Ζυγός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Ζυγός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Το 2015 πρόκειται να ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από  ζώδιο του Ζυγού. Οι πρώτοι μήνες θα είναι γεμάτοι από καλές ειδήσεις, ευκαιρίες και τύχη.

 

Ιανουάριος: Θα είναι ένας όμορφος μήνας για τους Ζυγούς. Η οικογένεια θα είναι υποστηρικτική με ότι και αν κάνετε, ο σύντροφός σας θα σας λατρέψει και τα οικονομικά σας θα είναι καλά.

Φεβρουάριος: Θα είναι πολύ καλός μήνας, ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Οι άνθρωποι σε δημιουργικές δουλειές θα ευημερήσουν.

Μάρτιος: Οι πρώτες προκλήσεις θα εμφανιστούν στον Μάρτιο, κατά τον οποίο  θα δείτε τον εαυτό σας να υποφέρει από εσωτερικές διαμάχες. Ξεκαθαρίζουν ωστόσο σύντομα οι καταστάσεις και τα πρόσωπα που σας φορτίζουν με άγχος και αρνητισμό.

Απρίλιος: Θα είναι μήνας ευημερίας, αλλά με το δικό του μερίδιο προβλημάτων. Όταν πρόκειται για χρήματα και τη χρηματοδότηση, πρέπει να δοθεί προσοχή!

Μάϊος: Μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης ρομαντικής ευτυχίας. Αποφύγετε την ανάληψη κινδύνων κάθε είδους.

Ιούνιος: Θα είναι ένας μήνας με έντονη φιλοδοξία από μέρους σας και θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για θέματα  εργασίας.

Ιούλιος: Τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αναλαμβάνετε δεσμεύσεις! Δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία και από την πρακτική τους πλευρά. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε όλες τις πτυχές ενός θέματος, πριν να συμφωνήσει σε οτιδήποτε θα είναι δεσμευτικό για σας στο μέλλον.

Αύγουστος:  Η υγεία και η διάθεση σας θα βελτιωθεί τον μήνα Αύγουστο. Θα συναντήσετε εξαιρετικές ευκαιρίες σε θέματα σπιτιού και εργασίας.

Σεπτέμβριος: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας, με βασική προϋπόθεση να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, να ελέγχετε διεξοδικά την κάθε λεπτομέρεια και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, ιδίως εάν υπάρχουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Οκτώβριος:  Ήρθε η ώρα για να ηρεμήσετε λιγάκι και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς  ο μήνας Οκτώβριος του 2015 είναι πιθανό να φέρει βαρύ φόρτο εργασίας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νευρικές εξάρσεις και  αϋπνία. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Νοέμβριος: Θα είναι ένας μήνας δράσης! Τώρα δεν είναι η ώρα να ξεκουραστείτε. Σχεδιάστε και προχωρήσετε προς τα εμπρός για να πετύχετε τους στόχους σας.

Δεκέμβριος: Μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη του 2015 θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με νέες ευθύνες αλλά και πιέσεις. Είχατε  το μεγαλύτερο μέρος του έτους για να χαλαρώσετε, ώστε να είστε έτοιμοι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε.

 

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, το 2015 θα είναι μια χρονιά επιβράβευσης σε ότι και αν κάνουν. Προβλέπεται ότι  θα είναι ένα έτος που θα αισθανθείτε  πως  οι ανταμοιβές και οι χαρές της ζωής είναι ατελείωτες. Απολαύστε  την καλή σας τύχη, αλλά να θυμάστε το εξής: η τύχη μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή, αν δεν την εκμεταλλευτείτε σωστά και προσπεράσετε τις ευκαιρίες.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV