Σκορπιός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Σκορπιός -  Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, το 2015 θα είναι μια πολύ έντονη  και σημαντική χρονιά. Το 2015 προβλέπεται να έρθουν μεγάλες αλλαγές, τόσο  σε επαγγελματικό όσο και σε  προσωπικό επίπεδο.

 

Ιανουάριος: Τα πράγματα προβλέπεται να είναι καλύτερα το 2015 και αυτό αρχίζει να φαίνεται από το Γενάρη, με τα χαρούμενα νέα αναγνώρισης στο χώρο εργασίας.

Φεβρουάριος: Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να δώσετε κάποια προσοχή στο σπίτι σας, καθώς προβλέπονται εντάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Μάρτιος: Τον Μάρτιο η ρομαντική σας ζωή προβλέπεται να είναι πολύ θερμή και θα βρείτε τον εαυτό σας περνώντας ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Απρίλιος: Η ρομαντική σας ζωή θα φτάσει στα ύψη τον μήνα Απρίλιο! Θα βρείτε τον εαυτό σας και πάλι, μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία των τελευταίων δύο ετών. Χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές  και να πάρετε μεγάλες αποφάσεις που θα είναι προς όφελος σας.

Μάϊος: Προβλέπεται να είναι ένας πολύ φιλόδοξος μήνας. Προσέξτε την υγεία σας. Η οικογένειά σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.

Ιούνιος: Ο Ιούνιος θα φέρει αλλαγές σε θέματα καριέρας. Η υγεία σας θα βελτιωθεί.

Ιούλιος: Ρομαντική προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα στην συναισθηματική σας ζωή! Πάρτε τώρα αποφάσεις σε θέματα αισθηματικά. α είναι προς όφελος σας. Ο Ιούλιος θα σας δώσει κάποιες νέες ευκαιρίες στον τομέα της σταδιοδρομίας, εξετάστε όμως πολύ καλά τους κινδύνους που συνδέονται με το θέμα αυτό. Μπορείτε να κερδίσετε τεράστιες ανταμοιβές, αν κινηθείτε έξυπνα.

Αύγουστος: Τον Αύγουστο, νέοι άνθρωποι μπαίνουν ζωή σας και ενώ ορισμένες από αυτές τις σχέσεις μπορεί να είναι φευγαλέες, ορισμένες άλλες όμως ήρθαν για να σας συνοδευόσουν τα επόμενα χρόνια! Στον επαγγελματικό τομέα επίσης μπορεί κάνετε κερδοφόρες επιχειρησιακές συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Σεπτέμβριος: Από τον μήνα Σεπτέμβριο, η ρομαντική σας ζωή θα  καταλαγιάσει λίγο. Οι σχέσεις που δεν  αντέχουν στο χρόνο θα τελειώσουν και ένα νέο ειδύλλιο που θα φανεί  στον ορίζοντα θα ξεκινήσει.  Για τις υπάρχουσες σχέσεις με σταθερές βάσεις, προβλέπεται μια περίοδος ανταλλαγής απόψεων και συζητήσεων σε χαμηλούς τόνους, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία.

Οκτώβριος: Ο Οκτώβριος θα αποτελέσει την αρχή ενός νέου κύκλου στη ζωή σας. Διορθώστε τα λάθη σας για να ξεκινήσετε από την αρχή.

Νοέμβριος:  Τον Νοέμβριο προβλέπονται οικονομικά προβλήματα. Η υγεία  σας θα είναι καλή. Οι σχέσεις θα πρέπει να καλλιεργηθούν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δεκέμβριος: Το 2015 θα τελειώσει με έναν ήσυχο μήνα! Οι αλλαγές που θα κάνετε φέτος θα μείνουν σε βάθος χρόνου και θα επηρεάσουν  ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας.

 

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο το 2015 για τους Σκορπιούς. Σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν, αλλά η επίτευξη τους μπορεί να απαιτήσει προσωπική θυσία και σκληρή δουλειά. Να είστε προετοιμασμένοι για αυτό, για να κερδίσετε πολλά μελλοντικά!


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV