Λέων - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

Λέων - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Η χρονιά θα ξεκινήσει με έμφαση στην αυτο-βελτίωση και την έκφραση.

 

Ιανουάριος: Τον Ιανουάριο όλοι οι  πλανήτες σας θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την καριέρα και την επιχείρησή σας. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ για την οικογένεια αυτό τον μήνα.

Φεβρουάριος: Ο  Φεβρουάριος του 2015 θα είναι  ένας πολυάσχολος μήνας σε σχέση με την καριέρα και την εργασία. Μπορεί ακόμα να πάρετε μια αύξηση των αμοιβών σας ή προαγωγή.

Μάρτιος: Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην δημιουργική πλευρά σας, η οποία  θα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Ο Μάρτιος θα είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά. Στον τομέα των σχέσεων και της αγάπης τα πράγματα θα είναι ικανοποιητικά.

Απρίλιος: Θα πρέπει να δείτε τα οφέλη από την δημιουργική έκρηξη στον τομέα των επαγγελματικών σας από τα μέσα του μήνα. Αυτός είναι ο μήνας για να χτίσει τα όνειρά σας  και να τα πραγματοποιήσετε μελλοντικά. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Μάϊος: Μπορεί να είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες. Θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια όταν πρόκειται για την οικογένεια, την χρηματοδότηση και την καριέρα.

Ιούνιος: Είναι ο μήνας που θα νιώσετε έτοιμοι να εξετάσετε άλλες μορφές της αυτο-έκφρασης και αυτό θα αποτελεί μια καλή στιγμή για να  ξεκινήσετε μια νέα δεξιότητα ή χόμπι.

Ιούλιος: Θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να μεριμνήσετε με επιπλέον φροντίδα για την υγεία σας. Εσωτερικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα.  Η καριέρα σας θα πάει κάπως πίσω και τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετά στάσιμα.

Αύγουστος: Ο Αύγουστος του 2015 θα είναι ένας μήνας που θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε ακριβές και ανούσιες αγορές.

Σεπτέμβριος: Θα είναι ένας μήνας γεμάτος σύγχυση σε σχέση με τις αποφάσεις για την προσωπική και την επαγγελματική  ζωή.

Οκτώβριος: Τα πράγματα προβλέπεται να είναι και πάλι καλά και ευοίωνα από το τέλος του Οκτώβρη, που θα είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για χαλάρωση και για διακοπές.

Νοέμβριος:  Η καριέρα σας θα είναι στο επίκεντρο τον μήνα Νοέμβριο. Θα πρέπει να ισορροπήσετε την προσωπική και την εργασιακή σας ζωή με πολλή φροντίδα.

Δεκέμβριος: Το μήνα Δεκέμβριο θα πρέπει να θέσετε μελλοντικούς προσωπικούς στόχους αναφορικά με την εργασία. Θα πρέπει να σκεφθείτε για το που θέλετε να φτάσετε το 2016 και τις ειδικές σας δεξιότητες που θα πρέπει να βελτιώσετε.

 

Το 2015  είναι το έτος που θα φέρει στην επιφάνεια την προσωπική  σας αντανάκλαση! Θα  κάνετε ένα τεράστιο προσωπικό άλμα και θα αισθάνεστε πιο δυνατοί, πιο ευτυχισμένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Συνολικά το 2015 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για τους Λέοντες. Επικεντρωθείτε σε θετικά πράγματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο έτος, που αναμένεται ότι θα εισπράξετε ικανοποιητικούς καρπούς.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV