Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Μαΐου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθούν ή να ταξιδέψουν για τις ανάγκες της δουλειάς τους. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσουν νέες εμπειρίες που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα διέρχεται μέσα στον Μάιο τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, ρίζες, οικογενειακή εστία), γυρίζει ανάδρομος στις 10.05 και τις τελευταίες μέρες του μήνα επανέρχεται στον 3ο οίκο σας. Πολλές από τις δραστηριότητες της περιόδου θα αφορούν την κατοικία σας, μπορεί να εργάζεστε από το σπίτι ή ακόμη και να έχετε κάποια άδεια. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα ίσως να το φέρουν οι συγκυρίες έτσι, ώστε να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας σε κάποιες οικογενειακές αξίες ή να επανεξετάσετε κάποιους κανόνες που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και  τηρούσατε επί μακρόν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου τον 2ο ηλιακό σας οίκο, το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή.

Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης της 16 Μαΐου στον Σκορπιό μπορεί να σας βγάλει από την ρουτίνα σας και να σας αναγκάσει να έρθετε σε επαφή με νέα περιβάλλοντα, διαφορετικούς πολιτισμούς, άλλα ήθη και έθιμα. Κάποια γεγονότα στην ζωή σας δε, μπορεί να σας οδηγήσουν να αλλάξετε ριζικά απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη της 30 Μαΐου στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στην οικογένεια και την οικογενειακή σας εστία. Μπορεί να προγραμματίσετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας (ανακαινίσεις, ανακατασκευές ή την αλλαγή κατοικίας) ή απλά να κάνετε τον χώρο σας πιο φιλικό και ευχάριστο. Σχέσεις επίσης με γονείς και συγγενικά πρόσωπα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ζωή σας.

 Αλίντα Κανάκη

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU