Αιγόκερως - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

Αιγόκερως -  Μηνιαία  ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Το 2015 για τους Αιγόκερους είναι μια χρονιά με πολλές ευκαιρίες και καλές στιγμές, που θα πρέπει να αδράξετε με ιδιαίτερη δεξιότητα. Αυτό θα εκτινάξει την καριέρα σας μελλοντικά.

 

Ιανουάριος:  Θα είναι ένας μήνας με προσωπικές προκλήσεις! Αποφύγετε την υπέρμετρη φιλοδοξία και τον εγωισμό για να πετύχετε τους στόχους σας.

Φεβρουάριος: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα τον μήνα Φεβρουάριο. Ιδέες που φαίνονται εξαιρετικές, με νέα συμβόλαια και ενάρξεις, μπορεί να καταλήξουν να είναι μια πηγή έντασης. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ενεργήσετε.

Μάρτιος: Τον Μάρτιο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στο σπίτι και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας! Η διάθεση σας παρόλα αυτά θα είναι καλή.

Απρίλιος: Θα αισθάνεστε πολύ μελαγχολικά και μπορεί να κάνετε ακόμη και τα μικρά ζητήματα να φαίνονται μεγάλα. Αποβάλετε το άγχος και τις απαισιόδοξες σκέψεις.

Μάϊος: Τον μήνα  Μάϊο θα είναι μια καλή στιγμή για εσάς και τον σύντροφο σας, με ηρεμία και αισιοδοξία θα ξεπεράσετε σοβαρά θέματα.

Ιούνιος: Από τον Ιούνιο και μετά θα αισθάνεστε μεγαλύτερη δέσμευση για τη σχέση σας από ότι ποτέ πριν. Κοινωνικά, δραστηριότητες και επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας.

Ιούλιος: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, ακόμα κι αν έχετε πιεστικές κοινωνικές υποχρεώσεις που σας στερούν χρόνο.

Αύγουστος: Είναι ένα ιδιαίτερα ευοίωνο χρονικό διάστημα για να ρυθμίσετε τα χρέη σας και να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Σε πολλούς από εσάς θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα. Η οικογένεια θα υποστηρίξει τις νέες σας προσπάθειες.

Οκτώβριος: Θα φέρει πρόοδο στην απασχόληση και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών.

Νοέμβριος: Ήσυχος μήνας προβλέπεται να είναι ο Νοέμβριος. Πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα σταδιοδρομίας. Αντικρουόμενες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και αυτό θα δώσει νέα φτερά στα όνειρα σας.

Δεκέμβριος: Είναι μία από εκείνες τις στιγμές, που θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας, μόνο τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας λάθη…

 

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο Αιγόκερου, το 2015 θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Αυτή την χρονιά θα δοθεί έμφαση στην αυτο-βελτίωση και την πρόοδο. Ταξίδια, οικονομική ασφάλεια και ρομαντισμός  θα αναπτερώσουν το ηθικό σε πολλούς από εσάς.


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Καλκάνι κρασάτο
Καλκάνι κρασάτο
23 Μαΐου 2018 Κρέατα
Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV