρχοντες δεσμούς, ενώ η έλλειψη της θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα, ένταση ή ζήλια. Εάν διαχειριστείτε σωστά την κατάσταση, η σχέση σας  θα γίνει πιο ισχυρή από ποτέ.

 

Ιανουάριος: Το έτος θα πρέπει να ξεκινήσει σχετικά ήσυχα. Θα διατηρηθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ σπιτιού και καριέρας. Οικονομικά θα παρουσιάσουν βελτίωση και οι επενδύσεις σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.

Φεβρουάριος: Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις στον ερωτικό τομέα στις αρχές Φλεβάρη. Η υγεία σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή! Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψουν για την εργασία σας. Οι άνθρωποι σας εξετάζουν με προσοχή τις συμβουλές σας.

Μάρτιος: Ο Μάρτιος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την καριέρα, την αγάπη και την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι φιλοδοξίες σας από το προηγούμενο έτος θα αρχίσουν να εκπληρώνονται αυτό τον μήνα.

Απρίλιος: Στον ερωτικό τομέα άγχος από τις αρχές του μήνα, ενδεχομένως δε να υπάρξει οικονομική πίεση τον Απρίλιο. Δεν θα είστε σε θέση να περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένεια σας. Ο Απρίλιος  δεν είναι ένας καλός μήνας για επενδύσεις.

Μάϊος: Τον Μάϊο θα πρέπει να διατηρηθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Αν έχετε παραμελήσει τους ανθρώπους σας, τότε οι άλλοι θα υποφέρουν προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες. Παρά τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, θα αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι για τα χρήματα στον μήνα Μάϊο. Αυτή η ανησυχία θα σας οδηγήσει να σιγουρεύετε την οικονομική σας διαχείριση αλλά και να καταστρώσετε μια συνετή εναλλακτική στρατηγική αναφορικά με τη σταδιοδρομία σας.

Ιούνιος: Ο Ιούνιος θα είναι ένα πολύ καλύτερος μήνας από την προηγούμενο. Οι οικονομικές, συναισθηματικές και επαγγελματικές σας προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα πρέπει να προσεχθούν για να αποφύγετε συγκρούσεις.

Ιούλιος: Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους Ταύρους. Το πάθος σας θα είναι στο αποκορύφωμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι συναισθηματικές σχέσεις σας θα επωφεληθούν από την αυξημένη ρομαντική διάθεση. Η φυσική σας θέση και τάση να κρατήσετε τους αγαπημένους σας κοντά σας θα είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα αφιερώσετε τον εαυτό σας για τις σχέσεις σας. Αυτό θα αυξήσει την προσωπική σας ευτυχία και θα έχει θετική επίδραση μελλοντικά.

Αύγουστος: Ο Αύγουστος φέρνει μαζί του απεριόριστη ελευθερία σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Τα οικονομικά θα είναι ανθηρά,  η υγεία θα είναι εξαιρετική και η αγάπη σε πολύ καλό δρόμο.

Σεπτέμβριος: Ο Σεπτέμβριος επίσης, θα είναι πολύ ευνοϊκός μήνας για το ζώδιο του Ταύρου. Η ζωή θα είναι ευτυχισμένη και αρμονική.

Οκτώβριος: Ο Οκτώβριος σε πολλούς από εσάς θα φέρει νέες επιχειρήσεις και θέσεις απασχόλησης που θα κρατήσουν μελλοντικά.

Νοέμβριος: Ο Νοέμβριος θα φέρει αμφισβητήσεις, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα, που θα κρατήσουν έως και το τέλος του έτους. Οι προκλήσεις αυτές θα σχετίζονται με την καριέρα, αλλά και οι αυξημένες εντάσεις θα μπορούσαν να έχουν αρνητική επίδραση στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δεκέμβριος: Τον Δεκέμβριο η καριέρα σας θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, η τύχη σας χαμογελά!

Το ωροσκόπιο για τους Ταύρους το 2015 προβλέπει ότι φέτος θα είναι μια χρονιά για επέκταση! Αξιοποιείστε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχετε. Η θέση σας θα ενισχυθεί και νέες προοπτικές θα εμφανιστούν στο προσκήνιο.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV