Τοξότης - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

Τοξότης - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Έτος μεταβαλλόμενων συνθηκών, με οικονομικά οφέλη και επαγγελματικές αλλαγές προβλέπεται να είναι το 2015 για τους Τοξότες.

 

Ιανουάριος: Το 2015 θα αρχίσει με οικονομική άνοδο και ευχάριστα νέα! Η σκληρή δουλειά σας τα τελευταία χρόνια θα φέρει κάποια άμεσα οφέλη που θα σας ικανοποιήσουν.

Φεβρουάριος: Τον Φεβρουάριο θα εισέλθετε σε μια περίοδο αναπροσαρμογής και οι άνθρωποι γύρω σας θα προσπαθούν να προσαρμοστούν στο νέο κλίμα. Τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για μελλοντικές μεταβολές της σταδιοδρομίας σας.

Μάρτιος: Ο Μάρτιος θα φέρει πολλές συγκρούσεις στη ζωή σας. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία και αυτό θα επιφέρει συγκρούσεις με την οικογένεια. Η Υγεία  σας χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή.

Απρίλιος: Τον μήνα Απρίλιο θα γνωρίσετε με βεβαιότητα, αν η σχέση σας θα επιβιώσει από τις προκλήσεις των τελευταίων ετών. Θα πρέπει να είστε συναισθηματικά σταθεροί, προκειμένου να ξεπεράσετε αντίξοες καταστάσεις.

Μάϊος: Μπορεί να φέρει μια περίοδο ευτυχίας και ευδαιμονία σε αρκετούς από εσάς. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μια καλή στιγμή για ταξίδια και χαλάρωση, κάτι που πραγματικά το έχετε ανάγκη.

Ιούνιος: Πολλοί από εσάς θα έχετε και πάλι κάποια προβλήματα υγείας. Αυτή είναι η στιγμή για να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ιούλιος: Θα δείτε βελτίωση στην υγεία. Αποπληρώστε δάνεια και να οικονομικά χρέη, καθώς είναι ο κατάλληλος μήνας για να ελευθερωθείτε από οικονομικά βάρη.

Αύγουστος: Θα είναι ένας επιτυχημένος μήνας στον τομέα  της αγάπης, της καριέρας και της χρηματοδότησης .

Σεπτέμβριος: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό και να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας.

Οκτώβριος: Θα φέρει πνευματική αφύπνιση ή συνειδητοποίηση σε πολλούς από εσάς!  Οικονομικά θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και οι σχέσεις σας ασταθείς!

Νοέμβριος: Θα φέρει μερικές οικονομικές δυσκολίες. Μόλις ξεπεράσετε αυτή τη περίοδο όμως τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι σε ανοδική πορεία και προς το τέλος της χρονιάς θα αισθάνεται αισιόδοξος για το οικονομικό μέλλον σας.

Δεκέμβριος: Είναι ένας μήνας με προσωπικούς μετασχηματισμούς για τους Τοξότες.

 

Για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη το 2015 θα είναι ένα έτος προσαρμογής. Στα προηγούμενα χρόνια έχετε κάνει πολλές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και δεν θα είναι εύκολο για πολλούς από εσάς να συνηθίσετε σε αυτό τον νέο κόσμο που σχεδιάζετε ή πλάθετε βήμα-βήμα. Οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν ιδιαίτερα επηρεαστεί από αυτό τις αλλαγές αυτές, αλλά θα υπάρξει μια περίοδος στασιμότητας κατά το τρέχον έτος.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV