Παρθένος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Παρθένος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Το 2015 θα είναι γεμάτο προκλήσεις για το ζώδιο της Παρθένου! Εστιάστε στη σκληρή δουλειά  για να εισπράξετε απολαβές από αυτή την χρονιά  και μετά.

 

Ιανουάριος: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της συγκέντρωσης! Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές  στα επόμενα έτη και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι γι αυτές.

Φεβρουάριος:  Θα είναι ένα σημαντικό διάστημα για την καριέρα και τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις. Μην αμελήσετε την υγεία σας!

Μάρτιος: Τον Μάρτιο ενδεχομένως να αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες δραματικές αποφάσεις στον τομέα της οικογένειας. Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει.

Απρίλιος: Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε και προσπαθήσετε να αναδιαρθρώσετε  τη ζωή σας κατάλληλα.

Μάϊος: Η καριέρα σας θα σας κρατήσει πολύ απασχολημένους μέχρι και  το τέλος του μήνα.

Ιούνιος: Είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στους αγαπημένους σας. Θα θέλουν πάρα πολύ να απολαύσουν το χρόνο μαζί σας. Κάποιο οικογενειακό θέμα με έντονες ψυχολογικές φορτίσεις μπορεί να συμβεί κατά τον μήνα αυτό. Θα θέλετε να πάρετε αποστάσεις από τα διαδραματιζόμενα, για το καλό της ψυχικής υγείας σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την προσωρινή αποστασιοποίηση εαυτού σας από τους αγαπημένους σας.

Ιούλιος: Προβλήματα από την οικογένεια θα σας βαραίνουν έως και τα τέλη Ιουλίου. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε και πάλι στην καριέρα σας.

Αύγουστος: Κάτι συναρπαστικό θα ξεδιπλωθεί στην αρχή του Αυγούστου στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία. Μπορεί να έχετε ένα δύσκολο έργο μπροστά σας, αλλά οι προκλήσεις θα αξίζουν τον κόπο.

Σεπτέμβριος: Η αρχή του Σεπτέμβρη θα είναι ασταθής στην καριέρα, τα οικονομικά και την οικογένεια. Τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το τέλος του μήνα.

Οκτώβριος: Οι προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε το 2015, θα αρχίσουν να κοπάζουν τον μήνα Οκτώβρη και η ζωή θα μετατραπεί  σε μια  ωραία ρουτίνα για το υπόλοιπο του έτους.

Νοέμβριος: Ελέγξτε  τα συναισθήματα σας τον μήνα Νοέμβριο, καθώς αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασιών για το ζώδιο σας.

Δεκέμβριος: Θα υποδεχθείτε την ευτυχία, τη χαρά, την ευημερία και την επιτυχία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.

 

Αν και το 2015 το ωροσκόπιο για τους Παρθένους προβλέπει μια δύσκολη χρονιά, λόγω και της φύσης σας, είστε εργατικοί και  τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από την επίτευξη των στόχων σας αλλά και τη υπερνίκηση των προκλήσεων που σας περιμένουν μέσα στο 2015!


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV