Σως μουστάρδας με θυμάρι και ρίγανη για ψητά κρέατα σχάρας ΙΙ Αλίντα Κανάκη

Υπέροχη μεσογειακή σάλτσα για όλα τα ψητά κρέατα σχάρας με έντονη την γεύση της μουστάρδας και των μυρωδικών, Θυμάρι – ρίγανη κάνει ιδανικό συνδυασμό και απογειώνει την γεύση !
Υλικά :
5 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη (Ντιζόν)
5 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1κ.γ. θυμάρι
1κ.γ. ρίγανη
ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο ξύδι ή 1 στυμμένο λεμόνι
αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή :
Ρίχνουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ ή με μιξεράκι χειρός χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά μας.
Αλίντα Κανάκη