Ζώδια : Απρίλιος 2022 – Η τύχη χαμογελά λίγους

Ζώδια : Απρίλιος 2022 – Η τύχη χαμογελά λίγους

Μέσα στον Απρίλιο ο Δίας θα συναντήσει στην 23η μοίρα των Ιχθύων τον Ποσειδώνα, και θα έχουμε μια από τις πολύ σημαντικές όψεις της χρονιάς. Πέρα από τις κοσμογονικές αλλαγές που θα φέρει με τον καιρό, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις σχεδόν για άλλους μας. Μερικούς όμως θα τους ευνοήσει ιδιαίτερα, και αυτοί είναι οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι.

Υδροχόοι

Τα άστρα προβλέπουν ότι μέσα στον Απρίλιο θα έχετε εύνοια της τύχης σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Η υλική πλευρά της ζωής σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη και εάν ονειρεύεστε μεγάλα κέρδη, επικερδείς συμφωνίες ή κερδοφόρες επενδύσεις, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Με τον Δία να διέρχεται τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας, τα χρήματα έρχονται εύκολα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Το σπουδαιότερο είναι, ότι δεν χρειάζεται καν να εστιάσετε στο πως να δημιουργήσετε ευνοϊκές συνθήκες για την αύξηση της κερδοφορίας σας. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, κάντε τις αλλαγές και αναπροσαρμογές που χρειάζονται λόγω των συνθηκών που αλλάζουν συνεχώς στην αγορά και τα κέρδη θα έρθουν από μόνα τους.

Σκορπιοί

Η σύνοδος των δύο αυτών εξωτερικών πλανητών συμβαίνει στον 5ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την δημιουργικότητα, και κυρίως τον έρωτα. Με την όψη αυτή θα ευνοηθείτε στην αγάπη, υπό την έννοια ότι θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να ερωτευθείτε ή να απολαύσετε την συντροφιά του συντρόφου σας και να αγαπηθείτε από την αρχή. Σε ένα μήνα γεμάτο ρομαντισμό και ποίηση για το ζώδιο σας, θα έχετε την ευκαιρία, όσοι είστε αδέσμευτοι, να συναντήσετε τον έρωτα, που θα σας φέρει την ευτυχία. Θαυμαστές και θαυμάστριες δεν θα λείπουν ωστόσο, που πέρα από τις ερωτικές τους υπηρεσίες, θα προσφέρουν απλόχερα την στήριξη τους στα όποια σχέδια σας. Εάν είστε αθλητές, το διάστημα  αυτό θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε υψηλές επιδόσεις και να ξεχωρίσετε, ενώ πολλά σχέδια σας που σχετίζονται με την δημιουργική αυτοπραγμάτωση σας θα πάρουν σάρκα και οστά.

Ζυγοί

Τα άστρα προεξοφλούν την καλή σας τύχη μέσα στον Απρίλιο, η οποία πιθανότατα να έχει σχέση με την δουλειά σας, καθώς η σύνοδος των δυο πλανητών συμβαίνει στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αυτό που ευθύνεται για την υγεία και την εργασία σας. Για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες είναι μια ευχάριστη εποχή, καθώς ευνοείται η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σας, μέσα από την οποία θα αυξηθεί και το εισόδημα σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για εμπορικές πράξεις, αλλά και για μια διοικητική αναμόρφωση της επιχείρησης σας, που θα την κάνει πιο ευέλικτη και θα περιορίσει τα λειτουργικά έξοδα. Και για την υγεία σας όμως είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να κάνετε κάποιες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσετε θεραπείες, εάν παρουσιαστούν κάποια ζητήματα υγείας.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αναφέρεται στον δημόσιο βία και την καριέρα σας. Για τον λόγο αυτό μέσα στον Απρίλιο θα έχετε τις ευκαιρίες να υλοποιήσετε επαγγελματικά σχέδια, να πραγματοποιήσετε αλλαγές, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και ριζικές, και να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν θα πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με ένα εντελώς νέο επάγγελμα ή να πραγματοποιήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια που θα καλύψουν τα γνωστικά σας κενά και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε με επιτυχία μια ανώτερη θέση εργασίας, να σας προτείνουν μια νέα θέση εργασίας που θα είναι συμφέρουσα ή να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην πολιτική. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν και είναι εύκολο να βρείτε έναν προστάτη, εάν άτομο που να πιστεύει στις δυνατότητες σας και να σας στηρίζει.  Όποιες αλλαγές πάντως και αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε, θα έχουν άμεσο θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: